Sevememek..

Varvara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
7
0
26
Öncelikle herkese merhaba
Ben sizlerle kendi içimde yaşadığım bir problemi paylaşmak istiyorum.
Ne zaman birinden hoşlansam ve bir ilişkiye başlasak bir süre sonra birden bire duygularım sönüyor ve soğuyorum birden. Onun aradığım erkek olmadığını düşünmeye başlıyorum. Ve kendimi özgürlüğüm kısıtlanmış, kapana kısılmış gibi hissediyorum. Bu yüzden şu ana kadar kimseyi sevemedim ve bağlanamadım. Çevremdeki ilişkiler gibi güzel ilişkiler yaşayamadım. Henüz 18 yaşındayım, gencim biliyorum ama ileride de böyle olur diye korkuyorum.

yasın daha cok kucuk ılerde de boyle olursun sanmam su an ozgurlugunun tadını cıkar bence yanı daha cok erken gerek yok madem soguyorsun olmuyo bı ılısı deneme ılerde ıllakı olur daha aklının duygularının oturma asamasındasın kendını kesfetme daha yanı tedırgın olacak bı durum yok :)

Şuan öyle düşünüyorsun ama hiç beklemediğin bir anda birini seversin ve o duyguların hiç birini hissetmezsin emin ol canım!!:) kendini zorlamadan bide bakmışsın kendini birine bağlı hissediyorsun. çok güzel duygular... Sadece şuana kadar karşına çıkmamış o kişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…