Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam bayanlar cok sıcak burası yaw bunaldımm hheeee
hoşgeldin canımŞeniz
ne güzel ya azaltmışsın valla.
darısı bize inş.Şeniz
Hoş geldin canım...
Darısı bizim başımıza inşallah...
Eniştemiz nasıl morali iyidir inşallah...
en son dün konuştuk kapı çaldı telefonu cebime koydumm meğer kapanmış aşkitomun suratına .eminimki çok kızdııı Kötü Kazen ama ben kapatmadımki .zatenn bi daha ariyim dedim telefonu kapalıydı kontörümde yok arayamıorum şimdikk . oda uyuyodur zatenn .ayyy konuştuğumuzda nasılll köpürcek bana kimbilir.dünde cici annem aradıı siz nie hep kavga ediosunuz dediii :icecream: sankimmm isteyerek ediozz klava: canımı sıkıldı onadaaagamyoncuiremsu
Ayy yaa yüzüne kapandığını düşündüğünü için kızmıştır...:bbo:
Ama nededini anlatınca anlıcaktır seni eminim bunu...:teselli:
Hiç birimizin ilişkisi dört dörtlük değil önemli olan bu sorunları birlikte aşmanız...
İlişkiler iki kişiliktir üçüncü bir kişiyi araya girdimi daha çok karışır işler...
Umarım en kısa zamanda çözersiniz canım.
inşallah anlar canımmm yaa .bide teyzemin oğlu bizde kıskançlıktan çıldırıo resmen .dün tam onun üzerine konuşuodukkk .şimdikk merak içerisindedir .oysaki teyzemin oğlu onun kıskanmaması için aradı aşkitomu tanıştı hani yanlış anlamasın die ama hala deliii oluooo
kızlar yakın olması tabi güzel.armızda 4.5 saat var.ama inanın gitmek ne kadar mükemmel bir duygu ise dönmek bir o kadar ağır oluyor.ayda bir gittik.ve her defasında başa döndük.otobüsü o kalkıp gittiği saniyeler çok kötü.ama çok şükür.ayda bir gidiyorum.RABBİM ASKER YOLU BEKLEYENLERE SABIR GÜÇ VERSİN.ÇOK ŞÜKÜR SAYABİLECEĞİMİZ GÜNÜMÜZ VAR.
canım son zamanları ve günler hiç geçmiyordur ona...
Zaten sitres içinde böle şeylerden dolayı kıskançlık yapması normal...
Burda olsa bu kadar tepki vermez belki...
çok az kaldı biraz daha sabırrr:teselli:
ahhh be canimmm öle kiskançkiii burda veya orada olmasi farketmiooo
slm kızlar nasılsınız
Şafak 68
Mehtap 8:teytey::sm_cool:
Oyy büşra ablam çok sevindim...
Mehtap 8 demek:dance::dance:
Evet canım
Allah kısmet ederse haftaya kocacımın yanına gidiyorum
Seni çok özledim gel karıcım dedi
Aslında ben gitmeyi çok istemiyordum
Çünkü geldikten sonrası benim için daha zor olacak ama
Aşkıma dayanamadım gidicem inşallah
Günaydın kızLar...
...NereLerdesiniz Bakem...
a.s.
merhabaaa kıslarrr bebişşşkommmm banaaa hiçç kızmadıı.yupiiii şimdide telefonla konuşuom Şeniz