- 17 Mayıs 2009
- 166
- 1
SEVDİKLERİNİZİ SÜPRİZ HEDİYE İLE MUTLU EDİN. SADECE ONA ÖZEL BU HEDİYE HEM ÇOK EKONOMİK HEM DE ÇOK FARKLI !!!
MERHABA KADINLAR KLUBÜNÜN DEĞERLİ ÜYELERİ !
Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Ana Sanat Dalındaki akademik eğitimimden sonra kendimi Karakalem Portre Sanatı üzerine geliştirdim. Profesyonel olarak karakalem çalışmalarımı kişiye özel portre sanatı olarak icra ediyorum. Eşiniz, sevgiliniz, erkek arkadaşınız, anne, baba, çocuk, evcil hayvanlarınız,sevdikleriniz, kendi şahsınızın portrelerini çalışıyorum. Doğum Günü Hediyesi, Evlilik yıldönümü hediyesi, Sevgililer Günü, Anneler Günü, Babalar Günü vb için ne hediye alacağım diye düşünmeyin !
İlgilenen arkadaşların yapmaları gereken tek şey e-posta adresime yaptıracakları kişinin fotoğrafını göndermeleri... Gerisini bana bırakıyorsunuz ve resimlerinizi zevkle ve profosyonel bir titizlikle çalıştıktan sonra işinizi yolluyorum. Kargo size silindir kutu içerisinde güvenli bir teslimat yapacaktır.
SEVDİKLERİNİZİ SÜPRİZ HEDİYE İLE MUTLU EDİN. SADECE ONA ÖZEL BU HEDİYE HEM EKONOMİK HEM DE ÇOK FARKLI !
Bu çok özel çalışmanın fiyatı aşağıdaki gibidir:
35X50 tek kişi 50 / 35X50 çift kişi 60
Fiyatlar sizin de gördüğünüz gibi çok uygun. Kadınlar Klubünün değerli üyeleri olarak bu çok özel hizmetten yararlanmanızı diliyorum. İnternetten tarama yaptırırsanız bu işin ne kadar emek isteyen ve diğer sitelerde çok daha yüksek fiyatlarda satışa sunulan bir hizmet olduğunu görüceksiniz arkadaşlar. Siparişleriniz profosyonel bir biçimde ele alınacaktır.
Lütfen aklınıza takılan tüm sorularınızı, beğenilerinizi ve eleştirilerinizi iletmekten çekinmeyin
Sevgilerimle...
Son düzenleme: