- 31 Ağustos 2021
- 1.085
- 2.381
O şimdi sürekli sizin aranızda kalmaktan bunalmıştır. Şuan kuş gibi hafiflemiştir. Sizin izin vermediğiniz sırf sizin için bıraktığı her şeye geri dönmüştür. O eklediği kızlardan beklediği reaksiyonu göremeyince zamanla o kasvet çökecektir içine. Şimdi öyle takılır zamanla hisseder boşluğunuzu. Döneceğini sanmam ama hissedecektir.Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce nişan atmıştım yazmıştım buraya .. ailesi yüzünden birbirimizi severken ayrıldığımızı söyledim . Şimdi sorum ise 2 ay oldu ben hala onu unutamazsan o hayatına devam ediyor. İlişkimiz içerisinde motorsiklet almasını istemezdım . Oda bayaga heves ederdi ama ben tehlikeli bulduğum için istemiyordum kendine motor almış . 2 aydır asla paylaşım yapmıyordu doğum günümde motorunu paylaştı . Ve bugün motorunu paylaşmış . Kızlar eklıyor sureklı motorlu . Yada çok açık saçık . Amacı nedir çok zoruma gidiyor ben onu severken unutamazken . Ondan ayrılmaya çalıştığım da sensiz ölürüm beni sensiz kimsesiz bırakma diyen adam şimdi hiç de öyle görünmüyor bense 2 ay olmasına rağmen açım taptaze ? Bu haksızlık bu adalet değil ? Amacı ne olabilir acaba?
Ayrıca sizde takip etmeyin kendinizle hayatınızın akışı ile ilgilenin onu takip ettikçe enerjiniz düşecek atlatmanız daha zor olacak. Nişan atılmış hissetse ne olur hissetmese ne olur. Ama siz pişman olsun gelsin yalvarsın istiyorsunuz sanırım.