- 10 Aralık 2021
- 18
- 8
- 1
- Konu Sahibi denizozalt
-
Çok çaresiz hissediyorum en yakınım olarak görürdüm onu meğer o bana çok uzakmışKalmaz ama sende toparlan ve önüne bak
Üzülmeye değmez zamanla anlayacaksınÇok çaresiz hissediyorum en yakınım olarak görürdüm onu meğer o bana çok uzakmış
Sizce oda bunları bir gün anlayacak mı birini sebepsizce üzmek yarı yolda bırakmakÜzülmeye değmez zamanla anlayacaksın
Anlamaz anlamasınıda bekleme boşverip önüne bakacaksınSizce oda bunları bir gün anlayacak mı birini sebepsizce üzmek yarı yolda bırakmak
kalmaz muhtemelen böyle sebepsiz yere ve kalp kırarak gittiği için..yaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?
Evet iki elim kanda olsa bile ona koşan biriydim hiçe sayarak gittikalmaz muhtemelen böyle sebepsiz yere ve kalp kırarak gittiği için..
Böyle düşünürsen kendine zarar vermekten başka birşey yapmazsın ya erkekler biz kadınlar gibi değil lütfen bunu bı idrak etmek lazım boşverSizce oda bunları bir gün anlayacak mı birini sebepsizce üzmek yarı yolda bırakmak
Haklısınız da işte insan ne yapacağını bilemiyo ani gidişlereBöyle düşünürsen kendine zarar vermekten başka birşey yapmazsın ya erkekler biz kadınlar gibi değil lütfen bunu bı idrak etmek lazım boşver
Çok sık mı görüştünüz ya da çok mu aradınızyaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?
Hayır çok normaldik zaten zorlayan biride değilim sanırım başkasına gitti umarım allah görürÇok sık mı görüştünüz ya da çok mu aradınız
Erkekler başkasını bulmadan terk etmiyor geneldeHayır çok normaldik zaten zorlayan biride değilim sanırım başkasına gitti umarım allah görür
Ne kadar suredir ayrisinizyaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?
2 yılı geçiyor 1 haftadır ayrıyız öncesinde de zaten bunalmışlık varmışNe kadar suredir ayrisinizbir de ne kadar süre bir iliskiydi
Bazen terkedilmek icin ihanet etmemek sadakat sevgi yetmiyor. Karşı tarafta birseyler bitti mi cok umurlarinda olmuyor. Ne yaparsan yap olmuyor. Ara vererek gitmekte sizi biraz cepte taşımak kendisinin planlari mevcuttur kesin. 1 haftada bunlari yasamaniz normal biraz zaman gecsin azalir duygulariniz üzüldüm. Ama geleni de hemen affedip tepebasiniza almayin. Yaptığı ayıp bir sey2 yılı geçiyor 1 haftadır ayrıyız öncesinde de zaten bunalmışlık varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?