- 11 Mayıs 2022
- 651
- 1
- 1.076
- 28
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Gerçekten bosverin. Ama aldıkları paraları, altınları, uyguladıkları şiddetleri iyi bir avukat tutup ağızlarından burunlarından getirin. Nasıl onlar size bunu yaptılar süründürün. Her işimizi Allah'a bırakmamak gerek. Hakkınızı arayın.Sadece eşim sorunlu olsa belki biraz düzeltmeye çalışırdım ama annesiyle baş edemedim ikisi birlik olunca sürekli iş çeviriyorlar benim aklım ermiyor bu kadar entrikaya ikisi gidip annesine hesap açıp altınları kaçırmak ne yaa
Bir sene içinde nasıl boşandılar anlaşmalı için bir sene bekleniyormuşYukarıda devam ettim yoruma bakarsınız . Düşünmeyin ,bir arkadaşım sizin gibi idi 3 aylıkken ayrıldılar 1 sene içinde boşandılar ve adam eşi yani arkadaşım evden ayrılır ayrılmaz başka bir kadınla yaşamaya başladı , arkadaşım evlendi ,ex eşi de aldattığı kadınla evlendi ama adam daha senesi dolmadan öldükul görmez ise Allah görüyor
Bilmiyorum ama boşandılar hemen yanı söyle Mart mayis gibi açıldı davaları Ekim'de bosanmislardi 2021 de anlaşmalı olarak biran önce kurtulmaya baktı arkadaşımBir sene içinde nasıl boşandılar anlaşmalı için bir sene bekleniyormuş
Neden mi evlendi sevmediyse mi, para için çok açık değil mi ?İyi geceler kızlar. Biliyorsunuz uzunca bir süredir çok üzgünüm ve düşünceliyim. Evlendikten çok kısa bir zaman sonra eşim ve kayınvalidemin psikolojik şiddetine maruz kalmıştım ve üstüne eşimin zorla altınlarıma maaş kartıma el koymasıyla iş ekonomik şiddete varınca da hemen 2 ay içinde ayrıldık 10 aydır da ayrıyız hiç bir irtibat yok arama sorma özür dileme vs yok. Zaten artık düzelecek bir tarafı da kalmadı da insan bi bekliyor hatasını anlasın diye. Sonradan şunu anladım bu insanlar vicdansız bencil bunu bile idrak edemezler. Bana herkes kurtuldun cocuk da yok üzülme diyor. Aslında üzüldüğüm şey eşimle birbirimizi çok seviyorduk. Düğünden sonra herşey kötü gitti bilmiyorum sevse böyle yapmazdı sevmediyse neden evlendi. Yaşadıklarımız yalan değildi. Beni en çok üzen de bu. İnanın boşanacağım diye hiç üzülmüyorum sadece sevilmemiş olmayı ve bir eşya gibi kullanılıp atılmış olmayı eşimin böyle bir insan çıkması beni çok üzüyor. Hem de taaa derinden bir yerlerden sızlıyor kalbim …
Aşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilimNeden mi evlendi sevmediyse mi, para için çok açık değil mi ?
Düzenli bir geliriniz var,işten çıkarılma ihtimaliniz çok düşük.Kafa yapıları bu şekilde malesef ama siz bu insanlardan kurtulduğunuz için ne kadar şükür etseniz az.Aşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilim
Terbiyesizler,tazminatini alarak bosan ! Bu aileden bir cacık olmazmış zaten.Kayınvalidemin benimle yaş bir kızı da var. Anne aynısını senin kızına yapsalar hoşuna gider miydi? Sizin hiç vicdanınız yok mu ? Ben size ne yaptım ? Diye sordum ama bana verdikleri cevap kendini bizle bir tutma…..
Evet beni sürekli aşağıladılar halbuki çok saygın bir çevrem var bir sürü öğretmen arkadaşım var iyi bir eğitimciyim milli eğitime çok katkılarım oluyor ama eşim sürekli beni aşağıladı özgüvenimi sarsmaya çalıştı. Çok kilo verdim saçlarım döküldü ağzımda yaralar çıktı sonra insanlar bile farketmiş aykadargüzel sana ne oldu böyle dediler aynaya bakamaz hale getirdi beni parasız bırakmaya çalıştıDüzenli bir geliriniz var,işten çıkarılma ihtimaliniz çok düşük.Kafa yapıları bu şekilde malesef ama siz bu insanlardan kurtulduğunuz için ne kadar şükür etseniz az.
