Sevenlemi sevdiginlemi?

Aysegull27

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
34
0
6
Belçika
Merhaba kizlaaaaaar :))
Oncelikle hepinizi tebrik ediyorum ( evlenecek olanlari). Sizlere bi sorum olacakti, son zamanlardir aklimi kurcalayan bi konuu, cunku o konunun tamda ortasindayim.. Sizce sevdiginlemi evlenmelisin seni coooooooooook sevenlemi?

Cokkkkkkk yoruma açık bir soru olmuş canım, yani ben ne kadar sevsem bile beni sevmediğini bildiğim biriyle ömür geçer mi bilmiyorum diğer taraftan beni seven birini zamanla sevmeye çalışmak var iki türlü de hep bi acaba olur mu ki

Son düzenleme:
Her ikisinin de birarada olması en güzeli tabikii ama tek bir seçim yapmak gerekirse bence seni sevenle. Çünkü ne kadar seversen sev karşındaki seni sevmiyorsa bir yere kadar gider. Bigün senin de ona olan sevgin biter. Ama seni gerçekten seven birini zamanla sende seversin zaten.

Her ikisi de olmalı çünkü seni seviyor diye biriyle evlenirsen ve o sırada senin sevdiğin başka birisi varsa mutlaka aklın sevdiğinde kalır ve ömür boyu acaba sevdiğim adamla mı evlenseydim dersin. Sadece senin sevdiğin seni sevmeyen biriyle de evlenirsen bu sefer de o kişi, seni sevmediği için senin her davranışın ona batar ve yine mutlu olamazsın. En güzeli ikisinin de olacağı birini seçmen ki bu durumda ikiniz de karşılıklı emek vererek sevginizi gün geçtikçe büyütürsünüz ve hatalarınızı görmez, kusur aramazsınız. En önemlisi ise sevdiğin, sevildiğin amaaa daha da önemlisi saygı duyduğun sana saygı duyan önemseyenle evlenmen. Mutlu bir yuva için sadece sevmek ve sevilmek yetmezzz saygı, anlayış, sadakat, güven olmazsa olmaz bence . tüm kadınlar kulübüne ve sana mutluluklar dilerim canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…