Bir zamanlar reddetti.Aile terapistini deneyebilirsiniz
Olabilir şimdi kabul ediyorsa bir şeyleri duztebilirsinizBir zamanlar reddetti.
Yanlışlar çok fazla , sizde fevrisiniz, eşiniz cekilmeyecek bir adam değil çift terapisi alın muhakkak , böyle şeyler için evlilik bitirilmez, özür dilemesi bile bu evliliğin kurtulma şansının olduğunu gösterir, güzelce sorunları konuşun destek alın..Merhaba hanimlar. Ben esimden severek ayrilmak zorunda kaldim.Bu size sacma gelebilir ama sirf tarvir ve hareketleri yuzunden bu yola girdim.Bu yol benim icin karanlik gozukuyor.onu seviyorum.Artik olamayacagini dusunuyorum. Ilerde cocukla ortada kalmak ya da cocuk onunde benim yaranamazlik konumuna dusmemi istemiyorum. Bu benim icin cok uzun bir dusunme sonrasi oldu.Araniza yeni katildim normalde uyeliksiz bakiyodum. Benim gibi severek bosanan var mi? Yasim 30 lara yaklastikca aslinda birazda korkuyorum callismiyorum evdeyim.Aileme tasindim. Ailem destek oluyor bana.Ama yine kisitlamalar var ayri eve cikma durumu yok. Tarafima bir kufur gelmedi esimden siddet aldatma vs yok tarafima kadinligima hakaret var ilgisizlik var . Bir de ne yapsam yaranamamam var. Yani demledigim caya bile bu demlenmemis yine cay demini almadan bozmussun diye memnuniyetsizlik.Sevmek yetmiyormus boyle olacagini dusunmemistim. Ben burdaki kadinlarin severek bosanan var mi merak ediyorum. Yasim 30 a dogru gittigi icin icimde bir korku var.Bir de esim bana bir daha ayni cumleleri kullanmayacaginin ozrunu diledi ben kabul etmedim.Belki sirf bu sebeple duzelebilcek bir iliskk olabilsede belki ben onunu kestim.Ama yapisi geregi tahammulsuz.
Adam memnuniyetsiz ve tahammülsüzmüş. Terapiyi kabul etmemiş. Demlenen çayı bile beğenmeyip söyleniyormuş. Daha neler söylüyordur kim bilir. Bu kadın daha ne yapsın?Yanlışlar çok fazla , sizde fevrisiniz, eşiniz cekilmeyecek bir adam değil çift terapisi alın muhakkak , böyle şeyler için evlilik bitirilmez, özür dilemesi bile bu evliliğin kurtulma şansının olduğunu gösterir, güzelce sorunları konuşun destek alın..
Insallah. Cok tesekkurlerKendine saygısı olan bir kadın görmek beni çok mutlu etti demeye geldimbence siz bu hayatta her şeyi başarabilecek güctesiniz. Çünkü güç sizin icinizde. Cok severken saygı görmediğiniz yeri terketmek herkesin harcı değildir. Mutlu olun hep...❤
Sövmüyor dövmüyor karıya kıza gitmiyor kriterlerini esas almak kodlanmıs beyınlere ıste. Zıhnıyet yanlıs, adam bunlardan herhangı bırını yasatmıyorsa senın duygularının, kadınlıgını hıssedememenin ne önemi var ki bu ülkede, eve bakıyor ama önemli olan buSizi beğenmeyen eleştiren bir adamla yaşasaydınız o zaman boşanmayıp
Bunun neresi sevgi bu neyin üzüntüsü illa siddet aldatmami olmali buda psikolojik şiddet be çok kötü bir durum
Is ariyorum simdilerde hep birsey cikmadi geri donus pandemide alim fazla yok ama arastiriyorumBen de takdir ettim. Kendinizi ezdirmemişsiniz. Bundan sonrası için bir iş bulup kendi ayaklarınız üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Baba evinde boş oturarak ömür geçmez
