Sevdiğinin yalanını yakalamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
Herkese merhaba,
İlişkiler konusunda şanssızlığımdan mı, şanslılığımdan mı bilmiyorum, benim için doğru olmayan bir insanı farkedemesem bile bir şekilde büyük açıklarını tesadüfen yakalayıp soğuyor ve uzaklaşıyorum, bu yüzden tamamiyle düzenli bir ilişkim olmadı tanışma kısmında kaldı. 4 ay evvel de biriyle tanıştım. Benden küçüktü yaşı ben 22yim o ise 19.Ikimizde üniversite okuyoruz. Ben yaşından dolayı başta biraz kendimi çekmiştim ve arkadaşca konustum fakat tanışmamızın 2,5. ayında bana artık duygularını tamamen açıp ilerisini istedigini belli etti. Çoğu yönden uyuşuyorduk sohbetini çok sevmiştim. Şans vermek istedim.Zamanla ben de sevmeye başladım. Ancak şöyle bir yalanını yakaladım bir gün: Instagramı dondurmuştu normalde ben eklememistim yeni tanistigimiz zamanlar arkadasca baktigim icin. Allahın işi ya önerilenler de bir isim cıktı yabancı bir nickle tıkladım baktım onun bilgileri, okuduğu okul, şehir vs hepsi aynı. Sonra ilişkiye dogru evrilen bir muhabbetimiz oldugu icin kendisine sorma ihtiyaci duydum instagrami dondurmustun dimi sen kullajmiyordun diye, yokladım onu. Evet kullanmiyorum su an dedi. Sonra yalan söyledigini hesabini gordugumu söyledim. O ben degilim diyerek ikinci bir yalan söyledi. Kızdım,salak yerine mi koyuyorsun diyerek.Screen alarak gostermek icin tekrar girecekken baktim hesap yok olmus.Silmis hesabi. Sonra itiraf etti evet bendim diyerek, sifreyi istedim caresizce o an şokta bu geldi aklima sadece.ben hesabi zaten silmistim muhtemelen silindikten sonra biraz süre geciyor ondan sonra ortadan kalkiyor hesap sen onu görmüssündür dedi. hesaba giris yaptigimda silme talebi verdiginiz icin hesaba ulasilamiyor yazdi. Yakalandigin icin mi sildin diyerek daha bir kızdım. Aslında o an hesabi sildigim icin sorunu önemsemedim gecistirirken de yalan söylemis konumuna düstüm daha kötü oldu dedi. İnanmadım tabi ama ya günahini alıyorsam diye de icimi kemirdi ihtimaller. 2 gün sildim watsap dahil her yerden konusmadim. Mesaj attı durdu. Sonrasında ise genel duruşu ve sevgime yenilerek eger bir ihtimal dahilinde dahi bana hata ettiysen(bu yalanin haric) seni vicdanin affetsin! diyerek bir şans verdim. O da yeminler etmedi kimseyle konusmadigina sadece bakindigina dair.O zaman neden kullanici adi degistirdi...? Sorular aklimi kemiriyor cok fena.Şu an dedigim gibi iliskinin 4.ayindayiz ama ben o anki şokun etkisini su an daha derinlerde yasayip bir soguma yasadigimi farkettim. Bugünlerde ozellikle o soguma git gide büyüyor ve nedenini cözemiyorum. Yardım edin, o zaman yapamadim ama bu iliskiyi bitirmek mi saglikli ikilemdeyim. O zamandan bu zamana cok dikkat eder oldu üzerime titriyor ama beni itiyor bu durum eskisi gibi degil etkisi.

ilişkiye bitirmezseniz bu yaşadığınız olay sürekli içinizi kemirip duracak. çünkü çözüme kavuşturulacak bir olay değil, yalan söylenmiş belli. her hareketinin altında birşeyler arayacaksınız. şüpheci yaklaşacaksınız. başıma biraz daha kötüsü gelmişti. ben affetmeyi tercih ettim ama aklımı kurcalayan şüphelere 2 hafta dayanabildim. sonrasında ayrıldım ben, kuş gibi hafifledim. bazen mutlu olmak için çıktığımız yollar sırtımıza yük olup biniyor maalesef. ayıran yaşı sizden küçük ve erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor.

