Seven insan bunu yapar mı? Hiç sevmediyse neden evlendi??

Gerçekten bosverin. Ama aldıkları paraları, altınları, uyguladıkları şiddetleri iyi bir avukat tutup ağızlarından burunlarından getirin. Nasıl onlar size bunu yaptılar süründürün. Her işimizi Allah'a bırakmamak gerek. Hakkınızı arayın.

Bir sene içinde nasıl boşandılar anlaşmalı için bir sene bekleniyormuş

Neden mi evlendi sevmediyse mi, para için çok açık değil mi ?

Aşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilim
Düzenli bir geliriniz var,işten çıkarılma ihtimaliniz çok düşük.Kafa yapıları bu şekilde malesef ama siz bu insanlardan kurtulduğunuz için ne kadar şükür etseniz az.

Terbiyesizler,tazminatini alarak bosan ! Bu aileden bir cacık olmazmış zaten.

Düzenli bir geliriniz var,işten çıkarılma ihtimaliniz çok düşük.Kafa yapıları bu şekilde malesef ama siz bu insanlardan kurtulduğunuz için ne kadar şükür etseniz az.
Evet beni sürekli aşağıladılar halbuki çok saygın bir çevrem var bir sürü öğretmen arkadaşım var iyi bir eğitimciyim milli eğitime çok katkılarım oluyor ama eşim sürekli beni aşağıladı özgüvenimi sarsmaya çalıştı. Çok kilo verdim saçlarım döküldü ağzımda yaralar çıktı sonra insanlar bile farketmiş aykadargüzel sana ne oldu böyle dediler aynaya bakamaz hale getirdi beni parasız bırakmaya çalıştı

Geçmişin izlerinden kurtulup,önünüze bakmaya çalışın,çok güzel bir mesleğiniz var,kendinizi kolayca toparlayabilirsiniz.

Başlıktaki soruya cevabı konumda vermissin zaten.
Seven insan bunu yapar mı? Hiç sevmediyse neden evlendi??
Seven insan yapmaz/ seviyormus laf olsun diye , parasına para katmak için, düğünü yatırım gördüğü için, etinden sütünden faydalanmak için evlenmiş.
Sen 'ben inek miyim' farkındalığını erince de bırakıp kaçmış

saldırdılar mi ? Tepem atti sizin kimseniz yok mu,bunlarda ki bu cesaret ne ! Sakin anlaşmali boşamayın surundurun. Bulmuşlar mazlum insani tepesine cikmislar,yazik. Dua et çocuk olmadan kurtulduğuna hiç uzulme

Geçmişin izlerinden kurtulup,önünüze bakmaya çalışın,çok güzel bir mesleğiniz var,kendinizi kolayca toparlayabilirsiniz.
Depresyonu toparladım sayılır , psikoloji kitapları okuyarak baya yol katettim , online desteklerim de var. Şimdi yaz tatili annem bana baktı biraz yeme düzenim oturdu. Arkadaşlarım çok arayıp soruyor sosyal desteğim çok iyi. Çevrem destekçi böyle böyle iyiyim , sadece üzüldüğüm birkaç nokta var işte belirttiğim şeyler

Aşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilim
Memur olmanız bile başlı başına sebep zaten. Sırf memur diye tercih etmiştir sizi..yağlı kapi,bir ömür boyu maaş. Ne işten kovulma derdi var , ne pandemi etkiler sizi ne ekonomik kriz. Fırsatçı bir kcoa daha ne ister???

saldırdılar mi ? Tepem atti sizin kimseniz yok mu,bunlarda ki bu cesaret ne ! Sakin anlaşmali boşamayın surundurun. Bulmuşlar mazlum insani tepesine cikmislar,yazik. Dua et çocuk olmadan kurtulduğuna hiç uzulme
Benim malesef kimsem yoktu , onların evindeydi yani onun annesinin babasının evinde hepsi plan yapmış ağız birliği ederek psikolojik baskı yapmaya başladılar daha yeni evliydik on günlük falan , ben baş edemedim aileme de söyleyemedim hemen hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…