• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevenin ahı tutar mı?

Bazen terkedilmek icin ihanet etmemek sadakat sevgi yetmiyor. Karşı tarafta birseyler bitti mi cok umurlarinda olmuyor. Ne yaparsan yap olmuyor. Ara vererek gitmekte sizi biraz cepte taşımak kendisinin planlari mevcuttur kesin. 1 haftada bunlari yasamaniz normal biraz zaman gecsin azalir duygulariniz üzüldüm. Ama geleni de hemen affedip tepebasiniza almayin. Yaptığı ayıp bir sey
Cok haklisiniz donmesinden cok pismanlik bekliyorum allah onada yasatsin istiyorum:(

Ahın tutar mı tuttuğunu sen görür müsün bilemem.. Ama bir yerden çıkar günün birinde, ya işinden ya aşkından. Bazen Allah bize göstermez ahımızın tutup tutmadığını en azından ben böyle olduğuna inanıyorum.

'' O'' odaklı yaşamışsınız, bu bunaltmış adamı.

yaptığım sadece sevmekti kızlar bazen en yakın arkadaşım gibi gördüğümden ona anlatırdım dertlerimi ondan başka kimsem yoktu birgün hiç ummadığım anda bana agresifleşti benden bunalıyormuş artık dayanamıyormuş fotoğrafımı görünce bile sinirleniyormuş ara vermek isteyip gitti geceleri gözüme uyku girmiyor hiçbir günahım , ihanetim yoktu ve gözü dışarda biriymiş çok sonradan anladım ahım yerde kalır mı?
Çok mu dert anlattın acaba farkında olmadan?
Bu kişi için demiyorum onu boşver yeni insanlar çıkar karşına da, kendin için daha pozitif biri olmayı denemelisin yazından biraz karamsar olduğun anlaşılıyor, 🤗

Back