- Konu Sahibi Benimdilemmam
-
topicleri takip edenler bilirler ben de asker yolu bekleyen evli kadınlardan biriyim.
evlenmeden önce herkes önce askerliğini yapsın öyle evlen. evliylen çok zor oluyor şeklinde tavsiye de bulunmuştu.
ben de daha doğrusu biz de çok bekledik yaşımız da küçük değil önce evlenelim dedik..
şimdi eşim askerde. bizim avantajımız kısa dönem olması ve eşimin rahat bir askerlik yapıyor olması.
ben çalıştığım için düzenimi bozmadım kendi evimde kalmaya devam ediyorum ki bu da bir avantaj.
ama eğer uzun dönem askerlik yapılacaksa, çalışmıyorsanız ve evin geçimi için anne babaya, kayınvalide kayınpedere muhtaç kalacaksanız
kesinlikle evlenmeden önce yapsın öyle evlenin derim.
eşim askere gidene kadar hatta gittikten sonra da çok ağladım. her şey yolunda düzgün bir hayatın olsa bile sevdiğin yanında olmayınca hiç anlamı olmuyor.
kendi evinde eşin olmadan yaşamak, birlikte uyuduğun yatağa yalnız girmek gerçekten çok zor.
nişanlı ya da sevgiliyken zaten zorunlu bir uzaklık oluyor. ama evlenince bir bütün oluyorsun.
eşim yokken şimdi kendimi yarım yamalak hissediyorum.
beş buçuk ay ayrılık bile çok zor geçerken uzun dönem bekleyen arkadaşlara sabırlar diliyorum.
ama bana yine aynı şeyleri yaşayacağını bilseydin yine askerliğini yapmadan evlenir miydin diye soracak olsanız kesinlikle evlenirdim.
birlikte geçirdiğimiz her an çok önemli benim için ve her şeye bedel.
Merhaba Canım Benim SevgiLimde asker 14 Aydır bekLiorum ...çok şükür ki 33 günümüz kaLdı..
ama bugüne geLene kadarda NeLer Çektik...Bekarken yoLLamak daha güzeL ama sırf şu yüzden evLi oLmak isterdim..Sevdiğim erkeğin yanında oLabiLmek için yani yemin törenine gidebiLmek..onu asKer kıyafetLeri içinde görebiLmek..Sırf bu yüzden onun eŞi oLmak isterdim..ama kısmet değiLmiş Demekki...Sende bu yüzden iyi Tart iyi Düşün....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?