E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
arkadaşlar; çok güzel bir aşk yaşayıp bu aşkı evlilikle sonuçlandırırsanız,evlilik ise aşkınızın tam tersine hayatı bir zindana çevirirse,eşinizi artık tanıyamadığınızda,size hakaretler ettiğinde,şiddet uyguladığında,,,bu değişen adamdan boşandığınızda.... herşeyi yaşamanıza rağmen geriye dönüp baktığınızda güzel günleri hatırlayıp üzüldüğünüzde,ve o aşkınızı hatırlayıp ağladığınızda,bu yarayı nasıl kapatırsınız? o ilk aşık olduğunuz adamı aklınızdan nasıl çıkarırsınız.bu kalp ağrısı nasıl diner, içinizi acıtan ateş küllenir mi?senağlama
Canim ne denilirki bu durumda ama sana su sarki sozunu yazmak istedim..
Hep aynı hikaye gönlüm düşünce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı her şey aynı sanki birbirine eş
Geçer geçer daha öncekiler gibi
Buda geçer neler neler geçmedi ki
Yine düşer deli divane gönlüm aşka...aşka...
Aşka vurgunum ben
Hep aynı heyecan aynı çocuksu hayal
Ben böyle biraz deli sende biran öyle kal
Nasıl olsa geçer...
en büyük acı en fazla 3 hafta sürermiş...sık dişini bacım 3. haftanın sonunda kendi kendine silkelenirsin..zaman herşeyin ilacı nelerin üstünü kapatmıyorki...
Malubencim yaşadıklarına çok üzüldüm.
Ama her acı bir gün bitiyor.
Acıların en büyüğü ölüm acısı ki bu bile zamanla külleniyor.
Şu an yaran çok taze, her dokunuşunda kanıyor anlıyorum.
Ama zaman o yaranın kabuk bağlamasını ve en sonunda kapanmasını sağlayacaktır.
Dilerim Rabbim sana bundan sonra herşeyin en güzelini versin, mutluluk her daim eninle olsun.
sanırım sezen aksu nun şarkısı. bugün hiç görmeyeli 11 gün oldu.görsemde birşey değişmeyecek.aramızda hiçbirşey bir daha düzelmeyecek.kısa süre içinde davamız başlayacak.ben artık sevgimi gömdüm,mantıkla hareket ediyorum.onu ilk defa bugün özledim ama hayal ettiğim haliyle.gerçek halini hatırlamak bile zor artık. seni tüm varlığımla sevdim ben, böylemi olacaktı.sevgimin karşılığı ayrılık mı olacaktı.allahım bana güç ver çünkü ilk defa güçsüzüm.