Sevdiğini özleyenler buyurun

yok ben sitem etmiyorum...lutfen yanlis anlaslmasin ama hep onunlaydm ..simdi bana tuhaf geliyor bu mesafe...
tabi senin onunde bu sacmadir:eek: ama benim icimden oyle gecti oyle yazdim!
benim yaram bu kadar bu kadar acir...herkes kendine gore yasiyor hayati...a.s.a.s.
lutfen beni yanlis anlama....:1no2:

:-)

yok canım yaa yanlış anlamam niye anlayayım
ama ben bu aralr çok özledimmmmmmmm aşırı hemdee
bu süre zarfında kameradan bi gün olsa bile görmedim uff yaa ne biçim bi yerde bnm aşkım yaa ne biçim bi yerde:S

herhalde hepimiz birbirimiz cok iyi anliyoruz yerimseniben
ozlem tuhaf bir duygu ...kesinlikle anlatilmaz...
askin askerde mi peki senin ??
neresi o zor yer??ozel degilse ...

:-)

ewet canım askerde
özlemek çok güzel bişey ama işte tadında olursa iyi 3- 5 aydan bişey olmuyoda bizim 8 ay bitti askerlikte zorluyo artık,izine gelicek inş. ama oda belli değil daha....

şırnakta benim bitanemmm

aşkım seni çok özledim dayanamıyorum artık tam 7 ay geçti sensiz ve biliyorumki daha geçecek bir ömür var sensiz.bazen herşeyi unutup aradığında o telefonu açmak istiyorum ama kalbim okadar paramparça olmuşki açamıyorum.seni bukadar çok özlememe rağmen hayat devam ediyor biryandan ve 15 gündür hayatımda yeni biri var okadar iyi biriki senin açtığın o büyük yarayı kapatmaya uğraşıyo beni benden çok seviyo.galiba bende onu sevmeye başladım ama tüm bunlara rağmen keşke ilklerimi paylaştığım senle geçirseydim ömrümü keşke beni elinle ellere göndermeseydin emre...keşke 4 yılımızı mahvetmeseydin.yaptığın bütün kötülüklere çektirdiğin bütün acılara rağmen SENİ ÇOK ÖZLEDİM DELİ GİBİ ÖZLEDİM.inşallah seni benim kadar sevecek birini bulur sevilir ve ömrünce mutlu olursun.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ahh canım yaa okuyunca üzüldüm
ne olduki bu kadar ayrıldınızz
özel değilse anlatabilirsin yani :S
4 yıl az buz süre değil çünkü

ahh canım yaa okuyunca üzüldüm
ne olduki bu kadar ayrıldınızz
özel değilse anlatabilirsin yani :S
4 yıl az buz süre değil çünkü

canım okadar çok sevdimki o beni benim onu sevdiğim kadar sevemedi hiçbirzaman ben sevdiğimi her daim gösterirken o hep ben sevdiğimi belli edemem senin anlaman gerekir deyip durdu ama benim anladığım '' bu çocuk beni sevmiyor'' du.okadar ayrıldım bırakmadı peşimi ben sensiz yapamam dedi değişicem dedi kötü bi insan değildi hiç aldatılmadım ama sevgisini belli etmemesine dayanamadım artık ona çok yakın olmama rağmen aramızda mesafeler vardı sanki mutlu olamıyordum onsuzda yapamıyordum 4 yılımız hep böyle geçti.en sonunda dayanamadım vazgeçmek zorunda kaldım ondan..ve tam 7 ay oldu hala arıyor ama açamıyorum telefonu sesini duyarsam dayanamam dönerim diye.kısacası çok seviyorum ama bana sevildiğimi hissettiremeyen bir adamla mutlu olamam ben.buyüzden ömrümü onu özleyerek geçiricem galiba.offfff:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayh ayh çok kötü bişey severken ayrı kalmak...
ama seven insan kesinlikle belli eder diye düşünüyorum
hele uyarı aldığğı halde senden etmesi gerekirdi bencede
hayırlısı olsun yaaa
sen nasıl mutluysan nasıl huzurlu hissediyosan kendini öyle yap
içindeki seside her zaman dinle ama...

sağol canım zaten özlesemde özlemesemde katlanıcam artık hayatımda başka biri var geriye dönüp aynı şeyleri yaşamayam bikez daha.

Canlarım benim kocişkom askerde.onu çok özlyorum.varmı benim gibi aşkını ,kardeşini ,sevdiğini özleyen,sevdiği askerde olan

kerdeşimi özledim senağlamasenağlamasenağlama
o benim aşkım, dostum, dert ortağım, sırdaşım; bitanem; herşeyim
şu an yanımda olması niçin neler vermezdim ki elimi uzattığımda dokunabileceğim kadar yakınımda olması o'na sarılmak ağlamak dertleşmek
ya da sabahlara kadar gülmek
görevinden dolayı belirli bir yerde değil o yüzden gidip göremiyorumda içim acıyor

ahh ahh bebeğim seni canbım dan çok seviyoru yaa
uff çok özledim aşkım seniiiiiiii
şafak:188 oldu 12 den beri gel bebem gellll

şu an yanımda olması niçin neler vermezdim ki elimi uzattığımda dokunabileceğim kadar yakınımda olması o'na sarılmak ağlamak dertleşmek
görevinden dolayı belirli bir yerde değil o yüzden gidip göremiyorumda içim acıyor

allah kavuştursun canım nerde ki kardeşin???fisfisfis

allah kavuştursn sağ salim işn.ş
allah bütün askerlerimizin yardımcısı olsunn

:çok üzgünüm:bende canımı çook özledimmmmm ama nasipse görücem yakındacoksekeriremsuhadi hayırlısıyerimseniben

sevgikart16.jpg

X