Severek giydiginiz-taktiginiz kiyafetler, cantalar, takilar...

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
282
Cok severek kullandiginiz model kiyafetler, cantalar... neler kizlar? Oyle seyler vardir ki hayatimizda ben bunu ömrüm billah giyerim, tam benlik bir sey bu dedigimiz... Mesela ben minik cicekli elbiselere, cantalara, takilara bayiliyorum. Minik cicekli olan her sey benlik. Evde bu desen elbisem, etegim, sac bandim, takilarim bolca mevcut. Cok dogal ve masum bir hava veriyor insana. Özellikle elbiseyi giydigimde köylü kizi gibi oluyorum.

Takilarda dogal tas takilara bayilirim. Pek anlamam dogal taslardan. Bana hangisinin iyi geldigini daha cok deneme yanilma yöntemiyle anliyorum. Her cesit var ama acikcasi bir cogunun ne tasi oldugunu bilmiyorum.

Sal ve sac bandini cogu zaman kullanirim. Onlarda da ciceklilerden ve dogal desenlilerden sasmam.
Bir de gotik tarz kiyafetleri ve takilari severim. Ama akliniza kara kara öcü kiyafetleri gelmesin. Danteller ve tüllerle bezenmis zarif gotik kiyafetler, antika takilar vs.

Biraz fazla yazdim idare edin, sevdigim seyleri yazmak hosuma gider. Ha bir de giyim tarziniz nedir konusuyla karistirilmasin lütfen. Bu biraz daha farkli, daha cok üzerimize yapisan ve bizimle bütünlük olusturan kiyafetler ve aksesuarlarla ilgili...

ben de mutlaka lacivert bişeler alırım,kazak,triko tişört,saç bandı,lacivert atlet,lacivert bolero falan,takıntım var kesinlikle,kumral bi bayanım,mavi tonlarını hep sevmişimdir rengimi açıo sanki:)ama lacivertin ayrı bi yeri var bnde.
bi de ince gümüş kolye takıntım var,ama şu uzun olanlarından göğüs altında biten,uzun zincirli ve ucunda sade bi şey..tek renk tişört,atlet ya da triko ile kombinlerim hep.

Çok hoş bir konu açmışsın canım :) Benim için için manevi değeri çok yüksek olan bana annemden yadigar kalan beyaz uçları dantelli elbesiyi ölene kadar giymeyi düşünüyorum hatta onu giydiğimde saçlarımı annem gibi topluyorum (zaten birbirimizede çok benziyoruz :) Başka 60'larda çok moda olan elbiseleri çok beğenirim ona uygun babetlerde harika olur:) Bende takılarımda doğal taşları çok severim özellikle ametist,zümrüt,hematit,akik en beğendiklerimden :)Yazın asla pantalon giymem sürekli elbise giyerim Kışında aynı şekilde ama yazın olduğu kadar değil...Büyük çanlara bayılırım petrol mavisi bir çantam var çok beğenerek aldım ve uzun zamandır bir tek onu takıyorum Nostalji''yi seviyorum dantelli elbiseler babetler büyük çantalar ve tabiki fular bunlar benim vazgeçilmezlerim :) evet benim böyle :)

eflaa ya katılıyorum bende laciverte bayılırım çok güzel bi renk herseyde laciverte gider ilk gözüm en son aldıgım lacivert beyaz çizgili hırkamı çok seviyorum toprak renkleride yine çok hoş duruyor bide kolye takıntım var uzun kolyeler top küpeleri çok seviyorum

Bakin benim de aklima geldi simdi. Cok sevdigim, yanimdan ayirmadigim heybe tarzinda bir cantam var. Bir cok kisi begenmez, tuhaf gözle bakan insanlar cok ama umrumda degil bayiliyorum ben ona. Kücücük bir sey ama icine her sey sigiyor. Ufak oldugu icin tasirken hissetmiyorum bile.
Renk olarak tam bir yesil hastasiyim. Kahverengi ve yesilin verdigi o agac kiz havasina bayiliyorum. Yesilin her tonunu severim. Ojede bile yesil kullanirim. Yazi rengimde yesil zaten.

kesinlikle insanların kendilerine ait rekleri ve tarzları olması çok güzel bişe.kimse beğenmese de bazen...ben o renkle ya da o şekil çantayla,kolyeyle bütünleştiğimi düşünüom banane
ama bana güven verdiğini düşünüom içinde rahat hissediom ya yetio.ama şu ağaç kıza bayıldım yaa...

