Sevdiğiniz kişi ve askerliği

erkekler askere ne zaman gitmeli?

• evlenmeden önce

OY: 79 92,9%
  • evlenince de gidebilir

OY: 6 7,1%

• Ankete Katılan
    85

ben bu yoruma katılıyorum.. benım eşim e agustosta gıdecek ınsallah... ya askerı ogretmenlıkcıkcak yada 5 ay yapak hayırlısı bakalımda..ya zamana yayarsan evlılıgı ılıkıde farlılıklara yo acabılır ence. 3 yıl cokuzun bı sure .. eger kısa donem de yparsa bekleyebılısın bence... eşi olmak sevgılısı olmaktn daha guzel bence Şeniz

evlenmeden gitmeli.be her ikisinide yaşadım sayılır.evlenmeden önce nişanlıyken askerdeydi eşim.zordu cidden.evlendik bu kezde iş için tayin gitti.buda çok zor.bide asker iken görüşemeyeceğinizi düşünün.evlilikte bi hayat paylaşılıyo herşeyin oluyo senin. o gidince anne baba kayınvalide-peder kesmiyo seni, hiç biri tesellin değil + herkesle mücadelende olacak

mümkün olduğunca evlilikte ayrılık girmesin araya ama yapılan araştırmalar sonucu

evlendikten sonra eşi askere giden yada başka vesilelerle ayrı mekanlarda yaşamak zorunda kalan eşler araında boşanma yüzdeleri oldukça azmış düzenli hayatları olanlara göre,

ilgililere duyrulur.

Evlenmeden öcne gitmesi taraftarıyım.
Gidipde gelmemek var gelipde görmemek var düny ahali iştesenağlama

Bizimkininde askerliği var seneye gidicek :mymeka:
Şimdiden beklemenin yükü ağırlıgı üzüntüsü omuzlarımda.
Dayanacagımı sanmıyorum Kimbilir belki kapımızı evlilik değilde ayrılık calar:çok üzgünüm:

benim eşimde evlendikten sonra gitti ve birde kızım vardı gittiğinde askere ......5,5 ay yaptı amma o mu yaptı kızım banamı yaptırdı askerliği bilemedim..evlenmeden önce yada evlenip çocuk yapmadan önce derim ben.....

benim eşimde askerde şuan,19 aylık oğlumla bekliyorum ben çalışıyorum evimdeyim oğlumla beraber kalıyoruz o olmazsa zaman hiç geçmeyeyecek,kesinlikle evlenmeden önce oğlum şimdi resimlere bakıp baba diyor çok özlüyor onun o halini görünce dayanamıyorum...eşimde dayanamıyor en güzel zamanlarını kaçırıyor ...allaha şükür 32 gün kaldı günler geçmiyor zaman durdu...

ben kendıme uygun şık bulamadım
mümkünse askere gıtmesın gıdecekse benden ayrılsın da gıtsın ugrasamam süreklı askerlıklerıyle bunların.

Merhaba Canım Benim SevgiLimde asker 14 Aydır bekLiorum ...çok şükür ki 33 günümüz kaLdı..
ama bugüne geLene kadarda NeLer Çektik...Bekarken yoLLamak daha güzeL ama sırf şu yüzden evLi oLmak isterdim..Sevdiğim erkeğin yanında oLabiLmek için yani yemin törenine gidebiLmek..onu asKer kıyafetLeri içinde görebiLmek..Sırf bu yüzden onun eŞi oLmak isterdim..ama kısmet değiLmiş Demekki...Sende bu yüzden iyi Tart iyi Düşün....

bak dıger sevgılını beklemıssın ayrılmıssınız

bence kesınlıkle gıtsın gelsın öle evlenın

bende sevgılım askerdeyken cok istedım yemın torenıne gıtmeyı ama gıdememıstım şakkıdı

cnm yemin törenine gidemesende çarşı izinlerinde gidersin.bizde evli değiliz ama ben 15 ay asker bekledim ve daha 2 şubatta geldi.açıkcası o askerken onun ailesi,onun cevresı kendıne 2 kat daha fazla dıkkat etmen gerekecek ve kendı evınızde yanlız kalcaksın cunku o yok .öteki türlü evlilik planları ,o gelince olacak dye heyecanlar,hayallerin olacak oyuzden bence kesınlıkle evlenmeden önce erkekler askere gitmelidir.
iyi tart,düşün,hareket et cnm.

bence kesinlikle bir erkek askerligini evlenmeden once yapmali.
evlenince cok zor oluyor asker yolu beklemek.helede uzun donem ise
benim esimde hala yapmadi.ama allahtan bedelli askerlik yapacak yirmi bir gun
yurdisinda oldugumuz icin.

benim sevgiliminde 4 yılı var askere gitmesine ve bende aynı seyleri düşünüp duruyorum senağlama askerliğini de kısa dönem yapıcak inşallah kuradan sansımıza ne cıkarsa senağlama

ben evlendikten sonra böyle bir ayrılığın çok zor olduğunu düşünüyorumm.
benim sevgilim şu anda asker ve ben çok kötüyüm alışamadım halaaa aklıma geldikçe ağlıyorum senağlama
allah kimseyi sevdiğinde ayırmasınnn
tüm sevenleri kavuştursun inşallah :asigim:

asker yolu beklemek o kadar zorki:çok üzgünüm:ben sevgilimi gönderdim askere 4 ay önce.tahmin bile edemeyeceğiniz bir hüzün var içimde.onun yoklugu okadar zor gelioki.bide evliyken düşünelim;valla zorlugunu düşünmek bile insanın içini acıtıyo.insan eşiyle bir oluyo evlenince.o olmadıgında ne kadar yarım hisseder kendini düşünseneCADIARZUonunla beraber uyandıgın yatağa yalnız girmek zorundasın.onunla neşe içinde yediğin akşam yemeklerini kavvaltıları tek başına yapmak zorundasın.offfff ALLAHım ben ve benmle birlikte asker yoklu bekleyenlerin yardımcısı olsun,en cokta evlilerin:Saruboceq:yani kısaca asla evliyken gitmemeliler......

Askerlik erkekler için zor bir dönem ve keşke ben sevgilimle askere gitmeden önce evlene bilseydik..O askerdeyken çok zor günler yaşadım onu 5.5 ay göremedim ve askerliginn ikinci ayında ayrıldık 3 ay sesini bile duyamadım (ALLA'IM KORKUNÇ GÜNLERDı)hergünm ağlamakla geçiyordu..Askerden geldikten 15 gün sonra barıştık yeniden.. anlayacagın orada dengeleri bozuluyor..Bence evlenmelisin yaşadığım o kötü yalnız günleri asla yaşamanı istememm..

ayrılıgın her türlüsü cok zor kızlar dediğiniz gibi evliyken daha zor ama sımdı askere gitse aileden izin alıp ona destek olma ihtimali de çok zor..evlenip 5 ay gitmesi daha iyi sanırım..

15 ay gidecekse evlenmeden once, 5 ay gidecekse evlendikten sonra da olabilir. 12 aylik cikabilir malum, ve es durumundan ayni sehirde evci cikabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…