• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven insan bunu yapar mı? Hiç sevmediyse neden evlendi??

Arkadaşınıza sorar mısınız nasıl bir ritüel yapmış bu kadar hızlı sonuç almış 😁😁😁
En iyi ritüel bu konularda yaranın ağırlığı sanırım ,şimdi siz sanıyorsunuz ki cikmayacak emin olun bir yerde sizde duyarsınız ben çok duydum bunun gibi şeyler beddua etmeseniz de Allah görüyor. O yüzden sabırlı olun ve üstünüze ne düşüyorsa yapın resmiyette kalan tek soyisim ondan da feragat edin ,destek kesinlikle alın bu yol zorlu bir yol bence herkes aynı düşünmeyebilir örneğin bende duygusal yoğunluğu olan biriyim ama işte yaşadığıniz darbe bence kolay değil bu yüzden düşünmeyin lanet olsun diyin ve yolunuza devam edin ,kendinizi de otelemeyin

En iyi ritüel bu konularda yaranın ağırlığı sanırım ,şimdi siz sanıyorsunuz ki cikmayacak emin olun bir yerde sizde duyarsınız ben çok duydum bunun gibi şeyler beddua etmeseniz de Allah görüyor. O yüzden sabırlı olun ve üstünüze ne düşüyorsa yapın resmiyette kalan tek soyisim ondan da feragat edin ,destek kesinlikle alın bu yol zorlu bir yol bence herkes aynı düşünmeyebilir örneğin bende duygusal yoğunluğu olan biriyim ama işte yaşadığıniz darbe bence kolay değil bu yüzden düşünmeyin lanet olsun diyin ve yolunuza devam edin ,kendinizi de otelemeyin
Çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun , bu süreçte en büyük destekçilerimden biri de kadınlar klübünün güçlü Zeki akıllı dürüst kadınları oldu. Burayı okuyarak gerçek hayatı öğrendim diyebilirim. Allah bana yardım ediyor maddi bir kaygım yok çok şükür. Zaman geçtikçe daha iyi olurum biraz da alın yazısı bu işler. Bize düşen yola devam etmek 🙂

Çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun , bu süreçte en büyük destekçilerimden biri de kadınlar klübünün güçlü Zeki akıllı dürüst kadınları oldu. Burayı okuyarak gerçek hayatı öğrendim diyebilirim. Allah bana yardım ediyor maddi bir kaygım yok çok şükür. Zaman geçtikçe daha iyi olurum biraz da alın yazısı bu işler. Bize düşen yola devam etmek 🙂
İyi olacaksınız Allah'ın izni ile ama kendi cabanizi da vererek 😍 buarada altınlar sanırım tamamen kadına ait imiş mahkemede dosyaya foto video ekleyebilirsiniz ekleyin ve silmeyin sakın izinde vermeyin silmelerine hiç olmazsa maddi kaybınızi temin etmiş olursunuz

İyi olacaksınız Allah'ın izni ile ama kendi cabanizi da vererek 😍 buarada altınlar sanırım tamamen kadına ait imiş mahkemede dosyaya foto video ekleyebilirsiniz ekleyin ve silmeyin sakın izinde vermeyin silmelerine hiç olmazsa maddi kaybınızi temin etmiş olursunuz
Kendisi benim bilgisayarımdan silmiş fotoğraf ve videoları , ama kına gecesininkiler mevcut ben de

İyi geceler kızlar 🌙. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …
Eşiniz sizi sevmiyormuş, gayet açık seçik ortada. Evlenmiş boşanmış adam hiç evlenmemiş adamdan daha popüler. Eğer nafaka ödemezse bir şey kaybetmedi yani.

Ben de boşanmış bir kadınım. Kocam beni seviyordu nasıl.bu hale geldik veya kullanılmış hissediyorum düşüncelerini silin aklınızdan.
Adam özünde kötüdür bu açığa çıkmıştır, eskiden seviyordur bitmiştir, başkasını bulmuştur vs vs onlarca alternatif var. Sizin için tek gerçek yaşandı bitti ve yoluma devam edeceğim.olmali...
Bir süre boşanmanın üzüntüsü oluyor da sonra esaretten kurtulmuş gibinhuzur bulacaksınız. Herşey güzel olacak yolunuz açık olsun🍀

Hayır yok. Anlaşmalı boşanalım diye konuşmuştuk taaa yeni evliyken. Bir daha da konuşulmadı üstüne.
Ee nolcak böyle. Resmiyette evli kalıp, ayrı mı yaşayacaksınız?
Sizle çıkar evliliği yapmış. Menfaatine uygun görmüş. Uymayınca da irtibatı kesmiş. Seven insan herşeyi maddiyata bağlamaz, 10 aydırda aramamazlık yapmaz. Ama şu vakitten sonra sevip sevmemesinin de bir anlamı yok. Sizin hayat kalitenizi düşürüyor. Sizde önünüze bakın artık. Bundan sonra inşAllah daha iyi bir tercih yaparsınız.

