bekar oldugundanda eminim herhalde yorumları okudugum kadarıyla ailesine söledi herhalde ters tepki aldı bana sölemiyo yada ters tepki alır diye ailesine sölemiyo beni oyalıyo ama evli olmadığından eminim
anlamadığım bir sey var ben ewlenmiş ayrılmıs biriyim oysa 31 yasında bir adam aramızda 3 sene hiçbirsey gecmedi desem hanginiz inananacaktı en azından ben ewlenip ayrıldım bakireliğimi kocamla paylaştım dısarıda daha ewlenmemiş ama sewgilisiyle böyle seyler paylaşan kızlar cok bense kadınım ayrıca ben ewlenmiş boşanmış kadıonların yargılamıyorum onların yasadıgı zorluklarının birçogu ben yasıyorum ben duygularımla hareket ediyorum sewiyorum ve birşeyler paylasıyorum bunu her önüne gelen geçenle yapmıyorum bundan gelir sağlamıyorum bir arkadasımız yazmısya dul kadınların portföyü böle diye ya kızların haline ne demeli ne olur sizleri ben cokciddiye alıyorum yorumlarınızıda hangimiz sewdiği adamı-cocugu öpmek istemez yada engelelri yoksa birsey paylaşmak istemez...ben bu gece cagırıp konusucam ne olacaksa olsun
bak kardeşim tek şey söyleyeyim sakın kırılma.. herkes kendinden sorumludur ve kim ne yaparsa kendine yapar yargılama hakkımız yok .tabiki insan sevdiğiyle bişeyler paylaşmak ister ama bu paylaşılanlar kişiye göre değişiyor olabilir belki sevgilin (bak bilmiyorum sadece tahmin) alacağını aldığı için mücadele etmiyor gerek duymuyor olabilir ..anlamadığım bir sey var ben ewlenmiş ayrılmıs biriyim oysa 31 yasında bir adam aramızda 3 sene hiçbirsey gecmedi desem hanginiz inananacaktı en azından ben ewlenip ayrıldım bakireliğimi kocamla paylaştım dısarıda daha ewlenmemiş ama sewgilisiyle böyle seyler paylaşan kızlar cok bense kadınım ayrıca ben ewlenmiş boşanmış kadıonların yargılamıyorum onların yasadıgı zorluklarının birçogu ben yasıyorum ben duygularımla hareket ediyorum sewiyorum ve birşeyler paylasıyorum bunu her önüne gelen geçenle yapmıyorum bundan gelir sağlamıyorum bir arkadasımız yazmısya dul kadınların portföyü böle diye ya kızların haline ne demeli ne olur sizleri ben cokciddiye alıyorum yorumlarınızıda hangimiz sewdiği adamı-cocugu öpmek istemez yada engelelri yoksa birsey paylaşmak istemez...ben bu gece cagırıp konusucam ne olacaksa olsun
anlamadığım bir sey var ben ewlenmiş ayrılmıs biriyim oysa 31 yasında bir adam aramızda 3 sene hiçbirsey gecmedi desem hanginiz inananacaktı en azından ben ewlenip ayrıldım bakireliğimi kocamla paylaştım dısarıda daha ewlenmemiş ama sewgilisiyle böyle seyler paylaşan kızlar cok bense kadınım ayrıca ben ewlenmiş boşanmış kadıonların yargılamıyorum onların yasadıgı zorluklarının birçogu ben yasıyorum ben duygularımla hareket ediyorum sewiyorum ve birşeyler paylasıyorum bunu her önüne gelen geçenle yapmıyorum bundan gelir sağlamıyorum bir arkadasımız yazmısya dul kadınların portföyü böle diye ya kızların haline ne demeli ne olur sizleri ben cokciddiye alıyorum yorumlarınızıda hangimiz sewdiği adamı-cocugu öpmek istemez yada engelelri yoksa birsey paylaşmak istemez...ben bu gece cagırıp konusucam ne olacaksa olsun
o daha önce hiç evlenmemiş
[lıst=1]
[*].aileside bir omur davullu zurnali bir dugun, telli duvakli bir gelin almak istemislerdir.[/lıst]
toplumumuz malesef bu ayrıımı yapıyor bende suan bu derttende yakınıyorum ama seneelerden beri bu zihniyeti degistiremedik ailesine benden bahsettiği zannetmiyorum belki çekiniyo olabilir bilemedim artık
Evli olmadığından eminim demişsin ama bana kesin evli gibi geliyor.
Sen bu adamla kalabalık yerlerde el ele kol kola gezebiliyor musun ? Gözönünde bir yerde yemek yiyebiliyor musun ? Akşam mesajlaşabiliyor musun ? 31 yaşında adam,ailesi evde diye neden seni arayamıyormuş ? Küçücük kızlar bile annelerinden gizli olduğu halde sevgililerini arayabiliyorlar.Çok düşündürücü.
aslında haklısınız ama yemin ederim cok sewiyorummm ben onu kuru bi nikaha da razıyımm ailesinin yanındada oturabilirim onlarada bakarımmm