Severek boşanmak

sunu anlayamiyorum;
size zor zamaninizda kucak acmayan, destek olmayan, sevgisiyle iyilestirmeyen, size yetileriniz uzerinden saygisizlik eden, size psikolojik siddet uygulayan birini hala nasil sevebiliyorsunuz?

herhangi birseyi guzel yaptiginizda takdir ediliyor musunuz? bu mu sizi eslerinize baglayan sey?

benim esim de bazi yemekleri begenmediginde “eline saglik ama keske bir daha bunu yapmasan.” veya “bir daha ki sefere bu yemekten yemesem olur mu?” der. 😂 o beni kirmamis olur, ben de ona gucenmemis, icten ice bilenmemis olurum.

esinizden ayrilacak mental guce sahip degilseniz, terapist konusunda ayak direyeceksiniz ya da inceldigi yerden kopacak bence.

ben tahammul edemezdim surekli yetersizlikle manipule edilse

Tahammül edilmedigi için insanlar boşanıyor. İnsanlar da ben psikolojik şiddete ugrayayim aa bu çok güzel psikolojik şiddet yapıyor evleneyim demiyor. Bazı şeyler evlilikte açığa çıkıyor ve aşık olduğunuz insan bunu yapıyor. Tabi ki bir anda sevmiyorum denilmiyor. Çünkü güzel duygulari hissettiren de oydu. Kötü davranışlarda bulunan da.. Şunu soyleyebilirim ki çok daha mutluyum. Hayati yakalamak çok güzel.

X