Sevdiğini söylüyor ama beni merak etmiyor,kıskanmıyor

hepinizin yorumlarına ayrı ayrı tesekkür ederim iyiki varsınız şimsi biraz dedektifcilik oynama zamanı saolun..........

bekar oldugundanda eminim herhalde yorumları okudugum kadarıyla ailesine söledi herhalde ters tepki aldı bana sölemiyo yada ters tepki alır diye ailesine sölemiyo beni oyalıyo ama evli olmadığından eminim

çok iyimsersin

31 yaşında kazık kadar adam ailesinden çekiniyor hemde 3 yıldır

15-16 yaşında ailesine bağımlı bir ergenden bahsetmiyorsun farkında mısın

1-Kimliğinde bekar yazması benim için bir şey ifade etmiyor. Ben de kimliğimi uzun süre değiştirmemiştim hatta ehliyetim hala kızlık soyadım üstüne ve bekar yazıyor. İhmalkarlık diyelim.
2-Hadi diyelim ki bekar, bu bu insanın hayatında başka biri olmadığı anlamına gelmez.
3-Hiç bir erkek (üstelik 31 yaşında, ailesini geçindirebilecek maddi imkanlara sahip) anne-babasından çekindiği için evden konuşmamazlık yapmaz.
4-Bu kadar zamandır hiç mi sormadınız nerde oturuyorsun vs diye? Buna verdiği cevaplar nasıl?
5-En azından çalıştığı yeri biliyorsunuzdur diye düşünmekteyim. İş yeri adını bildikten sonra oranın telefonunu bulup ordan bilgi edinmeye çalışmak çok zor olmasa gerek.

İnşallah yanılıyorumdur ama ben bunun SEVGİSİZLİKle alakalı olduğuna maalesef inanmıyorum...

Dul diye kadınları damgalıyorlar vs demişsiniz. Peki sizin yaptığınız bunu söylyenlerin ekmeğine yağ sürmeyecek mi?! Hani sevişmeleriniz dışında hiçbir şey iyi değilmiş ya... Ve hala devam edebildiğinize göre damgayı kendinize vurmuş olmuyor musunuz? Sonra da erkekler dulları şöyle görür vs. Ne garip.

Bu adam ailesiyle yaşıyor ya da yaşamıyor, sizinle evlenmeyi düşünmediği açık. Peki yarın ailesinin ya da kendisinin istediği gibi birini bulup evlenmeye kalkarsa ne yapacaksınız? Telefonu elinize alıp o kızı mı arayacaksınız?!

Uzun uzun yazmayacagım ama bana seni seviyormus gibi gelmedi. Yası almıs basını gidiyor madem seviyor neden kacıyor? Kac yasına gelmis ailesi' nin yanında seninle konusamıyor cok sacma birsey bu!

Bu rahatlıgı bazı seyleri simdiden yasadıgınız icin geliyor olamaz mı acaba?
Yada dedigim gibi sevmiyor anı yasıyor. :26:

anlamadığım bir sey var ben ewlenmiş ayrılmıs biriyim oysa 31 yasında bir adam aramızda 3 sene hiçbirsey gecmedi desem hanginiz inananacaktı en azından ben ewlenip ayrıldım bakireliğimi kocamla paylaştım dısarıda daha ewlenmemiş ama sewgilisiyle böyle seyler paylaşan kızlar cok bense kadınım ayrıca ben ewlenmiş boşanmış kadıonların yargılamıyorum onların yasadıgı zorluklarının birçogu ben yasıyorum ben duygularımla hareket ediyorum sewiyorum ve birşeyler paylasıyorum bunu her önüne gelen geçenle yapmıyorum bundan gelir sağlamıyorum bir arkadasımız yazmısya dul kadınların portföyü böle diye ya kızların haline ne demeli ne olur sizleri ben cokciddiye alıyorum yorumlarınızıda hangimiz sewdiği adamı-cocugu öpmek istemez yada engelelri yoksa birsey paylaşmak istemez...ben bu gece cagırıp konusucam ne olacaksa olsun

lütfen konuşurken sen evli misin? vs gibi cevabı belli sorular yöneltmeyin. Mümkünse oturduğu yeri, iş yerini öğrenmeye çalışın. Hadi ailenle tamıştırmıyorsun, kuzenin-yakın arkadaşın falan da mı yok diyin...

Anlarsınız herhalde tavırlarından ya....

bak kardeşim tek şey söyleyeyim sakın kırılma.. herkes kendinden sorumludur ve kim ne yaparsa kendine yapar yargılama hakkımız yok .tabiki insan sevdiğiyle bişeyler paylaşmak ister ama bu paylaşılanlar kişiye göre değişiyor olabilir belki sevgilin (bak bilmiyorum sadece tahmin) alacağını aldığı için mücadele etmiyor gerek duymuyor olabilir ..

