Sevdiğini özleyenler buyurun

sLm kızLar nabersiniz BakaLım...
...Bakıyorum da KimsecikLer yok...
Sitemiz ÖLdüüü...
Nazar DeğdirdiLer

hakikaten öle be nergisimm .kimsenin uğradığı yokkk :çok üzgünüm:
dün sevdiğim bidenem askerim aradı ağladık beraber telefonda.
sesimi duyunca daha kötü oluomuş o yüzden bi kaç gün aramıcaktım dedi :çok üzgünüm: dayanamıorum dio geçmio dio.son 2 haftada kafayı yemesem ölmesem bi daha bana bişey olmaz diooooo (( psikolojikmen bitmiş durumda sesi çok kötü geliodu .moral bile veremiorum beni avutma dio .((((

şafak 380.
böyle bişey olabilir mi? bu şafak biter mi?
ya askerlik psikolojisiyle nasıl baş ediyorsunuz, ben bazen kaldıramıyorum saçma sapan sinirlenmesini hiç bağırmayan adam bağırmaya başladı

şafak 380.
böyle bişey olabilir mi? bu şafak biter mi?
ya askerlik psikolojisiyle nasıl baş ediyorsunuz, ben bazen kaldıramıyorum saçma sapan sinirlenmesini hiç bağırmayan adam bağırmaya başladı

hoşgeldin canım aramıza .bitmez dediğimz şafak biticek elbett.biymeye mecbur sonuçta.gelicek sevdiklerimz kavuşucazz.hepimiz zamn zman ufak tefek şeylerden ötürü büyük kavgalar içerisinde buluoruz kendimizi.açıkçası ben kimi zamn sevdiğime cevap veriyor kimi zamnda sadece susuorum .anlamıolar inanki ordalarkenn .ne dersen de yetmez.sen sorun çıkartmamaya çalış unutmaki onlara göre şmdi her adımın hata.mümkünse ne derse desin herşeye okey de.walla benim sevdiceğim beni düşünmekten psikolojk bunalımlara girio saçkıran çıktı sıkıntıdan .orada yapacakları tek şey düşünmek sende iyi bilosunn (( geçicek canım inanki geçicekk bu günlerde

şafak 15​

Son düzenleme:
kızlar allah aşkına gelin konuşalım çok canım sıkılıyor uluç saat 12 de nette ol gelebilirsem gelicem dedi bekliyorum hala gelmedi çok sıkıldım yaaaaa...

valla ilknurcum uluctada ilk günlerde saçlarım dökülüyor senin yüzünden demişti bana zaten hep biz suçluyuz onlar haklı gelsede bitse bu ile artık of offfffffffffffff

valla ilknurcum uluctada ilk günlerde saçlarım dökülüyor senin yüzünden demişti bana zaten hep biz suçluyuz onlar haklı gelsede bitse bu ile artık of offfffffffffffff

canım ya benimki doktorada gitti saçında 4-5 yerde wardı iğne yaptılar her bölgeye..düşünsene insanın başına iğne yapıolar .şimdi sakalındada çıktı (( doktorr jel vermişti onu sürüo gelmeden önce yine iğne yaptırcak inşallah iyi olur ya.saçkıran çok kötüü ((

kuzum geçmiş olsun ya bizimkinde sadece saçları dökülüyordu saç kıran değildi bu askerlik bu adamları berbat etti ya offfffffffsenağlama

nen nacide çatlağı rep veriyon bide utanmadan rep isyiyon terbisiz nedir sendeki bu rep merakı lemmmmmm hoşşşşşşşşşşşaaaff

kuzum geçmiş olsun ya bizimkinde sadece saçları dökülüyordu saç kıran değildi bu askerlik bu adamları berbat etti ya offfffffffsenağlama

hakikaten bitanem ya hem bedenen hemde psikolojikmen çökertti.umarım geldikten sonra kısa bi zaman içerisinde toparlanırlar.( banada bu son günler hiç geçmio tuçemm ya .inanki dün evde duvarlar üzerime gelio gibi oldum.çatladım patladım sıkıntıdan kafayı yicektim.onlar sabretmesi daha zor.askerim dioki hiç kimseyle konuşmuorum burada.kimseye selam bile vermiorum veremiorum dio.hiç kimseyi aramak sesini duymak istemiorum dedi .nöbete gdip gelio yatıo.sadece bi öğün yemek yiyoo ( :çok üzgünüm:

kuzum beni biliyorsun beni deliler gibi seven uluç son bir ayda bana neler yaptı defalarca ayrıldı benden...bak nete gelicem dedi hala gelmedi ne yapmak istiyor anlamış değilim...bende kendi kendime senarya yazıyorum bu sefer ben çok paronayak oldum rabbim hayırlısı ile bir gelsinler artık ne olacaksa olsun her gün ağlayacağıma 1 gün ağlarım daha iyi diye düşünüyorum ama şurası kesin benim uluç'um böyle değildi son bir ayda böyle oldu senağlama

Slm kızlar ben geldimsositososito
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Hepinizi çok özledim nann:1rolleyes:

Şafak 46:CüvCüv:

oooooooooo büşram hoşgeldin kimsecikler yok vazgeçilmezim vardı birde negis hoşafı ama o uyuya kaldı sanırımlayhayhoy

Hoşbulduk bitanem :1hug:
Ulucla arayı düzeltmişsin heralde
Çok sevindim valla:sm_cool:
Bu arada nergissssssssssss vazgeçilmezimmmmmmmmm
Bu saatte ne uykusuuu kızlar klava:

Hoşbulduk bitanem :1hug:
Ulucla arayı düzeltmişsin heralde
Çok sevindim valla:sm_cool:
Bu arada nergissssssssssss vazgeçilmezimmmmmmmmm
Bu saatte ne uykusuuu kızlar klava:

yok kuzm ya bi düzelme yok aynı uluç dün gece bana nete gelebirim saat 12 de nette ol dedi gelmedi ben tabi hemen şüphelere başladım telefonuda kapalı kesin çarşıda bu :çok üzgünüm:

bu arada o son olaydan sonra uluc aradı beni he bak sana onları anlatmadım doğru yaaaa...ban ne dedi biliyormusun ben senden asla vazgeçemem dedi...

bu arada o son olaydan sonra uluc aradı beni he bak sana onları anlatmadım doğru yaaaa...ban ne dedi biliyormusun ben senden asla vazgeçemem dedi...

:teytey::teytey: be sana demedim mi uluc seni çok seviyor :asigim:
senden asla vazgeçemez şuan bunalımda olduğu için böle yapıyor diye
sen boş yere okadar üzdün kendini
bak uluc gelince herşey çok daha güzel olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…