sevdiğiniz erkekten boşanırsanız?

bana böyle davranan bi erkeği sevmem mümkün değil....
sevgim biter. ki boşanmaya karar vermişsem tamamen bitmiştir...
bana böyle davranan bi erkeğin arkasından kendimi üzmem...
sadece ona ayırdığım zamana üzülürüm....

Allah sabır versin çok zor bi durum bazen bende düşünüyorum acaba ayrılsam dayanabilirmiyim diye ama eğer birgün başıma gelirse mecbur katlanıcaz herhalde bu hayatta önce ben olucak çünkü

Canım kolay olmayacağı kesin...Ama mücadele edeceksin....
Zaman gerçekten ilaç...Alıştırıyor herşeyi kabul etmeyi insana...Ölüm acısını bile...
Eski günleri düşündükçe çok üzülmen normal....Şuan yapman gereken eskiyi artık düşünmemek olacaktır. Aşkın öfkeyede dönüşmesin. Evlendikten sonra sana yaşattığı kötü zamanlarıda düşünme..Buda üzer seni yıpranırsın...
Zamanını başka şeylerle meşgul et....Umudunu hiç tüketme yarınlar adına..Sende bir gün sonsuza kadar mutluluğu yakalayabilirisin elbet..İlla başından talihsiz bir evlilik geçirdin diye bundan sonrakilerde öyle olacak değil elbet. Bunu da düşünerek sakın karartma güzelim hayatı kendine..Her zaman hayırlısını iste..
Güçlü ol...
Bir gün eskiyi hatırladığında hiçbirşey hissetmeyeceksin bundan şüphen olmasın...Bunu için en başta dediğim gibi zamana ihtiyacın var...
Allah yardımcın olsun..
Sevgi ile kala.s.

canım bi kere ben sadece kendime üzülürdüm.o adamı nasıl sevdim diye.eğer sana bunca kötü şeyi yaptıysa,evlenmeden önceki güzel günlerinizde sadece oyun oynamıştır sana.ben kendimi yer bitiridim.ama daha da hırslanıp haytıma yeni ve daha güzewl bi yön vermek için uğraşırdım.aklıma gelince yine üzülürdüm tabii ama sadece kendime.o adamla niye ayrıldım,çok iyi günler geçirmişdim diye değil asla

unutmak zor ama bence bunu zamana bırakmalı

Yaaa canım sorun biraz çelişkili olmuş gibi geldi bana... Yenilerde evlenecek biri için bu soruyu yanıtlamak biraz sıkıcı olabiliri kusura bakma... Ben şunu anlamadım severek mi ayrılınca yoksa sevgi bitince mi... bu biraz çelişkili geldi bana. Çünkü şiddet uyguluyorsa artık tanımadığım biri haline gelmişse zaten sevgimde bitmiştir ya da yavaş yavaş bitme noktasına gelmiştir demektir. Böyle bir durumda da sevgi kalamdığı için yanii hiç de canım yanmaz...

Ama şiddet aldatma sevginin azalması gibi değil de eften püften şeylerden kaynaklı biterse sonucunu söyleyebilirim. Biz bu durumda bir süre sonra kesinlikle nişanlımla tekrar evleniriz başka bir şey olacağını sanmıyorum...

Ama severek ayrıldıysam ve geri dönüşü yoksa kendimi işime, yapmaktan keyif aldığım işlere, sosyal olmaya adardım; arkadaşlarımla ve sevdiklerimle daha fazla zaman harcamaya çalışırdım. Bu kesilikle beni dertlerimden uzaklaştıracaktır.

evet severek ayrılıyobiliyo insan, mesela bennn... eşimin beni defalarca aldatmasına rağmen ben hep affettim hep affettim ama baktım ki bu böyle olmayacak. onada zarar banada zarar kızımada zarar ... dedim ki 'hadi sen hepsini yola getirirsin oda yaşasın yaşayacağını bende kendi hayatımı zindan etmeyeyim kızımda en azından daha sağlıklı büyüsün ve saygı duymayı öğrensin insanlara' boşanmaya karar verdim ...Tabi ki beyefendi kabul etmiyor ama hepimiz için en sağlıklısı bu, yoksa o vicdan azabından, ben yüğrek yarasından ,kızımda ortada kalmakdan kurtulamayacağız... o Yüzden EVET SEVEREK AYRILALIM ....

şuan o durumu birebir yaşıyan biriyim ama çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

şu hayatta herşey başına geliyor insanınfisfisfis
ama hayat devam ediyora.s
hayata ayak uyduracaksın başka çaren yok
:a015:

zamanla geçer,unutulur...
zaman gerçekten de en iyi ilaçtır
yaşanan derin yara açar tabi..
tamamıyla unutmak mümkün değildir
ama acıyı en aza indirebilir zaman...
hatırlarken için o kadar acımaz belki...

insan hayatta nelere alışmıyo kii...elbette unutulmaz ama acısı küllenecektir.siz nekadar zmandır beraberdiniz billmiyorum ama bi yakınımın başına geldi benzeri olay..hemde 1aylık evliyken..beterin beteri vardır.herşey biz insanlar için yıpratmayın kendinizi.........

çok zor gerçekten.
tutunacağınız dalın kalmaması gibi bir şey..
ama güçlü olup hayata dönerseniz belki yine seveceğiniz ama sizi bu kadar hırpalamayacak erkekler de cıkar karşınıza..

Aklıma bile gelmzedi böyle birşey ama olabiliyormuş, boşanmak değil seviyorken ayrılmaz çok zor.Ben inanmıyorum biteceğine sevgi varsa ayrılıkda olsa yine bir yerde bulur o kişiyi belki yeniden evlilik olur.Kopulmaz kolay kolay bence...

Hayattan umudunuzu yitiriosunuz o devreleri atlatmak eşimle ayrılalı1 ayı geçti dün gbii kokusunu herşeyiidokunması bana sarılıp ağlamasını beni sevemesini herşeyini özlüorum herşeyiniiiiiiiii

sevgili naz83 siz neden ayrıldınız seve seve ayrılmak çok zor bilirim bende ayrılalı 6 ay oldu çok şükür ailem çok destek ama yinede içimde buruk bir acı var hep

Son düzenleme:
bende aynı durumdayım arkadaşım gerçekten de çok zro 14 gündür ayrıyız aileler de biliyor artk boşanmada davası açılacak ve bende çok üzgünüm

AH AHHH
BENDE YAŞADIMAYNISINI SEVE SEVE BOŞANMA DİLEKÇESİNİ VERDİM ÇOK ÇOK ZOR ATMAK AKLINDAN DAHA 5 AY OLDU NE ARIYO NE SORUYOR BENDE ARAMADIM HİÇÇÇ
AMA SANA KÖTÜ DAVRANILIN HATIRLA HEP O ZAMAN İYİ OLUYOR AKLINA O HALINI GETİR HEP O ZAMAN CANIN DAHA AZ YANIYO :CüvCüv:

Bazen hayat bu duruma getiriyor olabilir ama Allah herşeyin sabrını vermiştir.Hayatta olmaz diye bişey yok severek de ayrılılabiliniyor inanın arkadaşlar eğer unutmak isterlerse unututrlar ama gerçekten sevgi varsa evren onları yine biraraya getirecektir.Ben buna inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…