Sevdiğini söylüyor ama beni merak etmiyor,kıskanmıyor

ben olsam böyle bir ilişkiyi sürdürmezdim...
ister evli olsun ister olmasın...

siz benim ilişkimi anlamadınız sanırım birkaçınızın yorumlarınızı okuyorumda ben evlendim ayrıldım ve 3 senelik beraberliğim war bana bir arkadasım sormustu maddi durumu nasıl diye bende ihtiyaclarımı karsılıyo dedim ben ihtiyaclarımı karsılıyo diye onunl birlikte değilim cok yanlış yorumlar bunlar oda yetişkin bende aramızdaki yasananlar normal sakın bunu eleştirmeyin yani size doğruları söledimki bana yardımcı olun diye bu konuyu paylasıcak kimsem yok diye beni yargılayın diye değil

ben yasayisinla ilgili hicbi elestiri yapmadim ve evli olup olmadigini arastir, emin misin demistim buna bisey dememissin

gamzeli... arkadasım sana demiyorum cok saol ben ..talihsiz ben.. diye bir arkadasımın yorumu zoruma giti

gamzeli... arkadasım sana demiyorum cok saol ben ..talihsiz ben.. diye bir arkadasımın yorumu zoruma giti

herkes bi fikir beyan ediyor, sen kendine yarari olabilecekleri alirsin, hala soruma cevap vermedin, adamin bekar oldugundan emin misin? 3 yildir neden evini bilmiyorsun? evli bence bu

bekar oldugundanda eminim herhalde yorumları okudugum kadarıyla ailesine söledi herhalde ters tepki aldı bana sölemiyo yada ters tepki alır diye ailesine sölemiyo beni oyalıyo ama evli olmadığından eminim

bekar oldugundanda eminim herhalde yorumları okudugum kadarıyla ailesine söledi herhalde ters tepki aldı bana sölemiyo yada ters tepki alır diye ailesine sölemiyo beni oyalıyo ama evli olmadığından eminim

ben biraz dobra konusurum yani sana sozlerim kotu gelmesin
simdi evini bilmiyorum diyorsun ve 3 sene, bu nasil oldu bugune kadar ?
anlattiklarina dayanarak seni kendi hayatindan mumkun oldugunca uzak tutmus bu adam, bunun da sebebi ailesi degildir emin ol, baska bisey var bu iste

bncede öyleee. ailesine söyleyemicegi bişey yok ortada evlenp ayrılmış olman bilee 31 yaşına gelmş biri için yani ailesinin karşısında sorun olcak gibi durmuyo. bi şeklde bu işi çözmen lzm 3 sene geçmş bi 3 sene daha geçmesn yanii.. ne istedgni söylesn en azndan.. herşeyden uzakta tutuo ailesnden kendisnden bile .. cok garippppp

canm bana kalırsa gerçekten seven insan ilgilenir, işi mi var 5dk bile molası yok mu bugün nasılsın demek için sesini duymak için.. sen erkek arkadaşının sözlerine bakma herkes der seviyorum ölüyorum diye. önemli olan davranışlarıdır, ilgisidir. umarım anlatabildim

ayrıca ben ailesiyle( anne babasıyla) yaşadığına nedense hiç inanamadım

niye zorunuza gitti anlamadımkiii niyetim yargılamak değil sadece anlamak istedim ne olduğunu sordum ..ne var bunda
ama siz ondan maddi yardım alıyorsanız ve sizin evinize istediği gibi girip çıkıyorsa zaten bişey yapmak işine gelmiyor gibi bi durum çıkmış ortaya sizde tavır koyun gelmek istediği zaman işim var deyin bakalım ne olacak

Evli olmadığından eminim demişsin ama bana kesin evli gibi geliyor.
Sen bu adamla kalabalık yerlerde el ele kol kola gezebiliyor musun ? Gözönünde bir yerde yemek yiyebiliyor musun ? Akşam mesajlaşabiliyor musun ? 31 yaşında adam,ailesi evde diye neden seni arayamıyormuş ? Küçücük kızlar bile annelerinden gizli olduğu halde sevgililerini arayabiliyorlar.Çok düşündürücü.

