kızlar hepinizi allah sevdiğine kavuştursunnnben kavuştum allahın izniyle 3 gün oldu askerliğimiz biteli ekimdede düğünüm olacak inşallah darısı başınıza ballarım
artık hissettiğim duyguları kelimelere dökemiyorum bile çok canım yanıyo çok
bitsin artık bu hasrett
artık hissettiğim duyguları kelimelere dökemiyorum bile çok canım yanıyo çok
bitsin artık bu hasrett
Kıyamam canım ya az kaldı mehtabınıza dayan biraz daha
dayanamıyorum artıkk. her an yarım hissediyorum kendimi.
eşimi çok özledimbiz ne zaman kavuşacağız??? ne zaman aynı şehirde işe gidip geleceğiz???
Hiç sorma canım yaa 10 gündür çok kötüydüm, çok yokluyordu hasret, eğer mehtap eşim sayesinde biraz öne alınmamış olsaydı, iyice kötü olacaktım sanırım, galiba bunda doğru düzgün görüşemememiz ve konuşamamamız da çok etkiliyor... Onlarsız zaten her şey eksik canım yaaa... Ama devran dönecek ve biz de mutlu olacağız canım....
inş canımmm. Ali gttiğinden beri inan daha çok bağlandık birbirimize daha çok sevdik bu yönden iyioldu ama bağlandıkça hasret dahada hissettrdi kendinii. aartık dayanılmıyo malesef. biizmde izne inş 29 gün var ama oda olmama ihtimali varr komutnların insafına kalmış herşeyyçok kızıyorum onlara çokk hakkımıda hç bi zaman helal etmiyorum bu 15 ayımı çalanlara bütün haklarım haram zıkkım olsun
Orası öyle bizim mehtap bile daha bugün sabah netleşti biliyor musun?Hemen acilinden uçak bileti ayarladım... Komutanların ne yapacağı belli olmuyor, hiç düşünmüyorlar insanları... Ben helal etmiyorum zaten hakkımı, ona en çok ihtiyaç duyduğum vakitte yanımdan çaldılar, hem de apar topar, hiç planda yokken, sudan çıkmış balığa döndüm, madden ve manen çöküntüye uğradım, bunun hakkını kim ödeyecek
sizin bide 2 3 gün var dimi mehtaba. be adam hiç mi düşünmez bu nasıl bilet ayarlıcak diye söyle bi ay önceden şu tarihte gitceksin diye çok mu zor ya
ayrıca evet canımm hadi ben neyse sen ne durumlara geldin onlar yüzünden.yaa 15 ay koskoca 15 ay bunu 10 ay yap barii