ben gecen anneler gününde anneme bi kutu süprizi hazırlamıstım...hediyeyi ablamala sectik inci bi kolye aldık onun dısında kalp seklinde kutu aldım sonra onun içine yine küçük kalpten bi kutu daha buldum ve iki kutuyuda süsledim sonra küçük kutunun içine acık ve koyu pembe tonlarında kagıtlara annemizi neden sevdimizi nalatan ufak yazılar yazıp minik rulolar yapıp kurdeledik bide ablamla birbirimizi kameraya cektik basta ablam konustu daha dogrusu benim annem canım annem die hepimizin bildii sarkı var ya onu söyledi bende konustum işte sonrada anneme küçükken söyledimiz bi 4lük vardı onu beraber sölyedik tabi bu cekimler esnasında baya gülme krizlerine girdik ve cekim haaları die ayrı bi cd daha yaptık baya degişik olmustu bunu esinize cocugunuza vs..degişik formatlarda yapabilirsiniz sibelin dedigi seyin bi degişiinide eski erkek arkadasıma yapmıstım ama öküz cıktı anlamadı oysa ben onu aypmak için nekadar ugrasmıstım
inanamıyorum nasıl anlamaz yaa :roflol: benim ki olsa mutluluktan ağlar ne diyeceğini bilemez heralde çok güzel bi hediye... özel günlerde bişey almak yerine bişeyler yapmak daha güzel bence çünkü ben ona hiç bişeyi layık bulmuyorum.. herşey çok basit geliyo manevi değeri büyük olan bişey yapmak daha güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?