çok güzel bi başlık olmuş
ancak düşündüm de benim vazgeçilmezim dediğim bi tek aşkımın hediyesi pırlanta kolyem var
o da manevi değerinden dolayı ne taksam da boynumdadır hep
onun dışında dönem dönem hep bi renk favorim olmuştur
küçükken mavi hastasıydım herşeyim maviydi sonra sırasıyla -pembe-yeşil-kahverengi-gri-vizon
ama sürekli aynı şeyi kullanmayı sevmem o yüzden bi giydiğimi nerdeyse bi sezon boyunca bir daha giymem.
ablamla bedenlerimiz aynı ikimiz de ayrı ayrı çok alışveriş yaparız ev kıyafet takı çanta doldu resmen babam dalga geçiyor batarsak mağaza açarız sizin kıyafetlerden diye :)

Ben vizon rengi kiyafetler severim..renkli kiyafetlerim yoktur. elbise ve etek severim. dantelli seyleride cok severim))) taki olarak kupe ve yuzuk severim. sivri burunlu ayakkabilar asla giymem)))) fazla spor takilmam

ben kıyafette tam bır sıyah tutkunuyum en asil renk bence
hayatımda asla ayakkabı çanta ve parfumden vaz geçmem
büyük gözlukler tam benım tarzımdır hayvansal desenlerı severım aslaa canlı bır hayvandan elde edılen bır ürün kullanmam
pembe benım dier rengim

Siyah ve dantelli olan elbiseler,bluzlar favorimdir.
Siyah,gri ve çok nadir de olsa beyaz kıyafetler giyerim,renkli giydiğim görülmemiştir
Ama siyahlarımın üzerinde mor ve lacivert detaylar olan kıyafetlerim de mevcut.
Siyah şallarım meşhurdur,büyük ama kibar metal yüzükler,takılar kullanırım,çok nadir kot pantolon giyerim,genelde uzun dantelli tunikler altına şort,tayt ve siyah kumaş pantolon giyerim.
Siyah,rakı beyazı,lacivert oje renkleri favorimdir,ama bazen oje konusunda kıyafetlerimin aksine son derece renkli olabiliyorum :)
Deri çanta tutkunuyum.
Kiyafetlerim hep siyah olduğu için renkli çanta/ayakkabı kullanmıyorum ayakkabılarımın hemen hepsi platform/dolgu topuktur.
Genelde saçımı açık bıraktığım için tokalarla pek aram yoktur.
Yarım toplamak için kurdeleli tokalarımı çok severim kurdeleli toka görünce hemen alasım gelir hele bi de dantelliyse tadından yenmez yani
Amma çok yazdım aklıma bunlar geldi şimdilik.
Daha ne olsun gerçi :)

Gotiğim benimmm Bayılıyorum tarzına.

bu yaz elbise ve eteklere olan düşkünlüğüm çok arttı..

ayrıca babetler parmak arası rahat terlikler rahat kullanabileceğim abartısız takılar. güneş gözlüğüü

Tam bir siyah tutkunuyum herşeyi siyahla kombinlerim siyah pantolonlar vazgeçilmezimdir..
çok çok nadirdir üzerimde siyah olmadığı günler..siyahların kadını diyorlar sınıfta
büyük yüzük hastasıyım..
büyük çantadan vazgeçmem..boyuna büyük çanta kullanırım hep:)

Son düzenleme:
Bu sene favorim beyaz mini etekler
Dolgu tabanlar ve babatler, sade tek
renk elbiseler, skinny jeanler, göğüs
altından bollaşan bluzler olmazsa olmazlarım.
Saç bandı ve toka fazla kullanmam. Küpe
kullanmaya bayılırım

kızlar bende halka küpe hastasıyım.. yıllardır büyük büyük ve farklı halka küpeler takarım. taşlı taşsız sarı veya metal renk.. bide siyah kıyafet hastasıyım.. ne olursa olsun illaki siyah renk olmalı.. aşırı siyah renge takıntım vardır..

Capraz sekilde takilabilen kucuk cantalari cok seviyorum, hem tek omuzuma agirlik binmiyor hem de kapkaca karsi daha guvenliymis gibi hissediyorum. Ben de illaki kupe ve ya kolye takarim. Mini etek,elbise cok seviyorum,yurtdisinda oldugumdan rahat rahat giyebiliyorum,cok cok kisa degil tabi. Kisin da dar paca pantolon-uzun cizme kombinasyonu vazgecilmezim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…