Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çoook özlüyorum ömrüm. Bugün hava tam seninle gezmelik.. Senin yanındayken ellerimi sıkı sıkı tutarken, ellerimin ter torbasına dönmesini özledim :26: Seni çoook özlediim, çok ÖZLÜYORUM..
''Çok özledim sensiz olmuyor bitanem'' dedin ya hani hasretim bi kat daha arttı.. Gözyaşlarımı tuttum tuttum tuttum telefon kapandı ve hasretinden ağladım
Tam 169 gun oldu seni canli kanli gormeyeli..ben her seyi sende sevdim sensiz sevemedim hic bi seyi.. her sabah aynaya baktigimda bile bugun ne kadar yalniz gorunuyosun diyorum kendime. Sen de ozledim dersin de..gecen gun "bak 5 aydir gormuyorum zaten seni her sey daha da zorlasmasin" dedin ya kavga etmemek icin..o an anladim ki sana da koymus ozlem..senin de icine oturmuş... az kaldi sevgilim cok az ama benim sabrim da bi o kadar azaldi artik :'(
Ankara seni elimden aldı alalı yarın tam 20. gün ve yarın toplam 100 gün'lük askersiin, askerim! Seni çok özledim ömrüm, 8 gün kaldı doğum gününe.. Yanında olamayacağım..
şuan acayip ağlayasım geldi herkesin teskeresi belli ben ne yapayım benim sevgilim teğmen 1-2 ayda bir geliyor 2 günlüğüne sonra yine diyarbakıra gidiyor 3 yılı kaldı
Ömrüüm 12 gün kaldı kollarımda olmana, sıkı sıkı sarılışlarına 12 gün.. Seni çok özledim çook çookk çookkkk. Şimdi mehtab sayıyoruz ya, bi gün gelecek ki işten eve dönüşünün saatlerini sayacağıımmmm !