• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevdiğinizden duyduğunuz en güzel söz neydi?

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
arkadaşlar eşinizden / sevgilinizden duyduğunuz en güzel söz neydi ?? mesela öyle bi söz ki hayatınızı değiştirdi veya öyle bi söz ki o şuan hayatınızda olmasa bile hala unutamadığınız.. hem buraya yazarken o günleri hatırlayıp mutlu oluruz tebessüm oluşur hepimizin yüzündea.s.

"""canım benimmm başlayalımmı tekrar güzel bişeyler başlasın ve bi daha hiç bitmesin canımm benimm biriiciğim herşey seninle güzel olsun:asigim:""

benim hayatımı değiştiren hayatımda duyduğum en güzel laf budur. bu msjdan sonra sevmeye başladım aşık oldum sevildim ve 4 sene oldu sevdiğimin dilediği gibi hiç bitmedi:1hug:

bana demiştıkı...kaderıme yazılmışın ıstesemde sılemem...
sen sılsende izi kalır demişti...o sahsıyet...
emınım izi degıl tozu bıle kalmamıstır...
erkek işte...bıı yandan atar bır yandan savurur...

Bigün alışveriş merkezinde bi mağzada alışveriş yapıyoruz ben buna kazaklar gösteriyorum falan bu bakıyo karar veriyo :) sonra giydim bi beyaz kazak çok hoşna gitti bakıp duruyo ben soruyorum ufuğum olmuşmu?? biraz darmı içimi belli ediyormu ben konuşuyorum ama ses yok adam beni izliyo dalmış gtmiş:) ufuğumm ömrümmm diyorum ses yok aşkım yaa dedim kendine geldi kendine çekti beni ve sarıldı kulağıma şunu fısıldadı " alıcam kız seni" :)) bu hala benim kulağımda o ansa gözümün önündedir üstünden 2 sene geçti ama hala babamın evindeyim:))
Daha birçok şey der benim aşkım çok romantikdir balık burcu erkeği olduğu için ama nebilim sadece o anki bakışları ve diyişi beynime resmen kazındıı

Bigün alışveriş merkezinde bi mağzada alışveriş yapıyoruz ben buna kazaklar gösteriyorum falan bu bakıyo karar veriyo :) sonra giydim bi beyaz kazak çok hoşna gitti bakıp duruyo ben soruyorum ufuğum olmuşmu?? biraz darmı içimi belli ediyormu ben konuşuyorum ama ses yok adam beni izliyo dalmış gtmiş:) ufuğumm ömrümmm diyorum ses yok aşkım yaa dedim kendine geldi kendine çekti beni ve sarıldı kulağıma şunu fısıldadı " alıcam kız seni" :)) bu hala benim kulağımda o ansa gözümün önündedir üstünden 2 sene geçti ama hala babamın evindeyim:))
Daha birçok şey der benim aşkım çok romantikdir balık burcu erkeği olduğu için ama nebilim sadece o anki bakışları ve diyişi beynime resmen kazındıı

vayy be güzelmiş gerçekten bide düşünerek planlayarak olmamış o an gerçekten onu hissederek söylemiş..benimki biraz odungillerden o yüzden pek güzel şey söyleyemez ama yukarda yazdığım lafı benim hayatımı değiştirdi o yüzden çok önemli benim için:asigim:

bana demiştıkı...kaderıme yazılmışın ıstesemde sılemem...
sen sılsende izi kalır demişti...o sahsıyet...
emınım izi degıl tozu bıle kalmamıstır...
erkek işte...bıı yandan atar bır yandan savurur...

öyle deme kızzz.. muhakkak kalmıştır kalmaz olurmu.. erkekleri hemen unutur sanıyoruz ama aslında unutmazlarmış hep hatırlarlarmış bi yerde öyle okumuştum.. ama ne güzel laf söylemiş bak hisli çocukmuş..

söylediği çok güzel şeyler var elbet ama ben 13 gün önce beni üzdüğü için herkesin içinde hıçkıra hıçkıra ağlamasını unutamıyorum :asigim:

söylediği çok güzel şeyler var elbet ama ben 13 gün önce beni üzdüğü için herkesin içinde hıçkıra hıçkıra ağlamasını unutamıyorum :asigim:

ayyy ne güzel dicem ama garip kaççak:roflol:yani sana o derece bağlı olması ne güzel.. senden taktik almak lazım evli olupta hala bu derece sevgili olmak ne güzel allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

ayyy ne güzel dicem ama garip kaççak:roflol:yani sana o derece bağlı olması ne güzel.. senden taktik almak lazım evli olupta hala bu derece sevgili olmak ne güzel allah herkese nasip etsin:Saruboceq:

bende gariptirki mutlu oldum benim için ağlayınca :roflol:

vayy be güzelmiş gerçekten bide düşünerek planlayarak olmamış o an gerçekten onu hissederek söylemiş..benimki biraz odungillerden o yüzden pek güzel şey söyleyemez ama yukarda yazdığım lafı benim hayatımı değiştirdi o yüzden çok önemli benim için:asigim:

evet canımm zaten en güzelide bu değilmidir yalın haliii o anki bakışlar oanki düşünce ve hislerr:asigim:

evet canımm zaten en güzelide bu değilmidir yalın haliii o anki bakışlar oanki düşünce ve hislerr:asigim:

tabi canım bende hep derim zaten benimkine bana oturup düşünerek söylüyceğin milyonlarca güzel söze şuanki tek bi bakışını bile değişmem diye.bide dudaktan kalbede hüseyin kenan varya o sema şimşekle evli yaa onların evlilik teklifini okumuştum sema şimşek anlatıyodu bigün arabada giderken eşi birden yolun ortasında fren yapmış durmuş sema benimle evlensene demiş. sema şimşek te diyodu eğer planlayarak romantik bi teklif yapsaydı bu kadar mutlu edemezdi beni o an çok doğaldı gerçekten benimle evlenmek istediğini hissettirdi demişti. :asigim:

Buldum şimdi dinliyorum.Gerçekten güzel şarkıymış.Şarkıda dediği gibi söylee nerdesin bal demek istiyorum:) Çünkü artık başkalarına bal diyodur heralde:)

Buldum şimdi dinliyorum.Gerçekten güzel şarkıymış.Şarkıda dediği gibi söylee nerdesin bal demek istiyorum:) Çünkü artık başkalarına bal diyodur heralde:)

aaa ayrıldınız mı ki??ben de berabersiniz sandım o şarkıyıda hani ikiniz dinlersiniz fln diye dediydim ama ondan benden size dedim ama:utangac:

aaa ayrıldınız mı ki??ben de berabersiniz sandım o şarkıyıda hani ikiniz dinlersiniz fln diye dediydim ama ondan benden size dedim ama:utangac:

Olsun canım ya nerden bilcektin ki ayrıldığımızı hayatımdaki son erkek oydu ondan yazdım:) Boşver şimdide güzel bi anı olarak anıyorum işte

Back