İyi geceler kızlar 🌙. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …
Sizin 1 sene dolacaktı birkaç gun önce noldu? Haberleştiniz mi dava için

Ben kendim biriktirdiklerimle kendime bilezik almıştım. Annem babam da taktı toplam 7 taneydi. Onlar da 7 tane taktı toplam 14 bilezik. Biraz da bankada vardı aslında çok para değil ama saldırdılar bana almak için. Bi de gelen küçük altınları annesinin üstüne gizlice yatırmışlar
Bu aileden kurtulmak icin daha ne bekliyorsnuz??

Seninle ilgisi yok ki onla ilgili bir sorun bu tamamen.çok klişe ve özet ama konu cidden bu. Belli ki sevmeyi bilmiyor, işk sorumlusu da aile burda. Kişiliğine resmen şekil veriyorlar tavır ve tutumlarıyla. Sanki ailesi tarafından koşullı sevilmiş, sevmenin böyle olduğuna inanmış bı adam da . Belki ailesi de onu öyle sevdi; anne çalışmazsa, derslerini geçmezse, para kazanmazsa… değer vermeyerek böyle kodluyor bunları. Yani biraz billimsel ve dolaylı anlattım ama 🤷🏻‍♀️🙃

Kayınvalidemin benimle yaş bir kızı da var. Anne aynısını senin kızına yapsalar hoşuna gider miydi? Sizin hiç vicdanınız yok mu ? Ben size ne yaptım ? Diye sordum ama bana verdikleri cevap kendini bizle bir tutma…..
Yuh bu cevabi veren bir annede buyuk ihtimalle oglunu kendi vicdansızligi ile kendi gibi yetistirmistir. Allah tan korkar insan be. Sen kimsin ki gelinine bu muameleyi hak gorup bize bunlar yapilamaz de. Bisverin ben hayatimda sunu ogrendim hic insanlar icin nasil yapar nasil yapabildi gibi pskolojinizi ruhunuzu yipratan yakan sorularla mesgul olmamak gerektigi. Insanoglu her turlu kotulugu yapabiliyor, nede olaa cig sut emmis diye boşuna demiyorlar. Siz Allah a havale edin. Zararin neresinden dönerseniz kârdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, hepimizin de.

Telefonda konuşuyoruz kendisi geçen diyor o kadar ah ettim ki cenazesi evimin önünden geçsin diye 😬 gerçekten geçmiş yeni evlendiği kocasıyla tuttukları evin önünden geçmiş
Aynısını bana nasip etsin Allah."Evimin önünden geçsin cenazesi.Bana yaptıkları kalbinden, cigerinden, benim kızım hariç en sevdiklerinden çıksın" diye gece gündüz ah ediyorum.
Evlendiği or..puyu da aldatsin rezil olup boşansin önce.Allah bana göstersin inşallah

Aykadarguzel arkadaşım ben 15 yıl sonra bosandim yazmistim size daha önce.Suradan kalk şuraya otur demedigim ailesi aldatan pisliği bosadim diye bana düşman.oldu arkamdan demediklerini birakmadi.Or..puyu gümüş tepsilerle istemeye gidip nikah davetiyesi dagittilar.Beni saymadilar torunlarini saymayip sildiler.Sevgi aşk biz bunlara inaniyoruz sadece.Insanlarin sizden çıkarı bittiği noktada herşey bitiyor.Benim için çok acı hayat dersi oldu.

Ben kendim biriktirdiklerimle kendime bilezik almıştım. Annem babam da taktı toplam 7 taneydi. Onlar da 7 tane taktı toplam 14 bilezik. Biraz da bankada vardı aslında çok para değil ama saldırdılar bana almak için. Bi de gelen küçük altınları annesinin üstüne gizlice yatırmışlar
Gecmis olsun. Benzer saldiriyi vaktiyle atlatmis ve bosanmis 1 insan olarak sunu soylebilirim ki sevgi sadece sizin tarafinizda varmis. Benim de bileziklerim, kayin ailesi tarafindan cebren (c)alinmisti. Zaten buna izin veren erkekten hic koca, yar, hayat ortagi olur mu? Bosanip belli 1 vakit gectikten sonra gercegi sizin de gorebileceginizi saniyorum.

Son düzenleme:
Kayınvalidemin benimle yaş bir kızı da var. Anne aynısını senin kızına yapsalar hoşuna gider miydi? Sizin hiç vicdanınız yok mu ? Ben size ne yaptım ? Diye sordum ama bana verdikleri cevap kendini bizle bir tutma…..
En sinir oldugum cevap sekli .Kendini bizle bir tutma.Kendileri asilzade miymis..

Gecmis olsun. Benzer saldiriyi vaktiyle atlatmis ve bosanmis 1 insan olarak sunu soylebilirim ki sevgi sadece sizin tarafinizda varmis. Benim de bileziklerim, kayin ailesi tarafindan cebren (c)alinmisti. Zaten buna izin veren erkekten hic koca, yar, hayat ortagi olur mu? Bosanip belli 1 vakit gectikten sonra gercegi sizin de gorebileceginizi saniyorum.
Bunlar modern hırsızlık çetesi ailecek

Back