- 4 Mayıs 2022
- 1.253
- 1.618
- 63
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Ay yok artııkkkkkk , şu hikayeyi tüm dünya duysa müslüman olurTelefonda konuşuyoruz kendisi geçen diyor o kadar ah ettim ki cenazesi evimin önünden geçsin diyegerçekten geçmiş yeni evlendiği kocasıyla tuttukları evin önünden geçmiş
Ahah. Dini inançları ne bilmiyorum ama. Müslümansa ilahi adaletin olduğuna, kul hakkı yemenin nelere yol açabileceğini düşünecek potansiyelde olması gerekirdiKayınvalidemin benimle yaş bir kızı da var. Anne aynısını senin kızına yapsalar hoşuna gider miydi? Sizin hiç vicdanınız yok mu ? Ben size ne yaptım ? Diye sordum ama bana verdikleri cevap kendini bizle bir tutma…..
Kurnaz geçinen salaklar beni aptal yerine koydular iki ucu keskin kılıçMemur olmanız bile başlı başına sebep zaten. Sırf memur diye tercih etmiştir sizi..yağlı kapi,bir ömür boyu maaş. Ne işten kovulma derdi var , ne pandemi etkiler sizi ne ekonomik kriz. Fırsatçı bir kcoa daha ne ister???
Ay yok erkekler sırf kendi bencilliklerini egoları için bunda bile yok yaaa eceli gelmiş öyle imiş kafalarındalarAy yok artııkkkkkk , şu hikayeyi tüm dünya duysa müslüman olur
Hem de ne müslümanlar , başları secdeden kalkmaz ama gözlerini para hırsı bürümüş freni patlak kamyon gibi gidiyorlar konu para oluncaAhah. Dini inançları ne bilmiyorum ama. Müslümansa ilahi adaletin olduğuna, kul hakkı yemenin nelere yol açabileceğini düşünecek potansiyelde olması gerekirdi
Adam kendi akıbetini düşünmüştür o andaAy yok erkekler sırf kendi bencillikkerini egoları için bunda bile yok yaaa eceli gelmiş öyle imiş kafalarındalar
Arkadaşım yeni eşiyle tartışmalar bir mevzudan işte komu ex eşe gitmiş ,bizim kız demiş işte "bak beni üzme gördün diğerinin haberini nasıl aldık" filan ,kocası "aman yok onun eceli gelmiş senle ilgisi yok "demişişlerine gelince eyvallahi çeken erkeklerimiz var
Tamam eceli gelmiş sebebi bu olmuş işte. Kaç yaşındaydı ölen adamAy yok erkekler sırf kendi bencillikkerini egoları için bunda bile yok yaaa eceli gelmiş öyle imiş kafalarındalar
Arkadaşım yeni eşiyle tartışmalar bir mevzudan işte komu ex eşe gitmiş ,bizim kız demiş işte "bak beni üzme gördün diğerinin haberini nasıl aldık" filan ,kocası "aman yok onun eceli gelmiş senle ilgisi yok "demişişlerine gelince eyvallahi çeken erkeklerimiz var
Sizi alkışlamak istiyorumÜzülmeniz normal elbet evlilik bu şakaya gelmiyor ki. Ama işte sizin gerçek sandığınız şey gerçek sevgi değil. Sevmiyormuş demek ki. Bu sitede o kadar çok beni fazlasıyla şaşırtabilen kayınvalide ve pısırık oğlu ile ilgili konuları okudum ki. Hepsinin de ortak sorusu bu neden bunu yaptı sevmedi mi? Hiç karşısındakine değer veren insan bunları yapabilir mi? Onu geçtim sevmediğin birine bile yapamazsın. Hadi mantık evliliği oldu diyelim. Yine yapılmaz. Bu kötülüktür. Karakteri kötü bi kere. Böyle birinden sevgi beklenmez zaten.
