- 2 Temmuz 2010
- 3.161
- 1.515
ihtiyaçlarımı karşılıyo sonucta yanlız yasıyorum ama hersey maddiyat degil bunu biliyorum
siz benim ilişkimi anlamadınız sanırım birkaçınızın yorumlarınızı okuyorumda ben evlendim ayrıldım ve 3 senelik beraberliğim war bana bir arkadasım sormustu maddi durumu nasıl diye bende ihtiyaclarımı karsılıyo dedim ben ihtiyaclarımı karsılıyo diye onunl birlikte değilim cok yanlış yorumlar bunlar oda yetişkin bende aramızdaki yasananlar normal sakın bunu eleştirmeyin yani size doğruları söledimki bana yardımcı olun diye bu konuyu paylasıcak kimsem yok diye beni yargılayın diye değil
gamzeli... arkadasım sana demiyorum cok saol ben ..talihsiz ben.. diye bir arkadasımın yorumu zoruma giti
bekar oldugundanda eminim herhalde yorumları okudugum kadarıyla ailesine söledi herhalde ters tepki aldı bana sölemiyo yada ters tepki alır diye ailesine sölemiyo beni oyalıyo ama evli olmadığından eminim
ben biraz dobra konusurum yani sana sozlerim kotu gelmesin
simdi evini bilmiyorum diyorsun ve 3 sene, bu nasil oldu bugune kadar ?
anlattiklarina dayanarak seni kendi hayatindan mumkun oldugunca uzak tutmus bu adam, bunun da sebebi ailesi degildir emin ol, baska bisey var bu iste
gamzeli... arkadasım sana demiyorum cok saol ben ..talihsiz ben.. diye bir arkadasımın yorumu zoruma giti
öncelikle selamlar... benim kafam cok karısık hayatımda biri 1 sene boyunca karsılıksız aşkımdı oda biliyordu onu sewdiği son 2 senedir beraberiz simdi oda beni çok sewiyo ama bir sorun var 31 yasındao benim ailemi tanıyor fakat daha ben onun ailesini tanımıyorum oturdugu yeri semt olarak biliyorum ewlenelim diyoum zaman diyor aramızda herseyi paylasıyoruz cok mutlu oldugu sölüyorbide kendi ewine gidince tlefonla konusamıyo benı aramıyo yane ben yanlız oturuyorum hergün yanıma gelebilir ama aynı sehirde yasamımıza rahmen haftada 2 gün geliyor ben aramasam aramıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo ama ben beni sediğini düşünüyorun nie böle yapıyo akıl werin bana lütfen