• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven Erkeği Ve Sevmeyen Erkeği Arasındaki Farkları

Sanırım yabancısınız cümleler biraz garip kurulmuş anlam bütünlüğü çok yok 😅
Hayır, Türkiyeden yaşıyorum. İmla,noktalama işaretler vs. doğru cümleyle kurup burdan üyeler doğru anlasın diye yazım. Baktımki herkes bana yabancı ülkeyle yaşadığım düşünüyordü. :KK70::KK70:

Hayır, Türkiyeden yaşıyorum. İmla,noktalama işaretler vs. doğru cümleyle kurup burdan üyeler doğru anlasın diye yazım. Baktımki herkes bana yabancı ülkeyle yaşadığım düşünüyordü. :KK70::KK70:
Halen öyle ama 🤭🤭

Keşke ben anlayabilse seni 🤣 Sanırım Türkiye de yaşamıyorsun.

Ya şöyle söyleyeyim sana sevgi şüphe ettiren bişey değil bence. Burda bu soruyu soruyorsan, emin değilsen sevilip sevilmediğinden büyük ihtimalle sevilmiyorsun.
Yani anlatayım. Yanımda olsa bile dövüş oynardık. Sevmiş mi sevmemiş mi dikkat etmedim.

Hıımm,:21:

Tamam anlatayım. Yüz yüzeyken kendisi saçlarıyla düzeltir,kol saatiyle düzeltir, kendisi yetenekliymiş bana gösterir, elimden olduğu su şişe yere düşerse bile o alır,heyecanladığı söyler ve beni görünce ''Seni görmek güzel'' dediği zaman olmuş.

Aslında Türkiyede yaşayan bir sürü yabancı var onu kastettim ana diliniz Türkçe olmayabilir gayet normal bu durum o yüzden sorun değil

Merhaba T teyteytey ,
seven ve sevmeyen erkek tarifi nasıl yapılır bilmiyorum, bence herkesin yaşadığı ilişkiye ve sevmek sevilmekten ne anladığına göre değişir bu tarif.

Örneğin benim için seven erkek beni değiştirmeden, iyi kötü her huyumla kabullenen, şartlar ne olursa olsun yanımda olan, ezmeyen ezdirmeyen kişidir.
Sizi öyle güzel sever ki yanında huzur bulursunuz, güvende hissedersiniz, sizi hep ileriye yönlendirir, özgüveninizi destekler, sevilmenin yanında saygı da görürsünüz.
Aranızda yalan dolan, aldatma olmaz, sizi yargılamadan her derdinizi dinleyen, omuzunda ağlayabildiğiniz, sevinçlerinizi önce onunla paylaştığınız dostunuz olur.

Sevmeyen erkekse aşağılar, kendinize olan inancınızı sorgulamanıza sebep olur, saygı duymaz, sizi ruhen ve fiziken yaralar, hayatınızı kişiliğinizi değiştirmeye çalışır, bencillik yapar hayatınız yalnızca ondan ibaret olsun ister, seviyorum adı altında her kıskançlığı, kısıtlamayı kendine hak görür, ona ait her şey ona ait olsun ama size ait olanlar da ona ait olsun ister.

Seven erkekle biz olursunuz, sevmeyen erkekle her kelime ben'le başlar.

Konuyu kapatmamızı istemişsiniz ama BDV dışında açılan konuları ekstrem bir durum olmadıkça kapatmıyoruz😌

Merhaba T teyteytey ,
seven ve sevmeyen erkek tarifi nasıl yapılır bilmiyorum, bence herkesin yaşadığı ilişkiye ve sevmek sevilmekten ne anladığına göre değişir bu tarif.

Örneğin benim için seven erkek beni değiştirmeden, iyi kötü her huyumla kabullenen, şartlar ne olursa olsun yanımda olan, ezmeyen ezdirmeyen kişidir.
Sizi öyle güzel sever ki yanında huzur bulursunuz, güvende hissedersiniz, sizi hep ileriye yönlendirir, özgüveninizi destekler, sevilmenin yanında saygı da görürsünüz.
Aranızda yalan dolan, aldatma olmaz, sizi yargılamadan her derdinizi dinleyen, omuzunda ağlayabildiğiniz, sevinçlerinizi önce onunla paylaştığınız dostunuz olur.

Sevmeyen erkekse aşağılar, kendinize olan inancınızı sorgulamanıza sebep olur, saygı duymaz, sizi ruhen ve fiziken yaralar, hayatınızı kişiliğinizi değiştirmeye çalışır, bencillik yapar hayatınız yalnızca ondan ibaret olsun ister, seviyorum adı altında her kıskançlığı, kısıtlamayı kendine hak görür, ona ait her şey ona ait olsun ama size ait olanlar da ona ait olsun ister.

Konuyu kapatmamızı istemişsiniz ama BDV dışında açılan konuları ekstrem bir durum olmadıkça kapatmıyoruz😌

Anladım, çok güzel anlatmışsın lezzetli yemek tarifi benzetti. Çok çok çok teşekkür ederim.:KK36::KK36::KK36:

Merhaba T teyteytey ,

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sevmeyen erkek kısmında yazdıklarınız neredeyse %85i mevcut fakat acayip ilgili her türlü durumda sana zaman ayıran gelecek hayalleri kuran hatta bunun için harekete geçen insan hangi kısımda oluyor? 🤔

seven erkek, size karşı merhametlidir. acımasız sözler sarfetmez, acımazsız davranmaz. işinize hayatınıza saygı duyar. sevdıgınız şeyleri yapmanızı mutlu olmanızı ister. üzüldüğünüzde sizi mutlu etmek ister. yüzünüzün güldüğünü görmek ister. öperken koklar. en önemlisi kaybetme korkusu yaşar. sizi kaybetmek istemez. ailenize ve arkadaşlarınıza karşı kendını ıyı gostermek ister. siz bişey başardığınızda sizinle gurur duyar..sizi sömürmez . hiç bi anlamda. hep sizi yükseltmek ister madden mânen. ezdirmez sizi kollar, sözünü tutar havada bırakmaz. geleceğınde hep var olursunuz. sizi planlarına dahil eder. yakın çevresi ile tanıştırır. hayatının ortasında tutar.

Merhabalar, öncelikle kısa tanıtayım; Küçüklüğümden şimdiye kadar hem ailemden hem de çevremden sevgisizlikle büyüdüm. Karşıya davranışları,sözleri vs. ne anlama geldiği bilmiyorum ve bunlardan öğrenmek istiyorum.İnternetlerden baktığım hiç biri doğrululuk payıyla bulamadım. Ve size yemek tarifleri gibi yaşamış tecrübelerinden öğrenmek istiyorum. :KK6:

--Seven erkeği ve sevmeyen erkeği arasındaki farkları nelerdir?

Uzun olursa okurum. Saçma sapan ve daha yaşamamış kafa göre yazmazsanız sevinirim. Yazanlara yazmayanlara teşekkür ederim.
Mey eki

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. sevmeyen erkek kısmında yazdıklarınız neredeyse %85i mevcut fakat acayip ilgili her türlü durumda sana zaman ayıran gelecek hayalleri kuran hatta bunun için harekete geçen insan hangi kısımda oluyor? 🤔

İşte emin değildim belki rol yapıyor düşünürdüm. Ama karşıma olan gece son görülme olan 1-2 ve 3 girmeye başlamış. Sessiz olsam?:KK43:

Back