sevgilim askerde.. Uzak olduğu için ancak 2 ayda bir gidip görebiliyorum. Her şey sanki kolaymış gibi usta asker olmasına rağmen telefonları ellerinden alındı. Haliyle konuşamaz olduk. Günde 2 3 kere anca arıyor, onda da kısa kısa konuşabiliyoruz. Bu saat oldu hala aramadı. çok üzülüyorum.
günde iki üç defa konuşuyomuşsunuz cnm daha ne ne güzel işte. Hiç olmazsa aklındasın bence mutlu olmalısın
Sevgilim askerde.. Uzak olduğu için ancak 2 ayda bir gidip görebiliyorum. Her şey sanki kolaymış gibi usta asker olmasına rağmen telefonları ellerinden alındı. Haliyle konuşamaz olduk. Günde 2 3 kere anca arıyor, onda da kısa kısa konuşabiliyoruz. Bu saat oldu hala aramadı. Çok üzülüyorum.
Günde 2 3 diyosun daha ne istysun canm ya beni 2 3 günde 1 anca arıyo ve en son pazar akşamı aradı 15 dk konuştuk komutan geldi diye aniden kapattık bi daha ne msj atabldi ne arama olduyarın da hastaneye yatcak çok merak ediyrum inşallah bu gün haber alablrm msj da atsa razıyım
O da kötüymüş canım halimize şükürGeçmiş olsun neyi var
Sagol canim kl donmesi yuznden ya ilerlems dems dktr hastnde smdi yarn olck gbi ama blmyrz henuz bisey(
Korkma canım ameliyat ameliyattır sonuçta ama çok ciddi bir şey değil. Hava değişimi de alır şimdi o
Sevgilim askerde.. Uzak olduğu için ancak 2 ayda bir gidip görebiliyorum. Her şey sanki kolaymış gibi usta asker olmasına rağmen telefonları ellerinden alındı. Haliyle konuşamaz olduk. Günde 2 3 kere anca arıyor, onda da kısa kısa konuşabiliyoruz. Bu saat oldu hala aramadı. Çok üzülüyorum.
Ben normal zamanda o kadar konusmam gunde 2 3 kez ariyormus ustelik de askerde daha ne istiyorsunuz?
ben de kocamı özledim sabah gördüm daha ama napim
Canlarım benim kocişkom askerde.onu çok özlyorum.varmı benim gibi aşkını ,kardeşini ,sevdiğini özleyen,sevdiği askerde olan