- 20 Temmuz 2007
- 4.226
- 654
sLm kızLar nabersiniz BakaLım...
...Bakıyorum da KimsecikLer yok...
Sitemiz ÖLdüüü...
Nazar DeğdirdiLer
şafak 380.
böyle bişey olabilir mi? bu şafak biter mi?
ya askerlik psikolojisiyle nasıl baş ediyorsunuz, ben bazen kaldıramıyorum saçma sapan sinirlenmesinihiç bağırmayan adam bağırmaya başladı
valla ilknurcum uluctada ilk günlerde saçlarım dökülüyor senin yüzünden demişti bana zaten hep biz suçluyuz onlar haklı gelsede bitse bu ile artık of offfffffffffffff
canım ya benimki doktorada gitti saçında 4-5 yerde wardı iğne yaptılar her bölgeye..düşünsene insanın başına iğne yapıolar .şimdi sakalındada çıktı(( doktorr jel vermişti onu sürüo gelmeden önce yine iğne yaptırcak inşallah iyi olur ya.saçkıran çok kötüü ((
kuzum geçmiş olsun ya bizimkinde sadece saçları dökülüyordu saç kıran değildi bu askerlik bu adamları berbat etti ya offfffffffsenağlama
hakikaten bitanem ya hem bedenen hemde psikolojikmen çökertti.umarım geldikten sonra kısa bi zaman içerisinde toparlanırlar.( banada bu son günler hiç geçmio tuçemm ya .inanki dün evde duvarlar üzerime gelio gibi oldum.çatladım patladım sıkıntıdan kafayı yicektim.onlar sabretmesi daha zor.askerim dioki hiç kimseyle konuşmuorum burada.kimseye selam bile vermiorum veremiorum dio.hiç kimseyi aramak sesini duymak istemiorum dedi .nöbete gdip gelio yatıo.sadece bi öğün yemek yiyoo ( :çok üzgünüm:
Slm kızlar ben geldimsositososito
Nasılsınız bakalım görüşmeyeli
Hepinizi çok özledim nann:1rolleyes:
Şafak 46:CüvCüv:
oooooooooo büşram hoşgeldin kimsecikler yok vazgeçilmezim vardı birde negis hoşafı ama o uyuya kaldı sanırımlayhayhoy
Hoşbulduk bitanem :1hug:
Ulucla arayı düzeltmişsin heralde
Çok sevindim valla:sm_cool:
Bu arada nergissssssssssss vazgeçilmezimmmmmmmmm
Bu saatte ne uykusuuu kızlarklava:
bu arada o son olaydan sonra uluc aradı beni he bak sana onları anlatmadım doğru yaaaa...ban ne dedi biliyormusun ben senden asla vazgeçemem dedi...