Aynen bende acaba ya daha kotu seyler yasarsam ya ben abartiyorsam diye dusundum ama sadece bunlar yetmiyormusSövmüyor dövmüyor karıya kıza gitmiyor kriterlerini esas almak kodlanmıs beyınlere ıste. Zıhnıyet yanlıs, adam bunlardan herhangı bırını yasatmıyorsa senın duygularının, kadınlıgını hıssedememenin ne önemi var ki bu ülkede, eve bakıyor ama önemli olan bu
Yetmiyor evet. Onlar bi 50sene öncesinde kaldı. Maaşsız hizmetçilik dönemi yani. Gündüz bebelere bak, yetmedi yedi düvel sülalesiyle mahremiyetten bir haber aynı evde yaşa, yemeğini yap pisliğini temizle, gece koynuma gir beni tatmin et, sabah kaldıgın yerden hızmetcılıge devam et. Saçın okşanmasın, yüzün gülmesin, yüreğine bir çift tatlı söz değmesin çünkü sen gelinsin kafaları çoook eskide kaldı. Yeni neslin büyük çoğunluğu bünyesine kabul etmiyor tükürüp atıyor böyle toksik herifleri, iyiki de öyle yapmıssınız. Neden böyle bir adamla ömür geçiresiniz ki? Aklınızda soru işareti kalmasın, terapiye bile gitmekten bir haber herife saç teli bile çok çünkü, otursun derdine yansınAynen bende acaba ya daha kotu seyler yasarsam ya ben abartiyorsam diye dusundum ama sadece bunlar yetmiyormus
Çekilmeyecek bi adam değilmiymiş.. sanırım ben başka konuyu okudum. Çayı bile beğenmeyip psikolojik şiddet kadınlığına hakaret bunlar ne acaba..Yanlışlar çok fazla , sizde fevrisiniz, eşiniz cekilmeyecek bir adam değil çift terapisi alın muhakkak , böyle şeyler için evlilik bitirilmez, özür dilemesi bile bu evliliğin kurtulma şansının olduğunu gösterir, güzelce sorunları konuşun destek alın..
Bu zaten başlı başına boşanma sebebi, doğru karar vermişsiniz. Hatta eminim ki çalışıp kendi hayatınızı kurarsanız bir süre sonra böyle birini nasıl sevdiğinizi sorgulamaya başlayacaksınız.tarafima kadinligima hakaret var ilgisizlik var . Bir de ne yapsam yaranamamam var. Yani demledigim caya bile bu demlenmemis yine cay demini almadan bozmussun diye memnuniyetsizlik.
Allahtan boşanma yoluna girmiş devam etmemiş bazı üyeler vardır ya devamlı konu acar sanırsın bir saat sonra boşanacak ama yapmaz yapamazSövmüyor dövmüyor karıya kıza gitmiyor kriterlerini esas almak kodlanmıs beyınlere ıste. Zıhnıyet yanlıs, adam bunlardan herhangı bırını yasatmıyorsa senın duygularının, kadınlıgını hıssedememenin ne önemi var ki bu ülkede, eve bakıyor ama önemli olan bu
Herkes kendı degerını kendı bıcıyor ıste. Ölmek bitmek nedir ya ilahlaştırmak neden yani. Dünyada evlattan başkası yalan valla.Allahtan boşanma yoluna girmiş devam etmemiş bazı üyeler vardır ya devamlı konu acar sanırsın bir saat sonra boşanacak ama yapmaz yapamaz
Kadının her yaptığını eleştiren iten biriyle zaten ömür olmaz bu adamlar için üzülüp göz yaşı döküp üzülüyorlar ya isterse dövsun seviyorum deyip o adamı fırsat verip sanki bir erkek oymuş koca bu soyu tükendi muamelesi yapıyorlar ya deli oluyorum
Sanki önceki hayatlarında bu adamlar vardı
Tamam zor şeyler ama dahada zorlastirmamin adi ne
Mutsuzsun değerin yok adamında düzeleceği yok dimdik duran bu evlilik burda biter deyip arkalarını dönüp gitmiyorlar gitselerde yine kendilerine zehir ediyorlar hayatı