Sevdiğini söylüyor ama beni merak etmiyor,kıskanmıyor

seni sewiyorum diyor beraberde yassadık daha önce ama hergün gelmiyordu benim bi ailem war onlarlada ilgilenmem gerek diyor anlayışlı karsılıyorum sustukca belki beni anla rdiyorum tepki gösteriyorum bi geliyo eve herseyi unutuyorum tepkimi istikrarlı gösteremiyorum göstersemde ayrılamam ben ondan

kimliğini gördünmü bekar yazıyormu
kimliğine bakarsan veriliş tarihinede bak aklıma evli olabileceği geldi

tlf temiz çıkıyor demişin ayrı bi tlf olamazmı ailesine şehir dışına iş için gidiyorum der sizin yanınızda 2. tlf getirmez

yanlış anlama böyledir demiyorum fikir söylüyorum sadece umarım düşündüğüm gibi değildir

bi arkadaşımın sevgilisini hatırlattı bu olay bana 3 sene beraberdıler arkadasımın yanında gayet rahattı tlfnu ortada falan bırakıyodu ama aılesının ynına gıdınce inanılmaz değişiyodu arayıp sormuyodu sonra bı öğrendikkı evlı ıkı çocuk babası bırısymış arkadasımın dunyası karardı tabı 3 senesını vermıstı ve arkadasım bekardı ılk sevgılısı oydu o kadar ıyı rol yapıoduki arkadasım dahıl bız bıle en ufak sekılde suphelenmedık senınkıde evlıdır dıyemıyorum ama mutlaka vardır boyle davranmasında bı sebep dıkkatlı ol

arkadaşların dediği gibi evli olabilir. Ya da ailesi senin durumunu kabullenmemiş olabilir. inşallah 2 side yoktur.
bizim bi arkadaş boşanmıştı, görüştüğü çocuk bekardı. çocuk ailesine onu bekar tanıttı. aileler ayrı şehirde olunca hiç çakmadılar. normal bi şekilde evlenip, mutlu oldular. halada bilmiyo eşinin ailesi. bilmesine de gerek yok, eşi kabullendikten sonra...

eğer bu sorun olacaksa sizde böyle bi çözüm bulursunuz. hiç sorun çıkmaz.

öncelikle selamlar... benim kafam cok karısık hayatımda biri 1 sene boyunca karsılıksız aşkımdı oda biliyordu onu sewdiği son 2 senedir beraberiz simdi oda beni çok sewiyo ama bir sorun var 31 yasındao benim ailemi tanıyor fakat daha ben onun ailesini tanımıyorum oturdugu yeri semt olarak biliyorum ewlenelim diyoum zaman diyor aramızda herseyi paylasıyoruz cok mutlu oldugu sölüyorbide kendi ewine gidince tlefonla konusamıyo benı aramıyo yane ben yanlız oturuyorum hergün yanıma gelebilir ama aynı sehirde yasamımıza rahmen haftada 2 gün geliyor ben aramasam aramıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo ama ben beni sediğini düşünüyorun nie böle yapıyo akıl werin bana lütfen:KK58:

öncelikle beni yanlız bırakmadıgınız için cok tşk. ederim zor zamanlarımda yanımda oldu her istediğimi yapıyor ama su aile meselesine takıldım ewlilik için biras daha zaman oldugunu yeri geliyo ikigün üstüstede geliyo kalıyo bende yeri geliyo haftada bir kez geliyo beni boşladıgını yüzüne sölüyorum yogunum diyor ewet işi biras yoğun ama hayatında biri olduguna inanamıyorum yanımdayken hiç tlf. çalmıyo iş dışında kimse aramıyo arasıra kurcalıyorumda tlf. ama temiz çıkıyo tlf. sessize de almıyo

kıskançlıktan ziyade asıl sorun merak edip aramaması sevmediğini gösterir zaten:KK37:

31 yaşında biri ailesinden mi çekinecek sizinle konuşurken:KK53:

kullanılıyor olabilirsin dikkat et:26:

kıskançlıktan ziyade asıl sorun merak edip aramaması sevmediğini gösterir zaten:KK37:

evet katılıyorum size bende aynı şeyleri ima etmeye çalıştım. 31yaşında ama evlilik için acele etmemeyi ve henüz zamanı olmadığını düşünüyor... bilemiyorum açıkcası...

evet katılıyorum size bende aynı şeyleri ima etmeye çalıştım. 31yaşında ama evlilik için acele etmemeyi ve henüz zamanı olmadığını düşünüyor... bilemiyorum açıkcası...