Şans vermek istedim.Zamanla ben de sevmeye başladım.
Neden? Bence en büyük hata burda. İnsan ya aşıktır gerçekten ister ya da istemez. Şans vermek ne? Kendinizi sevmeye zorlamış oluyorsunuz böylece. Zaman çok kıymetli. Ortada aşk yok, yaşlarınız küçük, yorulmaya değmez.

Sizden sakladığı bir hesabının olmasının sebebi ne olabilir diye düşünüyorum, aklıma başka kadınlarla flört etmesi ya da sizin hoşlanmayacağınız türden kişi/sayfa takibinde olması dışında bir şey gelmiyor.

Sonuç ne olursa olsun yalan söylemiş. İçten içe bu dürüst olmayan davranışı hazmedemediğiniz için soğuduğunuzu düşünüyorum. İlişki bu kadar yeniyken, daha çok bağlanmadan bitirmek mantıklı geliyor.

Bu konuda karşıdaki kim olursa olsun affedilmemeli. Erkek olsun kiz olsun. Bir kere yalan yakalarsaniz yine yakaliyorsunuz. Hiç sekmiyor. Sürekli soğursunuz. Olan emeklerinize olur.

Aslında yaşından dolayı duygulari olgun mudur diye cekindim, yoksa ben de ısınmıştım. yani yaşından dolayı cekince olustu sevgimle alakalı degil. mantıgımla hareket etseydim zaten baslamazdı iliski

19 yaşında bir erkek için normal gördüm bunları :)
Benim 29 yaşında ki kocam bazen 22 gibi davranıyor 19 yaşındakini sen düşün. Hele erkekler geç olgunlaşırken, ne bekliyordun 19 yaşında çocuk bunları yapmayacağını mı, üzülecek bir şey yok

Olayları bu kadar dramize etmeyin lütfen vicdanın affetsin falan. Ağır dram kokan hareketler ayrıca 19 yaşında bir çocuk o daha ne ilerisi düşünmesi aklımda deli sorular en önemlisi de bir kere yalan söyleyen hep yalan söyleme potansiyeli var bırak gitsin

Yani bilemiyorum ama 19 yaş çok çoook küçük.

duyguları,düşünceleri cok degisecek daha degil mi, ben de kendisine hep bunu söylüyorum. beraber uzun bir yolu yürüyeceksek bile onun dengesiz olma ihtimali daha fazla ama işte.. sevince böyle bakmıyor insan. mantıken olmaması gereken bir iliskiydi. hazır soğumuşken bitirmeliyim diye düsünüyorum ne yazik ki

Evet. Yani şöyle söyleyeyim 24 25 yaş bile eğer olgun yapıda bir insan değilse bir erkek için çocuk sayılabilecek yaş. O yüzden 19 yaşında bi erkeğin yabancı isimle hesap açması saklaması bana normal geliyor. Çocuk çünkü, daha ergen capkinliklarinda o

19 yasinda birinden ne bekliyorsunuz ki ? İstisnalar hariç 25 yaşından küçük erkekler cocuk gibi oluyor. Siz 28 o 25 ya da 31-28 olsa okey. Ama siz 22 o 19 sasirmadim yalanini yakalamanıza

Yaşı 19 diye yalan söylemesi neden normal bulunuyor anlamıyorum
Yaşı farketmez, sana yalan söylemeyi tercih etmiş
Kimi insanlar liseden başlıyor sonra evleniyor falan yani her erkek 18lerinde hata yapar diye birşey yok
19 yaşında olgun olanı da var
30 yaşında ergen olanı da
Tamamen karakter meselesi
Sen hazır soğumuşken yolları ayır
Senin için en mantıklısı bu olur

Kesinlikle yalan söylemesi normal değil, ama çocuksu olması normal. Her konuda olgunluk beklemiyordum ama yalan konusu çocukken dahi hoş değilken 18ini aşmış biri için tolere edilmemeli bence de. Yaşına göre diğer konularda cok olgundu ama yalan ile her seyi mahfetti işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…