sevdiklerinize karakalem portresini hediye edin, sevindirin! :)

ertusel

yağızım herşeyim...
Kayıtlı Üye
2 Mart 2007
53
0
arkadaşlar sipariş üzerine karakalem portre çalışıyorum ilgilenenler özelden ulaşabilirler:sm_cool:

kişilerin izni olmadığından buraya fazla örnek ekleyemiyorum ilgilenenlere önceki çalışmalarımdan mail atabilirima.s.

25*35cm tekli portre:25 ytl
25*35cm çift portre: 35 ytl

35*50cm tekli portre : 35 ytl
35*50cm çift portre: 50 ytl

resimleri scnoelles.durex resim kağıdı üzerine karakalem çalışıyorum.
sipariş vermek istediğiniz fotoğrafın net olmasına, çözünürlüğünün yüksek olmasına ve kişinin yüzünün açık ve berrak şekilde belli olmasına lütfen özen gösterin bu resmin başarısını ve kalitesini arttıracaktır.
resmin bitmesi ve gönderilmesi en geç 10 gündür,çok kısa zamanda teslimat istenilen resmin başarısı düşebilir.
kargo ücreti size aittir resim korunaklı bir şekilde ister ptt isterseniz kargo ile gönderilebilir
ücreti resim bittikden sonra size yolladığım fotoğrafı gördüğünüzde yada teslimat sonrası (bu tamamen sizin güveninize bağlı) yollayabilirsiniz
bana yollamış olduğunuz fotoğraflarınız resim bittikden sonra bilgisayarımdan silinir
ilgilenen ve yorumda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Son düzenleme:
çalışmalarınız çok hoşuma gitti. hala satış yapıyormusunuz. özelime yazarsanız sevinirim.

merhaba yeni üye oldum site hakkında hiç bir fikrim yok sadece sizin çalışmalarızız için kaydoldum fotoyu nereye göndereceğiz bilgi istiyorum,renkli de yapıyor musunuz

süpermiş bu ya..benim böyle bir düşüncem var, ama yeni evime taşınınca inşallah, o zaman ulaşırım sana...bir de çerçeveli bir şekilde mi yolluyorsun onu merak ettim...

süpersin ciddeninazar değmesin yeteneğine
bu bize göstermiş oLduğun payLaşımLar kaça kaç peki??

örnekler çok güzel tebrik ederim yeteğiniz için. bebeğim doğduğu zaman mutlaka düşünüyorum yaptırmayı hihoyyyt

ilginiz için teşekkür ederim arkadaşlar örnek olarak eklediğim resimler 25* 35 cm ebatındadır, resimler çerçevesiz olarak korunaklı bir şekilde gönderilir, kargo şirketleri kırılma riskinden dolayı çerçeveli olarak kabul etmiyorlar maalesef
sevgiler

anneler günü yaklaşıyor ....
annenize karakalem bir portresini hediye etmek istemez misiniz?
a.s.a.s.a.s.

çok güzelmiş bayıldım valla. bana özelden adres yazabilirmisin yaaa a.s. eşime istiyorum ben

arkadaşlar aranızda kara kalem portresi yaptıran oldu mu hiç????

çok güzel bir hediye olur gibi geldi bana:)

sipariş verip sonra ortadan kaybolan arkadaşları kınıyorum, biraz emeğe saygı lütfen! emeklerim çöpe gidiyor,zamanım da ... yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…