Evet aile bile değiller bence gösteriş yapıyorlar millete ama içlerinden pislik akıyor. Annesi babasından nefret ediyorTerbiyesizler,tazminatini alarak bosan ! Bu aileden bir cacık olmazmış zaten.
Çekişmeli gibi açıp anlaşmalıya çevrilebiliyormuş ben uğraşmak istemedimBilmiyorum ama boşandılar hemen yanı söyle Mart mayis gibi açıldı davaları Ekim'de bosanmislardi 2021 de anlaşmalı olarak biran önce kurtulmaya baktı arkadaşım
Geçmişin izlerinden kurtulup,önünüze bakmaya çalışın,çok güzel bir mesleğiniz var,kendinizi kolayca toparlayabilirsiniz.Evet beni sürekli aşağıladılar halbuki çok saygın bir çevrem var bir sürü öğretmen arkadaşım var iyi bir eğitimciyim milli eğitime çok katkılarım oluyor ama eşim sürekli beni aşağıladı özgüvenimi sarsmaya çalıştı. Çok kilo verdim saçlarım döküldü ağzımda yaralar çıktı sonra insanlar bile farketmiş aykadargüzel sana ne oldu böyle dediler aynaya bakamaz hale getirdi beni parasız bırakmaya çalıştı
Çekişmeli idi ilkin evet sonradan baktı ki uzayacak anlasmaliya döndürdu arkadaşım mefta ex este tamam.dediÇekişmeli gibi açıp anlaşmalıya çevrilebiliyormuş ben uğraşmak istemedim
Benim meşhur lafımdır geberesiceÇekişmeli idi ilkin evet sonradan baktı ki uzayacak anlasmaliya döndürdu arkadaşım mefta ex este tamam.dedi
Maaş kartınız yetmiş işte ona, gözü tokmuşAşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilim
Ben kendim biriktirdiklerimle kendime bilezik almıştım. Annem babam da taktı toplam 7 taneydi. Onlar da 7 tane taktı toplam 14 bilezik. Biraz da bankada vardı aslında çok para değil ama saldırdılar bana almak için. Bi de gelen küçük altınları annesinin üstüne gizlice yatırmışlar
Depresyonu toparladım sayılır , psikoloji kitapları okuyarak baya yol katettim , online desteklerim de var. Şimdi yaz tatili annem bana baktı biraz yeme düzenim oturdu. Arkadaşlarım çok arayıp soruyor sosyal desteğim çok iyi. Çevrem destekçi böyle böyle iyiyim , sadece üzüldüğüm birkaç nokta var işte belirttiğim şeylerGeçmişin izlerinden kurtulup,önünüze bakmaya çalışın,çok güzel bir mesleğiniz var,kendinizi kolayca toparlayabilirsiniz.
Telefonda konuşuyoruz kendisi geçen diyor o kadar ah ettim ki cenazesi evimin önünden geçsin diyeBenim meşhur lafımdır geberesicetam bu adama tutmuş
Memur olmanız bile başlı başına sebep zaten. Sırf memur diye tercih etmiştir sizi..yağlı kapi,bir ömür boyu maaş. Ne işten kovulma derdi var , ne pandemi etkiler sizi ne ekonomik kriz. Fırsatçı bir kcoa daha ne ister???Aşırı zengin değilim ki normal memurum , parası için evlenilecek biri de değilim
Benim malesef kimsem yoktu , onların evindeydi yani onun annesinin babasının evinde hepsi plan yapmış ağız birliği ederek psikolojik baskı yapmaya başladılar daha yeni evliydik on günlük falan , ben baş edemedim aileme de söyleyemedim hemen hasta oldumsaldırdılar mi ? Tepem atti sizin kimseniz yok mu,bunlarda ki bu cesaret ne ! Sakin anlaşmali boşamayın surundurun. Bulmuşlar mazlum insani tepesine cikmislar,yazik. Dua et çocuk olmadan kurtulduğuna hiç uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?