kusura bakmayın araya girmek istemezdim ama böle bir olay benimde başıma geldi bundan 5 yıl önceydi arkadaşım morelini bozmak istemem yada paronayak olmaıda istemem ama benim konumu anlatayım 5 yıl önce böle biriyle bende tanışmıştım ilk zamanlar evde konuşmuyorduk annesinden çekindiğini sölüyordu biz böle 1.5 yıl görüştük vfe ben artık evde konuşmaması şüphelendiriyordu birgün çok direttim evde konuşcaz diye ama erken uyudğunu yorgun oldugunu gibi bir sürü bahaneler sundu bana ve artı ben bu insanın ailesiyle tanışmamıştım bu benim ailemi tanıyodu onun sadece kız kardeiyle tanışıyodum neyse birgün tanımadıgım numara beni aradı karşımda bi bayandı ve hayatımdaki insanın onun eşi olduğunu söledi ve eşide biliyomus benimle görüştüğünü ben inanamadım tabiki ve bu insanı aradım yemin etti bekarım diye kız kardeşide yemin etti ve ben inandım rolüne girdim ve ev numaralarını buldum ve adı kemaldi ve ben bi bankadan aradığımı söledim ve kemal beyin eşiyle görüşebilirmiyim dedim ve tabiki eşi teldeydi onunla orda herşeyi konuştum ve tabiki sonra bu insanı hayatımdan çıkardım ve arkadaşım sana tavsiyem iyice araştır

Seni merak etmeyen, kıskanmayan, aramayan bir adamı evine çağırabiliyorsun, onla ilişkiye girebiliyorsun.. Sana maddi açıdan yardım etmesi midir ilişkiyi devam ettiren faktör ? :44:

Tuhaf geldi anlattıkların.. Kullanılıyor olabilirsin büyük ihtimal.. Dikkat et.. :44:

Siz bu adamı sevgili olarak görüyorsunuz ama muhtemelen kendisi sizi ihtayaçlarını giderdiği bir kadın olarak görüyor. Canı çekince geliyor,işi bitince gidiyor. Sevgili olma durumu yok bence. Seven insan arar, sorar, merak eder, hareketleriyle belli eder. Bunların hiçbiri olmadığına göre evli olup olmamasından öte " Ben onun için neyim?" sorusuna cevap bulmalısın. Belki evlidir, belkide değildir, sevgilisi vardır, nişanlıdır, ailesine bahsetmeye değer bulmuyordur sizi.
Üzmek veya kırmak istemiyorum ama her halukarda yanlış bir ilişki bu, size değer vermeyen, kullanan bir insanla bence kesin ilişkinizi. 3 yılda bir adım yol alamadığınıza göre... ya bu şekilde, hiç birşey beklemeden sadece birbirinizi mutlu etmek için birlikte olacaksınız yada ayrılacaksınız.

bır erkek eger gece telefonla konusamıyorsa benım aklıma tek sey gelıo evlı ...

kucukte deıl hanı tel konusuor dıe annesı yat oglum dıye gelsın 30 yasında koca herıf...

canım seni üzmek istemem ama bende evli yada bir başkasıyla daha ilişkisi var diye düşündüm yazdıklarını okuyunca yani gece telefonla konuşamaması ayrıca senin yalnız yaşamana rağmen yanına sık gelmemesi bunları düşündürdü hani sadece aileyle tanıştıramama olsa belki bazı arkadaşlarında dediği gibi senin dul olmana ailesinin tavrından çekiniyor diyicem ama bence bir erkek sevgilisi yalnız yaşıyorsa ve istediği gibi gelip kalabiliyorsa daha sık gelir hatta her gece sende kalmak ister diye düşünüyorum bence ya evli yada yalnız yaşayan ve istediğinde evinde kalabildiği bir sevgilisi daha var

aynen taba nın dediği gibi yap bence de. bu işler kimliğine balmayla ws. anlaşılmıoyr çünkü. benim de öyle bir şüphem olmuştu kimliğine baktım, yetmedi bankadan arkadaşıma kontrol ettirdim evini adresini, medeni durumunu ama güncelletmediysen eski bilgiler aynen kalıyormuş. dediği gibi ev numarasını bul. şimdi bu işler çok kolay zaten. ben filan bankadan arıyorum, şu kişi ile ya da eşiyle görüşmek isttiyordum de. orda zaten ortaya çıkar. eğer bu işlem başarılı ise adam seni sevmiyor şıkkı kalacak. ki sanırım bu birincsinden daha az acıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…