38Tamam eceli gelmiş sebebi bu olmuş işte. Kaç yaşındaydı ölen adam
Dünya zaten geçici , herşey geçici , gençlik güzellik .. baki olan Allah’tır. Kötü insan olmamak lazım ya zaten 60-70 sene ömrümüz var insan gibi yaşayıp ölelim işte yaaa38valla ben şahsen yakından bilip gördüğüm için ilk günler üzüldüm hatta burada durumumda yazdım arkadaşlarda sen niye üzülüyorsun bir pislik gebermis dediler ve haklılar . Çok üzüldüm arkadaşıma çok dik bir kızdı nasıl o hanzo ile evlendi ve resmen hegemonyasina girdi herşeye evet çekti şok olmustuk ama işte ders almak lazım aslında keşke şu dünyanın geçici olduğunu anlayabilseler
Ama sizin hikaye cidden dokunaklı yaaa , ölsün gebersin diyoruz da hani hiç olmaz gibi geliyor ilk defa duyuyorum böyle bir ölüm38valla ben şahsen yakından bilip gördüğüm için ilk günler üzüldüm hatta burada durumumda yazdım arkadaşlarda sen niye üzülüyorsun bir pislik gebermis dediler ve haklılar . Çok üzüldüm arkadaşıma çok dik bir kızdı nasıl o hanzo ile evlendi ve resmen hegemonyasina girdi herşeye evet çekti şok olmustuk ama işte ders almak lazım aslında keşke şu dünyanın geçici olduğunu anlayabilseler
İşlerine göre bende eşime söyledim o da aynısını dediAdam kendi akıbetini düşünmüştür o anda.
Erkek milleti birbirini tutuyor işteİşlerine göre bende eşime söyledim o da aynısını dedimeymeretsizler
Ya birde aslında çok detay var ama herşeyi anlattı bana şöyle söyle dua ettim oturduğu yerde yutkunamasin filan dedi ben çok şaşırdım günlerce etkisinden çıkamadım gerçekten adamın bir rahatsızlığı filan olmadan oturduğu yerde yemek yerken yutamamis soluk borusundan filan beynine pıhtı atmış ve beyin kanaması geçirmiş 1 hafta 10 gün yoğun bakımda kaldı ve öyle vefat etti,ailesinin tek erkek evladı ve annesi kız kardeşleri ovune ovune bitiyorlardi onların acısı bizim nesemiz asla olamaz ama o arkadaşımın yaşadıkları herşey çok zordu,örneğin kendi aldığı yatakta kızın kendi eşyalarını eve getirdiği kadına kullandiracak o yatakta uyuyacak kadar igrenclesmistilerDünya zaten geçici , herşey geçici , gençlik güzellik .. baki olan Allah’tır. Kötü insan olmamak lazım ya zaten 60-70 sene ömrümüz var insan gibi yaşayıp ölelim işte yaaa
Hepsi aynıErkek milleti birbirini tutuyor işte.
Bende ilk defa bu denli kısa sürede ve arkadaşım yeni evliliiginin mutluluğun zirvesinde bunları yaşadı gördü ve duydu hani biz sanıyoruz ki olmaz ama oluyor işteAma sizin hikaye cidden dokunaklı yaaa , ölsün gebersin diyoruz da hani hiç olmaz gibi geliyor ilk defa duyuyorum böyle bir ölüm
Benimki de %99.9 ayni cümleyi kurardiHepsi aynıfarklı rengi
Gerçekten haklı beddua tutarmış , ürperdim şuanYa birde aslında çok detay var ama herşeyi anlattı bana şöyle söyle dua ettim oturduğu yerde yutkunamasin filan dedi ben çok şaşırdım günlerce etkisinden çıkamadım gerçekten adamın bir rahatsızlığı filan olmadan oturduğu yerde yemek yerken yutamamis soluk borusundan filan beynine pıhtı atmış ve beyin kanaması geçirmiş 1 hafta 10 gün yoğun bakımda kaldı ve öyle vefat etti,ailesinin tek erkek evladı ve annesi kız kardeşleri ovune ovune bitiyorlardi onların acısı bizim nesemiz asla olamaz ama o arkadaşımın yaşadıkları herşey çok zordu,örneğin kendi aldığı yatakta kızın kendi eşyalarını eve getirdiği kadına kullandiracak o yatakta uyuyacak kadar igrenclesmistiler
Arkadaşınıza sorar mısınız nasıl bir ritüel yapmış bu kadar hızlı sonuç almışBende ilk defa bu denli kısa sürede ve arkadaşım yeni evliliiginin mutluluğun zirvesinde bunları yaşadı gördü ve duydu hani biz sanıyoruz ki olmaz ama oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?