Sevdiğini özleyenler buyurun

merhaba kissslaaarr uzun zamandir doğru dürüst yazamadimmm . .. Nasilsiniz bakalimm .şafak 39. . .

Hoş geldin ilknurcum...

Az önce aşkım bidenem göznurum sevdiceğim aradı 32 dişim meydanda gülümsüyorum...
Teli kapatma sırası sende diye iddalaşıyordum sonradan aklıma geldi bende olduğu...
İkimizde başladık gülmeye...
O kadar içten gülüyor ki çok özledim çokkcoksekeriremsu

Sen nasılsın?Eniştemiz nasıl?
Şafakda azalmış ohh ohhh

sorma canım ya valla okadar çok yoruyorlarki anlatamam.
gece 2:30 da aradıki işim yeni bitti
daha yeni geldim koğuşa die.
neyse son 1 haftası inş.komutanı izine gidecek
o zaman rahat olacak komutanı gelecek
benim aşkım izine çıkacak inş.
msj yazarken uyuya kaldı aşkım ya
kıyamam ona ben:asigim:

Oyy ya allah yardımcısı olsun eniştemizin...

Ay hiç sorma o kadar yoruluyorlar ki aslında ama konuşmak için zorluyorlar kendilerini...Sevdiceğim izindeyken çalıştığım için ben uyuya kalıyordum...
Şimdide o uyuya kalıyor...
Bende uykum var aşkım diyorum dinlensin diyee:eek::kahve:

Oyy ya allah yardımcısı olsun eniştemizin...

Ay hiç sorma o kadar yoruluyorlar ki aslında ama konuşmak için zorluyorlar kendilerini...Sevdiceğim izindeyken çalıştığım için ben uyuya kalıyordum...
Şimdide o uyuya kalıyor...
Bende uykum var aşkım diyorum dinlensin diyee:eek::kahve:

aminnnn canım ya
rabbim hepsinin yardımcısı olsun.
genelde o uyuya kalıyo aşkım ya yorgunluktancoksekeriremsu
diyorum tmm şimdilik bişi demiyorum ama izinde aynısı olursa karışmam:eek:klava:
şimdiki uyuya kaldıklarının hepsini yazıyorum bi yere
hesabı izin zamanı sorulacaktır :dance:

aminnnn canım ya
rabbim hepsinin yardımcısı olsun.
genelde o uyuya kalıyo aşkım ya yorgunluktancoksekeriremsu
diyorum tmm şimdilik bişi demiyorum ama izinde aynısı olursa karışmam:eek:klava:
şimdiki uyuya kaldıklarının hepsini yazıyorum bi yere
hesabı izin zamanı sorulacaktır :dance:

:roflol::roflol:

Bende öle diyordum...
Bu sefer hep ben uyuya kalıyordumm:eek:
Amin canım canları sağ olsunda...
Bu günlerde geçicek geçicek:lepi:

tubilik neden saymıyosun ki canım ara şafağı
o daha azdır sonuçta.
valla ben ilk ara şafağı sayıyorum
hele bi izine gelsinde sonra gerçek şafağıda sayarımjeyyar
hem izine ne zaman geliyorduki sevdiceğin?

ara şafağı hep 7 8 sayarken 30 saymak zoruma gidiyor senağlama
benimki izin kullanmayacak benim ara şafak çarşı için

Hoş geldin ilknurcum...

Az önce aşkım bidenem göznurum sevdiceğim aradı 32 dişim meydanda gülümsüyorum...
Teli kapatma sırası sende diye iddalaşıyordum sonradan aklıma geldi bende olduğu...
İkimizde başladık gülmeye...
O kadar içten gülüyor ki çok özledim çokkcoksekeriremsu

Sen nasılsın?Eniştemiz nasıl?
Şafakda azalmış ohh ohhh

merhaba canımm ewet azaldı şafağımızzz nihayett son ayımıza doğru ilerliorz Allah'ın iznyle.ama hayatımınn anlamı bugün pek iyi diil açıkçası.aile içi sorunları war ve annesi boşanmk için askerimi beklio :KK43:((( bayağı bi konuştuk sabah o ağladıı ben dinledimm sonra beraber ağlaştıkk .öle çok yandıki canım onun yanında olup gösyaşlarını silmek isterdim ama olmadııııı

ara şafağı hep 7 8 sayarken 30 saymak zoruma gidiyor senağlama
benimki izin kullanmayacak benim ara şafak çarşı için

hımmm şimdi anladım.
olsun canım ya canı sağ olsunda
zaman geçip gidiyor bi şekilde.

ya kızlar ben bişi soracağım size kk ilk girişte önceden benim şifre felan istiyordu
şimdi istemiyo hemen benim adımla açılmış oluyo yani otomatik olarak.
baktım ama iptal edemedim.
başkalarıda açsa benim adım çıkıyo böle olsun istemiyorum.
nerden otomatik açılmayı iptal edebilirim
yardımcı olurmusunuz:eek:

merhaba canımm ewet azaldı şafağımızzz nihayett son ayımıza doğru ilerliorz Allah'ın iznyle.ama hayatımınn anlamı bugün pek iyi diil açıkçası.aile içi sorunları war ve annesi boşanmk için askerimi beklio :KK43:((( bayağı bi konuştuk sabah o ağladıı ben dinledimm sonra beraber ağlaştıkk .öle çok yandıki canım onun yanında olup gösyaşlarını silmek isterdim ama olmadııııı

canım ya Allah yardımcınız olsun
umarım en kısa zamanda halledersiniz sorunlarıŞeniz.

