- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
:teytey::teytey: be sana demedim mi uluc seni çok seviyor :asigim:
senden asla vazgeçemez şuan bunalımda olduğu için böle yapıyor diye
sen boş yere okadar üzdün kendini
bak uluc gelince herşey çok daha güzel olacak canım
Beni Özleyenler Beni Öpebülür :1closedeyes: :icecream:
Benimde eşim asker 1 aydir görmedim onu çok özledim napayim onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm benim gibi hasretlik çekenlere allah kavuştursun
Benimde eşim asker 1 aydir görmedim onu çok özledim napayim onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm benim gibi hasretlik çekenlere allah kavuştursun
hoşgeldin canım aramıza .bitmez dediğimz şafak biticek elbett.biymeye mecbur sonuçta.gelicek sevdiklerimz kavuşucazz.hepimiz zamn zman ufak tefek şeylerden ötürü büyük kavgalar içerisinde buluoruz kendimizi.açıkçası ben kimi zamn sevdiğime cevap veriyor kimi zamnda sadece susuorum .anlamıolar inanki ordalarkenn .ne dersen de yetmez.sen sorun çıkartmamaya çalış unutmaki onlara göre şmdi her adımın hata.mümkünse ne derse desin herşeye okey de.walla benim sevdiceğim beni düşünmekten psikolojk bunalımlara girio saçkıran çıktı sıkıntıdan .orada yapacakları tek şey düşünmek sende iyi bilosunn(( geçicek canım inanki geçicekk bu günlerde
şafak 15
şafak 380.
böyle bişey olabilir mi? bu şafak biter mi?
ya askerlik psikolojisiyle nasıl baş ediyorsunuz, ben bazen kaldıramıyorum saçma sapan sinirlenmesinihiç bağırmayan adam bağırmaya başladı
nen nacide çatlağı rep veriyon bide utanmadan rep isyiyon terbisiz nedir sendeki bu rep merakı lemmmmmm hoşşşşşşşşşşşaaaff
seLamün HeLLo KızLar bende geLdim ....
o hatunu Yediririm Len tuğçe Sana....
Nerem benziyo Len ona ....:mymeka:
yokLuğumdan İstifade Amma daLga geçmişin benimLE
hain KArı
umarım geçer , ama ben çok özlüyorum ya senağlama bugün de çarşıya çıkmadı nete gelemedi
arkadaslarım benim askım yarın gelio yupyyyy
13 gün boyunca yokum sositososito
buarada sevdiğini ösleyenler askının biran önce gelmesini isteyenler rep versin
girdiğimde bakcam kimdaha cok öslemişşşş
hadi sizlere bysssssss biran önce koçişlerinize kavuşmanız dileğiyleeee:Saruboceq::dilcikar:sositososito