Sevdiğini özleyenler buyurun

Bende esimle vizeden dolayi ayriyim. 5aydir evliyiz ama hala dogru duzgun bir araya gelemiyoruz. Mesajlasmaktan biktim artik. Kendi evimize gitmek surekli onun yaninda olmak istiyorum. Cok özledim. :KK43::KK43:

Uyandığım her yeni günde, bugün artık daha bir alıştım askerde olmana diyorum. Aradan 1-2 saat geçtikten sonra bir anda özlem artıyor ve hiç alışamadığımı fark ediyorum. Bugün İstanbul 16 derece ve yağmurlu-kasvetli bir hava var. Bu havalarda seni daha bir özlüyorum çünkü bu kasvetli havalarda bana baharı yaşatan sendin ve sen şu an benden 550 km uzaktasın. Geri sayım bir türlu bitmiyor, günler geçmiyor. Keşke şimdi uyusam ve uyandığımda 20 Nisan olmuş olsa ve sen yanımda olsan...

Dun ugurladim sevdigimi kastamonuya gozyasim yanaklarima degil icicme akiyo
benimki de kastamonuda 2 hafta oldu gideli ama bana yıllar geçmiş gibi geliyo çok özlüyorum telefonda da tam anlatamıyoruz derdimizi birbirimize kalabalık oluyor çünkü...resmen deli olcam mesajını okuyunca benim hissettiklerimi yazmışsın o yuzden alıntı yaptım bi de kastamonu olunca dert ortağı gibi gördüm...ben bağıra çağıra ağlamak istedim ama aynı senin gibi içime aktı gözyaşlarım tuttum kendimi...çok kötü bir durumdayım psikolojik olarak...hala toparlanamadım nasıl geçecek zaman bilmiyorum.

Aramızdaki mesafelere inat, seni bir önceki günden daha çok seviyorum. Seni özledim nefesim, 150 gün sonra yanımdasın inşallah... Dayanalım sevgilim...

nişanlım askerde, çok ama çok özledim 2 ayı kaldı allahın izni ile.
kendimi onsuz çok eksik mutsuz hissediyorum her saniye beraberken hiç bu kadar ayrı kalmadık en fazla bir kaç saat görüşmemişizdir

Benim yârim Irak'ta çalışıyor..Evlenmemiz için birikim yapması gerek..:KK14:Dua edin de selametle gelsin..Oralar karışık :110:Çok özledim dağ adamımı çok..

Seni çok özledim.. İster duymazdan gel, ister görmezden gel, ister bilmezden gel… Yeter ki, gel.

Son düzenleyen: Moderatör:
X