benim aklımada direk evli olabilecegi geldi. 31 yaşında biri neden ailesnden cekinsin ayrıca neden evlilige yanaşmasın 2 seneyide geçmiş. cokta merak etttim cidden nedenini.umarım evli cıkmazz

offf ne yapıcagımı bilemedim aksam bana gel dedim şimdi bakarız dedi hepimiz kız oldugumuza göre rahat konusabilirim sewişmelrimizin dısında güzel giden bir sey yok bir de benim ona olan kalbimden atamdıgım sevgimm:KK43::KK43:

katılıyorum. dikkate etmek gerek. istediği gibi kalıyosa, bişeyler yaşıyosa..
inşallah kötü niyetli biri değildir.

anlattiklarini okudum, seni uzmek istemem ama buyuk ihtimal evli bu adam, bana kalirsa cocugu da var. 2 yildir beraber oldugun insanin evini bile bilmemene de sasirdim acikcasi...bence birlikteligine son ver derim cunku sonu olmaz bunun...evli olup olmadigini da arastir, takip et, istersen bi sekilde ogrenirsin...

anlattiklarini okudum, seni uzmek istemem ama buyuk ihtimal evli bu adam, bana kalirsa cocugu da var. 2 yildir beraber oldugun insanin evini bile bilmemene de sasirdim acikcasi...bence birlikteligine son ver derim cunku sonu olmaz bunun...evli olup olmadigini da arastir, takip et, istersen bi sekilde ogrenirsin...merak etmiyor, kiskanmiyor demissin, bunlar direkt evli olanlarin sevgilisine olan davranislaridir cunku sahiplenmezler

offf ne yapıcagımı bilemedim aksam bana gel dedim şimdi bakarız dedi hepimiz kız oldugumuza göre rahat konusabilirim sewişmelrimizin dısında güzel giden bir sey yok bir de benim ona olan kalbimden atamdıgım sevgimm:KK43::KK43:

bu forumu dışardan okuyanlarda var:KK53:

sevmediğin adamla yatıyorsan sadece seni tatmin etmesi için birlikteysen o da seni o sebeple kullanıyorsa eve gidince arayıp sormaması gayet normal zaten:KK37:

öncelikle selamlar... benim kafam cok karısık hayatımda biri 1 sene boyunca karsılıksız aşkımdı oda biliyordu onu sewdiği son 2 senedir beraberiz simdi oda beni çok sewiyo ama bir sorun var 31 yasındao benim ailemi tanıyor fakat daha ben onun ailesini tanımıyorum oturdugu yeri semt olarak biliyorum ewlenelim diyoum zaman diyor aramızda herseyi paylasıyoruz cok mutlu oldugu sölüyorbide kendi ewine gidince tlefonla konusamıyo benı aramıyo yane ben yanlız oturuyorum hergün yanıma gelebilir ama aynı sehirde yasamımıza rahmen haftada 2 gün geliyor ben aramasam aramıyo beni merak etmiyo kıskanmıyo ama ben beni sediğini düşünüyorun nie böle yapıyo akıl werin bana lütfen:KK58:

okuduğum anda evli mi acaba sorusu geldi. bunu bi araştır derim.....

ben onu sevmiyorum demedimki aksine cok sewiyorummmm insan sevdiği biriyle birşey paylasmasından da doğal bir sey yok ne yapmalıyım diye sordum sadece
:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

bence sevdigi insanla o tur seyleri evlendikten sonra paylasilmali. simdi arkadaslarin dedigi gibi ya adam evliyse?? ya sen hamile kalirsan? daha dikkatli olun bence.

1. Ya sevgiin senin ona duyduğun duyguları hissetmiyor , seninle evlenmeyi düşünmüyor , kafasında seninle ilgili karar veremediği problemler var.
2. Ailesiyle ilgili sorunları olabilir. Maddi yada manevi. Ailesini onun geçindirdiğini sölemişsiniz büyük ihtimal maddi sıkıntıları olabilir ve şuan evliliği karşılayabileceği yeni bir yuva kurabileceği maddi gücü yoktur.
3. Sevgiliniz ya evli yada hayatında başka biri var...

Duygularından emin olmak için onunlaaçık açık konusun. Neden evliliği düşünmediğini neden daha erken olduğunu düşündüğünü sorun. Zaten dürüst cevap verirse ilk iki nedenin cevabını verir. Yok hala cevap yoksa biraz arastırtın evli olup olmadığını yada hayatında bi başkası olup olmadığını yada direk yem atın evli oldugunu niye söylemedin gibilerindenn..

X