İnan çok üzüldüm ailesinin durumuna...
Umarım olumsuz sonuçlanmaz canım zaman zaman her ailede böyle sorunlar yaşanır.Ve umarım olumlu çözümlenir.Sevdiğin çok şanslıki sen varsın yanında...Ona sağladığın her destek sizi birkez daha bağlıyor birbirinize...İnşallah bu günleride birlikte atlatırsınız canım...

canım ya Allah yardımcınız olsun
umarım en kısa zamanda halledersiniz sorunlarıŞeniz.

Saol canım Allah razı olsun .ama halledilecek sorunlar gibi diil

İnan çok üzüldüm ailesinin durumuna...
Umarım olumsuz sonuçlanmaz canım zaman zaman her ailede böyle sorunlar yaşanır.Ve umarım olumlu çözümlenir.Sevdiğin çok şanslıki sen varsın yanında...Ona sağladığın her destek sizi birkez daha bağlıyor birbirinize...İnşallah bu günleride birlikte atlatırsınız canım...

canım bnem bende biliorumki her ailede sorunlar yaşanır fakat her ailedi evliliğin başından beri aynı sorunlar yaşanmaz sanırım .zamanla düzeltilecek kusurlar olur fakat askerimn ailesinde sorunlar günden güne büyüyo. . .bana tek destek veren sensn dio kuzum benimm . . .hçkıra hçkıra sevdiğini sölüoo .sen olmasan hiç yaşayamam diooo .,işte o an bende bittimm .benii bu kadar çok seven brini arasam tarasam bulamazdım herhall coksekeriremsu

,
canım bnem bende biliorumki her ailede sorunlar yaşanır fakat her ailedi evliliğin başından beri aynı sorunlar yaşanmaz sanırım .zamanla düzeltilecek kusurlar olur fakat askerimn ailesinde sorunlar günden güne büyüyo. . .bana tek destek veren sensn dio kuzum benimm . . .hçkıra hçkıra sevdiğini sölüoo .sen olmasan hiç yaşayamam diooo .,işte o an bende bittimm .benii bu kadar çok seven brini arasam tarasam bulamazdım herhall coksekeriremsu

Çok üzüldüm...
Karakter meselesi ama.
böyle sorunlar yaşıayan biri ailesine sevdiğine daha çok sahip çıkar diye düşünüyorum.Yanında olup destek sağlaman çok hoş.Umarım bu ömür boyu sürer canım...

Çok üzüldüm...
Karakter meselesi ama.
böyle sorunlar yaşıayan biri ailesine sevdiğine daha çok sahip çıkar diye düşünüyorum.Yanında olup destek sağlaman çok hoş.Umarım bu ömür boyu sürer canım...

kesinlikle karakter meselesi . . . çok korkuo onu bırakıcam die ama ısrarla sölüorum yanındayımm yanı başındayım dieee :)))) oda mutlu oluooo . . .ahh ahh çok sevioruzz birbirimizi

ben herşeyi özlüyorum...yani..
10sene öncesinde ailemle o gülüp eğlendiğim zamanları özlüyorum...kısacası huzur istiyorum

kesinlikle karakter meselesi . . . çok korkuo onu bırakıcam die ama ısrarla sölüorum yanındayımm yanı başındayım dieee :)))) oda mutlu oluooo . . .ahh ahh çok sevioruzz birbirimizi

İnşallah bir ömür boyu sürer canım...
Bazen sevdiceğime diyorum...
Biz yinede çok kapılmayalım kısmet bu işler diye...
Senin aklına başka ne gelir ki zaten...
Hiç vazgeçmiyorsun ayrılık kelimesinden hani bir daha bahsetmicekdin dio...
Ben seni benimsedim hayallerimi gerçekleştiricez allahın izniyle dio...
Tüm gelecek hayallerine benide dahil ediyor tabi bende onu...
Çok bambaşka bir duygu.
Onun yanında tüm kokrular uçup gidiyor ki bu konuda hiç cesaretli değildim ama o tüm duvarları yıktı geçti kalbime girmeyi başardı.O benim ilkimmcoksekeriremsu
Allah herkese nasip etsin...

Burdayım canım...

Toplantı varda...
Onlarla ilgilendim ama şimdi rahatım...

Sen neler yapıyorsun bakalım
?

ii canım bende dışarı çıkacaktım birazdan
bi yazıyım dedim sana Şeniz
ben ne yaptım az önce biliyormusun kendime netten bitane bikini aldım:sm_cool:
bi yarım saate gelirim inş.sanada resmini göndereyim bakalım beğenecekmisin:kahve:

ii canım bende dışarı çıkacaktım birazdan
bi yazıyım dedim sana Şeniz
ben ne yaptım az önce biliyormusun kendime netten bitane bikini aldım:sm_cool:
bi yarım saate gelirim inş.sanada resmini göndereyim bakalım beğenecekmisin:kahve:

Tamam canım merakla bekliyorum....

Hehe eniştemizede sölicen mi?
Gerçi birlikte tatil yapcanız kıskanmaz herallnaniknanik

pause modunda sürüyor hayat.
sen geleceksin ve yeniden basacağım play tuşuna.

yeniden el ele gezeceğiz sokaklarda...
yeniden koklayacağım seni içime doldururcasına...
yeniden öpeceğim dudaklarını ılık ılık...
yeniden gezinecek ellerin saçlarımda.

özlüyorum...
yoruluyorum...
isyan eder gibi oluyorum bazı bazı...
ama senin hayatta olduğunu bilmek bile güç veriyor bana.
sabrediyorum...
ağ-la-mı-yo-rum!

X