Sevdiğini özleyenler buyurun

Ay ay umarım bir ömür boyu böyle sürer canım...:lepi:

İzne geldiğinde bu konudaki düşüncelerimi sordu...
Bende dedim ki ciddi bir şey olmadan yani aileler tanışmadan takmam belki yanlış gelebilir ama ben böyle düşünüyorum dedim...Geçen günki konuşmamızda bana askerden geliyim sözlenelim dedi...Ama aralıkta geliyorum kışa denk geliyor haziranda yaparız dedi.Bende onun üzerine bir 6 ay daha ekle sen daha çok erken dedim...Sevdiğimde sana kalsa elimizde bastonlarla evlencez dedi...:tomato:
Dün yine telde konuşurken yazıcı bir arkadaşıı beni kızdırmak için ebru dedi.Sonrada şaka şaka dedi.Dedim onun kız arkadaşı var mı dedim?Nişanlı o dedi.Ama ses tonunu duymanız lazım.:a015: Çocukda ordan demesin mi ben yüzüğü taktım diye...O an anladım ne kadar önemli olduğunu onun için...Aklı ne kadar güvensede bende kalıyor biliyorum...Ki bizim akrabalar çok tutcudur yani hep tanıdık gelin isterler...Yaşım küçük olmasına rağmen 3 kişi anneme sölemiş annemde erken demiş...Geçmişte arkadaş olduğumuz içinde bunların hepsini biliyor...Haklı ne diyebilirim kii

Eşimle 1 aydır ayrıyız, çok özledim onu, herşeyini....Gelsin artık...

Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah...
Şanslıyız ki beklemek için sebebimiz var şanslıyız ki gün sayabiliyoruz...
İlknurunda dediği gibi allah kalıcı ayrılıklar göstermesin inşallah...

ahh nilayım demekki biz aynı dertten müzdaripizzz. . .bizm ailedede akraba evlilkleri çok olur.bunu zaten aşkitom çok iyi bilio bunun için yüzük takmamızı çok istedi .aslında herkesin bildiği bi şekilde olmasını isterdik ama sevgli anneciim askerliğini yapmadan öle bişey olmaz dedii .neyse bizde taktık yüzük sadece aşkımla aramızda.bunu hem benim ailem hemde onun ailesi bilio .hatta bizi tanıyan herkes bilio .askerimi bildiği halde bazı yengelerim hala daha soruomuş anneme ayrılmadımı die oğullarına alcaklar akılları sıra . . .walla ben yüzük takdığım için gayet mutluyumm .ayrıca şöle bişeyde war çalışıoken 2 saatlik otobüs maceram oluodu :) otobüste her türlü saygısızlıkla karşılıo bayanlar özellikle gözle tacizde.ama yüzüğü gören kimse bakmıo inankii .bakanlarda war tabi ama onlara ş. . . .. .z demekten başka bişey diemem Kötü Kazen

Bencede tak canim a.s
Sen zaten emin olmadigin bir insanla, oyle lay lay lom icin beraber olacak bir kiz degilsin, biliyorum bunu..
Hic bir erkekte asla ve asla, kendine kadin yapmak istemedigi bir bayana aramizda yuzuk takalim demez..

Bizimkide soyledi, yuzuk takalim bu kizin basi bagli desinler dedi:))
Ama bizim durumu biliyorsun, sizin kadar ilerlemedik..
Fakat sizin durumunuza gelseydim, bende takardim parmagima yuzugu..

Son düzenleme:

İşte bana ters gelende bu...
Ailemde babam dışında herkes biliyor...
Babamdan gizli yüzük takmak ne bilim ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor...
Bende isterim ailede herkes bilsin ama benim okulum var annem okul bitmeden asla diyor haklıda...Sevdiceğimde en azından aramızda takalım demekde haklı...Sanırım askerden geldikten sonra hayırlısıyla bu fikri tekrar düşünücem...Zaten sevdiceğimin gönlünü aldım..Sevdiceğimde askerden geldikten sonra dedi...Bende tamam dedimcoksekeriremsu

Beni anladığını biliyorum canım...
Eminim neler düşündüğümü anlıyabiliyorsundur...
Hem hikayelerimiz benziyor hemde düşüncelerimiz...
Onun ailesinde herkes biliyor benim ailemde ise babam dışında herkes...
Kendi aramızda takarız ona güveniyorum seviyorum seviliyorum ama babama ihanet gibi geliyor...Kafam karışıyor...Duygularımla mantığım arasında sıkışıp kalıyorum...Sevdiğime kalsa askerden gelir gelmez isticez söz yapıcak...Ama benim okulum var annem okul bitmeden asla diyor...Sevdiğim en azından kendi aramızda yapalım diyorum...Benim kalbim onaylasada mantığım babanı düşün diyor...Şimdilik askerden gelmesine bıraktık bu konuyu...Ama gönlünü aldım düşüncelerimi açıkladım...

İnşallah sizin sonunuzda bizimki gibi olur...Ki inan gerçekten sevip seviliyorsan aylarsa görmesen bile fark etmiyor...Kalbin sevmişse gerisi kendiliğinden gelişiyor...İlk seferinde utanıyorsun sıkılıyorsun belki bir parça soğuk duruyorsun ama zamanla alışıyorsun...Sanki yıllardır yüz yüze görüşüyormuşsun hiç ayrılmamışsın gibi gelir inan...Herşeyin hayırlısı...

Kız NiLay Yüzüğü Takmayamı Karar Verdin Bakemyerimseniben

Karar vermem için 5 ay 5 günüm var nergisim...
Ama hepinizin yorumu takmam gerektiği yönünden oldu...
Bakalım eğer uslu durur beni üzmesse en azından kendi aramızda takarız...
Buğün adını koyalı 4 ayı devirdik...Geldiğinde 9 ayımız bitmiş olucak kısmetse...
Şimdiden konuşmak için erken ama sanırsam geldiğinde takıcammcoksekeriremsu

Seni anliyorum canim, ayni duygulari bende hissettim cunku. Soyledim zaten bunu sana.. Babalarimizi gecemiyoruz..
Ama aranizda yuzuk takmak cok masum birsey bence.
Hatta bana gore kendi aranizda isi ciddilestirmek, seninde degerini artirir.
Sonucta ailenin onaylamadigi bir durum soz konusu degil. Baban disinda herkes biliyormus, ki en dogrusuda bu. Ve arti, gorustugun, beraber gezdigin bir insanla aranizda yuzuk takmanin yanlis degil, cok daha dogru oldugunu dusunuyorum.
Hayatinizda bazi seylerin rayina oturmasi gerekiyor sonucta, oyle isi tam anlamiyla ciddiye baglamak hemen mumkun olmaya biliyor. Senin okulun, sevdiginin askerligi. Bunlarin tamamlanmasi gerekiyor.
Boyle bir durumda aranizda masumca yuzuk takmissiniz, kimseye bir zarari olacagini dusunmuyorum canim.
Guzel dileklerin icinde ayrica tesekkur ederim:1hug:
Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin..

Haklısınız canım...
Ama ilk ve ben itiraf etmeliyimki korkuyorum...
Çok farklı korkularım vardı...
Bunları aşmamda bana çok destek oldu...
Dile kolay tam 10 ay...
Ailem babam yapamam dediğinde sen iste şimdi tanışırım...
Sen benim için farklısın ben senin olmanı istiyorum...
Hayallerimizi gerçekleştirelim istiyorum demişti..
Hayatımda birinin olması bile büyük bir adım benim için...
Her şeyin hayırşısı diyorum hepimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…