Sevdiğini özleyenler buyurun

Selam arkadaşlar uzun zamandır gelmiyordum konuya :)
Sabah aşkım aradı..Kıyamam ben ona yaaasenağlama. Gece postasında kendisi devretti görevini koşa koşa beni aramak için kantinin açılmasını beklemiş 1 saat sonra aşkımm sesini duymadan hayatta uyuyamamki ben dedii:asigim:..Offf çok tatlı bu beee
Ben şafağı ay ay sayıyorum ne yapayım daha çoook varrrr:çok üzgünüm:
Şölee 90 lara düşse o zaman sayarım...
10,5 ayımız var:a015:

selam seninki nerde eylülcüm aynı benimde 10,5 ayım var daha elimden geldiği kadarda safak saymamaya calışıyorum

Selam arkadaşlar uzun zamandır gelmiyordum konuya :)
Sabah aşkım aradı..Kıyamam ben ona yaaasenağlama. Gece postasında kendisi devretti görevini koşa koşa beni aramak için kantinin açılmasını beklemiş 1 saat sonra aşkımm sesini duymadan hayatta uyuyamamki ben dedii:asigim:..Offf çok tatlı bu beee
Ben şafağı ay ay sayıyorum ne yapayım daha çoook varrrr:çok üzgünüm:
Şölee 90 lara düşse o zaman sayarım...
10,5 ayımız var:a015:

selam eylülcüm seninki nerde yapıo askerliği benimde 10,5 ayım var daha ve elimden geldiği kadar safak saymamaya calışıyorum:1no2:

çok özledim bende onuuu senağlama burda olsa yanımda olsa keşke senağlama sarılsam bi öpsem oofff senağlama

selamm kızlarrrr şafak yarın 200 oluyoo 200 leride geri bırakıyorum yehuuuuuuuuu :)

pehhhhhhhhh şafak 38 sıkıştı araya bizim şafak geçmiyor ya amannnnnnnnnnnnn bitsede gelse artık şafak lafını dahi duymak istemiyorum artık ben balımı çok özledim hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel 14 ağustos geeeeeeeeeeeeeeeeeeel

nacidem tuğçe ablan sana kurban olsun beeee yerimm seniii rep vermişssin sana verebilmem için 20 yi doldurmam gerekiyor sana bir rep borcum var kuzum benim...

bizimde daha çok var be canım
bak tuğçemm geldi havasını attı :)

:1closedeyes:aşkolsun balım yaaaaaaaaaa ne havası vallada billada 200-300 ler daha hızlı geçiyor bizim şafak 38 ammaaaaaaaaa inanın takıldı kaldı offf offffffffffffffffff.darısı başınıza balım Şeniz

:1closedeyes:aşkolsun balım yaaaaaaaaaa ne havası vallada billada 200-300 ler daha hızlı geçiyor bizim şafak 38 ammaaaaaaaaa inanın takıldı kaldı offf offffffffffffffffff.darısı başınıza balım Şeniz

şaka yapıyorum kuzum
evet haklısın canım yaa
400ler çok zorr alışamıyosun
snra 300lere gelince dağıtıma geliyo geçiyo
200lerdende bişey anlamadımm 250 lerdee birazz zor geçti ama geçiyo
neler geçiyo bi askerlikmi bitmicek
kaldı 6,5 ayımız :teytey:
bunada şükürrr

hmmm allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin. seninkide zor yerdeymiş yaaa allah sanada onada yardım etsin. allah başka ayrılık göstermez inşallaaaaaaaahh

oh oh kuzular asker gülleriiii elbette geçecek o günler yeri gelecek sizde a bir zamanlar seni askerde beklemiştim diyeceksiniz kocalarınıza yada sevgililerinize allah söyletti eveleneceksiniz sizler inşallah eheheheh.çok sıkıcı bir gün yaaaa hele hiç geçmedi bugün zaten pazar günlerinden nefret ederim benbana inat pazar günleri hiiiiiç geçmek bilmezzz.

tmyy inş. cnmm evet zor ama askerik bu işte rahatı kolayı yok maalesef
tuğçe yaa ben bulamıyorumm şortlu bikini aşkım giydirmem normal diyo napcam bilmiyorum bugün bütün gün gezdim dandik renkler war hepp ,etekli war güzel ama onlarıda ben beğenmedimmmm uff

tmyy inş. cnmm evet zor ama askerik bu işte rahatı kolayı yok maalesef
tuğçe yaa ben bulamıyorumm şortlu bikini aşkım giydirmem normal diyo napcam bilmiyorum bugün bütün gün gezdim dandik renkler war hepp ,etekli war güzel ama onlarıda ben beğenmedimmmm uff

tatlım ya ay yıldız varya kadıköyde orda her çeşit var orayada bir bak istersen altıyoldaki ayyıldız mağazası bu arada...illaki bulursun canım ya eniştede alemmiş heeeegamyoncuiremsu

tatlım ya ay yıldız varya kadıköyde orda her çeşit var orayada bir bak istersen altıyoldaki ayyıldız mağazası bu arada...illaki bulursun canım ya eniştede alemmiş heeeegamyoncuiremsu

ayh alem alem ama onu gezdiricem bıkıcak ben yine güzel bikinilerime kalıcamm ohhsırnaşık şey

X