Merhaba, 19 yaşındayım bu sene üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum. ailemdeki insanlar kendilerince başarılı insanlar abim de ablam da tıp okuyor babam da doktor bu yüzden üstümde hep bir baskı vardı çünkü onlar için başarılı olmak yalnızca toplumda statüsü kabullenmiş mesleklerden geçiyor. Benim içinse severek yapacağın her meslek kişi için bir başarıdır. Hukuk okumak istediğim halde tıp için mf yazdılar ve olmadı bu sene yine tıp için zorlanıyorum. yani üstümdeki baskıyı anlayın diye anlattım bunları şimdi asıl konuya geliyorum. öncesinde arkadaş olduğumuz ama 5 aydır sevgili olarak devam eden uzun bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz bu zamana kadar bir kere bile kavga etmedik. Demeyin daha sen 19 o 21 yaşında ne sevgisi diye, ama ne aşkın ne de sevginin yaşı olmuyor bildiğiniz gibi. Ailem sınav senesi ilişkiye tamamen karşı geçen ay öğrendiler kavga kıyamet koptu ayrıldım dedim ama ayrılmadım erkek arkadaşım üniversiteye gidiyor çok anlayışlı her türlü zorluğa katlandı gizli görüşmelerimize benim sınav psikolojime. Dün annem yine farketti ilişkimizin devam ettiğimi ve ayrılmamı istedi sebeplerini uzun uzun anlattı. haksız sayılmaz geleceğimi düşünüyor biliyorum ama anlarsınız ya gönül bu bir anda bitiremiyorsun. Gittim konuştum sevgilimle sanırım o da yorulmuş olacak ki hayır demedi kabul etti üzülmeyeyim diye derslerin için iyi olacak dedi ama gözleri falan doldu. Ayrıldık, her zamanki gibi çok anlayışlıydı. Benimse sanki içimden bir parçayı sökmüşler gibiyim. Hıçkıra hıçkıra saatlerce ağladım öyle çok sevmişiz ki birbirimizi. artık aileme de yalan söylemek istemiyorum özellikle ablam çok üzüldü bu duruma. sizce ne yaparsam iyi gelir bana. hala çok seviyorum onu gerçekten aşıktık birbirimize. Derslere odaklanmak istiyorum ama çok zor o hep aklımda. Biliyorum baya uzun yazdım kusura bakmayın ama ne zormuş severken ayrılmak, eminim ki yaşayan bilir acısını. Ne yapayım yardım edin içim acıyor.