• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seven Erkeği Ve Sevmeyen Erkeği Arasındaki Farkları

teyteytey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2021
100
52
13
Merhabalar, öncelikle kısa tanıtayım; Küçüklüğümden şimdiye kadar hem ailemden hem de çevremden sevgisizlikle büyüdüm. Karşıya davranışları,sözleri vs. ne anlama geldiği bilmiyorum ve bunlardan öğrenmek istiyorum.İnternetlerden baktığım hiç biri doğrululuk payıyla bulamadım. Ve size yemek tarifleri gibi yaşamış tecrübelerinden öğrenmek istiyorum. :KK6:

--Seven erkeği ve sevmeyen erkeği arasındaki farkları nelerdir?

Uzun olursa okurum. Saçma sapan ve daha yaşamamış kafa göre yazmazsanız sevinirim. Yazanlara yazmayanlara teşekkür ederim.
Güncelleme:Ben ne yazsam o görüldü atar ve cevap vermez gece girer çevrimiçi olur. Buna önemsemeyen erkeği mi?

Son düzenleme:
Seven erkek zaman ayırır muhabbetiyle davranışı ile seni özel hissettirir. Hassasiyetlerine özen gösterir. Dile düşmeden önce davranışından bakışından bile sevgi sözcükleri dökülür tereddüte düşmezsin acaba demezsin
Sevmeyen erkek ise seni egosuna esir eder zamanım yok keyfim yok ben ne zaman istersem o zaman konuşalım görüşelim der .aklına düşersen varsın yoksa pek umrunda olmazsın sürekli falsolarını es geçmeni ve umduğuna değil bulduğuna seni razı etmeye çalışır ve bol acabalı kişidir sürekli seni ikileme düşürür ve kendini değersiz hissettirmeye çalışır

Son düzenleme:
Seven erkek zaman ayırır muhabbetiyle davranışı ile seni özel hissettirir. Hassasiyetlerine özen gösterir. Dile düşmeden önce davranışından bakışından bile sevgi sözcükleri dökülür tereddüte düşmezsin acaba demezsin
Sevmeyen erkek ise seni egosuna esir eder zamanım yok keyfim yok ben ne zaman istersem o zaman konuşalım görüşelim der .aklına düşersen varsın yoksa pek umrunda olmazsın sürekli falsolarını es geçmeni ve umduğuna değil bulduğuna seni razı etmeye çalışır ve bol arabalı kişidir sürekli seni ikileme düşürür ve kendini değersiz hissettirmeye çalışır
Peki yoğunlukla günler gelmeden öncesi benimle görüşür ve hal hatırla sorar. Yoğunluk günleri ardından az konuşuruz. Yoğunluk işi bitirince benimle geri döner ve görüşürüz. Bununla sevmeyen mi? Dediğin en sonunda yedek gibi geliyor beni.

Öncelikle translate çeviri gibi metin yazmışsınız söylemeden edemedim😃
Sevenin sevmeyenin özellikleri kesin şudur diye genel geçer kurallar yok bence. Size davranışlarından bahsedin partnerinizin az çok yorumlamaya çalışalım.

Sevgisizlikle büyüdüm, seven insanı anlayamıyorum gibi bişey demişsiniz. Sevilmediğinizi çok net anlamanız lazım o halde.
Ya da sevilmenin farkına çok daha kolay varmanız lazım. Öyle olmuyor demek ki işte.

Seven erkek seni seviyorum demese bile
Davranislariyla gosterendir bence
En ufak haliyle birsey yerken yarisini sana ayirmak
Ustun inceyse kalin giy diye uyarmak gibi
Dediğin davranışları kısmı ile ilgili açıklanabilir misin?
Diğer dediğin yeni anlamaya başlıyorum.

Peki yoğunlukla günler gelmeden öncesi benimle görüşür ve hal hatırla sorar. Yoğunluk günleri ardından az konuşuruz. Yoğunluk işi bitirince benimle geri döner ve görüşürüz. Bununla sevmeyen mi? Dediğin en sonunda yedek gibi geliyor beni.
Şöyle ki yoğun olsa bile sana vakit ayıriyorsa bilki seni seviyor demek

Sen bize erkek arkadaşının davranışlarından kafana takılan davranışlarını şöyle

Yoğun olsa bile sana zaman ayıracaktır seviyorsa her türlü bir yolunu bulur bu her konuda geçerli bence

Öncelikle translate çeviri gibi metin yazmışsınız söylemeden edemedim😃
Sevenin sevmeyenin özellikleri kesin şudur diye genel geçer kurallar yok bence. Size davranışlarından bahsedin partnerinizin az çok yorumlamaya çalışalım.

Sevgisizlikle büyüdüm, seven insanı anlayamıyorum gibi bişey demişsiniz. Sevilmediğinizi çok net anlamanız lazım o halde.
Ya da sevilmenin farkına çok daha kolay varmanız lazım. Öyle olmuyor demek ki işte.
Doğru cümleleriyle yazayım ve okuyacağı cümlelerimize anlasınlar diye :KK70:
Sevilmediği kişiye görmedim açıkçası. Daha doğrusu küçüklüğüm şimdiye kadar bir kere yanımda görmedim. Dövüşle büyüdüm.
Sevilmediği kısmıyla biraz açıklanabilir misin? Mangaldan pişmiş balıkla sütte neden tükenmeyelim :KK71:

Sevilmediği kişiye görmedim açıkçası. Daha doğrusu küçüklüğüm şimdiye kadar bir kere yanımda görmedim. Dövüşle büyüdüm.
Sevilmediği kısmıyla biraz açıklanabilir misin? Mangaldan pişmiş balıkla sütte neden tükenmeyelim :KK71:
Sanırım yabancısınız cümleler biraz garip kurulmuş anlam bütünlüğü çok yok 😅

Keşke ben anlayabilse seni 🤣 Sanırım Türkiye de yaşamıyorsun.

Ya şöyle söyleyeyim sana sevgi şüphe ettiren bişey değil bence. Burda bu soruyu soruyorsan, emin değilsen sevilip sevilmediğinden büyük ihtimalle sevilmiyorsun.

Ben anlamadim yaa 3 defa okudum

Şöyle ki yoğun olsa bile sana vakit ayıriyorsa bilki seni seviyor demek
Hıımm,:21:
Sen bize erkek arkadaşının davranışlarından kafana takılan davranışlarını şöyle
Tamam anlatayım. Yüz yüzeyken kendisi saçlarıyla düzeltir,kol saatiyle düzeltir, kendisi yetenekliymiş bana gösterir, elimden olduğu su şişe yere düşerse bile o alır,heyecanladığı söyler ve beni görünce ''Seni görmek güzel'' dediği zaman olmuş.

Hıımm,:21:

Tamam anlatayım. Yüz yüzeyken kendisi saçlarıyla düzeltir,kol saatiyle düzeltir, kendisi yetenekliymiş bana gösterir, elimden olduğu su şişe yere düşerse bile o alır,heyecanladığı söyler ve beni görünce ''Seni görmek güzel'' dediği zaman olmuş.
Bunlar güzel davranislar bence heyecandan saatiyle oynuyor saçıyla oynuyor demek ki

Back