Ben kendi adıma, yargılamak için değil, iyiliğiniz için diyorum bunu anlayabileceğinizi umarım, ne güzel yapmışsınız devam edin mutlu olun mu diyelim anlamadım ki. Konuşma kararınız iyi de cevaplar aklınızı karıştırmasa bari.

bu durum yani sevgilisinin ilgilenmemesi sevdiği konusunda yalan söylemesi vs. bekar pek çok kızında başına geliyor... önemli olan bekar mı olmak boşanmış mı olmk değil karşınızdaki erkeğin karakteridir ki sizin erkek arkadaşınız seviyor gibi gözükmüyor artık bu yaşta bir insan ailesinden sevgilim var diye çekineceği çok hayali

o daha önce hiç evlenmemiş

1. Ben evliliklerde denkligin muhim olldugu konusunda arastirma yaptim tabi istisnalar kaideyi bozmaz.Evlenseniz bile ufak bir tartismada hemen senin medeni durumun basa kalkilir.Sanki problem bumuymus gibi isitiip isitilippp onune sunulur .Erkek bunu sana yansitmasa bile icin icin kendini yer bitirir.Keske ilk erkegi ben olsaydim acaba aklindan eski esimi geciyor diye cunku boyle bir problemi olan birisinin bir gazetedeki yazisini okumustum.Ayni sey bizim icinde gecerli Adamin ilk esi olsa biz hepp acaba unutmamissa falan.Hayati bir birinize zehir etmeyin.Aileside bir omur davullu zurnali bir dugun, telli duvakli bir gelin almak istemislerdir.Yanlis anlamayin evlilik icin bekaret sart demedim.Denklik esastir dedim.Adamin size dili uzun olmamali ,ailesinin dili uzun olmamali ,siz basiniz dik olmalisiniz.Ama bu durumda sizin boynunuz bukuk kalacak adama hepp siz vereceksiniz evliliginize 1-0 yenik baslayacaksiniz.Sizi anlayacak evlenipp ayrilmis ya da esi olmus birisiyle evlenin . INANIN SEVGI TEK BASINA EVLILIGI TASIYAMAZ.BIR EVLILIGE MADDI SORUNLAR,GECIMSIZLIKLER,AILE KAVGALARI GIRDIMI ASK BACADAN KACIP GIDER.SIZI SEVEN SAYAN ADAM GITMIS,SUREKLI SIZI ASAGILAYAN,AGZINIZLA KUS TUTSANIZ YARANAMADIGINIZ,KENDISINDE HIC HATA BULMAYAN BIR ADAM CIKIP GELMISTIR.

toplumumuz malesef bu ayrıımı yapıyor bende suan bu derttende yakınıyorum ama seneelerden beri bu zihniyeti degistiremedik ailesine benden bahsettiği zannetmiyorum belki çekiniyo olabilir bilemedim artık

tatlım üzgünüm ama senin daha önce evlenmiş olma durumunla alakalı çekinceleri olabilir yani demek istediğim şu ki ailesine senden bahsetmeme durumu bundan kaynaklanıyordur muhtemelen.Evet çok yanlış ama malesef bu zihniyette pek çok insan var...

Felaket habercisi olmak istemem ama bu durum yakın bir arkadaşımın başından geçmişti.Adam 28 yaşlarında filan ailesiyle yaşıyor (anne ve babasıyla) kızı arada bir arıyor vs.Ama kıza akşamları beni arama diyor,yokbabası çok sertmiş efendim,yok yeğenleri kurcalarmış telefonunu vs...Ama aynı şekilde kızla birlikteyken hiç bir açık vermiyor,kızın numarası telefona "aşkım" diye kayıtlı vs...birlikteyken adamın hiç tlefonu çalmıyor,anlayacağınız en ufak bi açık yok.Sonra kız bi şekilde adamın evli ve bir çocuk babası oldugunu öğrendi aradaşım.Adamın lafına bakar mısın?Karım benim her dediğimi yapar,bana saygıda kusur etmez,çocugumun annesidir sonucta ama ben seni seviyorum.Karıma arama beni derim aramaz vs...Adam ne yardan geçmek istio ne serden

Neyse başınızı ağrıttım canlar,ama şunu bilmelisin ki gözünle görmedikçe hiçbirşeye inanma.Bence de evli derim umarım değildir ve herşy yoluna girer canım.Kalbinin kırılmasını gerçekten istemem

canım gerçekten seni sevmiş olsa en azından aileden birilerine olayı çıtlatırdı..yok arama yok böyle şöyle diye bahaneler buluyorsa bence bu sevgiyi kalbine göm ve ileriye bak..bu tür insanlar henüz kendi kimliğini kazanmamış insanlardır..bugün değil evlensen bile bu insanla mutlu olacagını düşünmüyorum..

aslında haklısınız ama yemin ederim cok sewiyorummm ben onu kuru bi nikaha da razıyımm ailesinin yanındada oturabilirim onlarada bakarımmm

Uyarmadı deme, başına kötü bir şey gelcek (Allah Korusun) sonra anlıcaksın ne demek istediğimizi yaa ! :18:

Son düzenleme:
Nedir bu ya , yok ailesiyle otururum şöyle yaparım onlara da bakarım vs. Senin bir daha hata yapmak gibi bir lüksün var mı canım? Sürekli evlen boşan mı yaşayacaksın. Biraz seçici ol lütfen. Seni huzursuz eden bir şey var belli buraya yazdığına göre. Eee daha ne? Ayrıca bu adam evli :) %100 !!!

Sen kendine ne kadar değer verirsen, başkaları da sana o kadar değer verir.
Sevgi her şeyi halletmiyor ne yazık ki..!
Adam ya evli ya da seni gerektiği kadar önemsemiyor.
Dünya da erkek de kadın da bitmez.
Tercih senin, ya kendine olan saygını kaybedersin ya da terk eder kadınlık gururunu onarırsın.
Bu konuda alttan almak sadece kadını yaralıyor, afaki değil söylediklerim, tecrübeyle sabit
Korkma aşktan ölmez insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…