Sevdiğini özleyenler buyurun

Her akşam vaktinde
Bu gönül üzülür
Hüzünle dolar
Seni düşünür
Şimdi çok uzakta
Kimbilir neredesin
Geri dön ya da dönme
Ben sendeyim

Son düzenleme:
kızlar hepinizi allah sevdiğine kavuştursunnn ben kavuştum allahın izniyle 3 gün oldu askerliğimiz biteli ekimdede düğünüm olacak inşallah darısı başınıza ballarım

kızlar hepinizi allah sevdiğine kavuştursunnn ben kavuştum allahın izniyle 3 gün oldu askerliğimiz biteli ekimdede düğünüm olacak inşallah darısı başınıza ballarım

Hayırlı olsun canım sevindim senin adına, darısı da bizim başımıza... Gelse eşim artık yaa çok bunaldım

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Şafak 373

Mehtap 2 - Sadece 2

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:​

İki Hanelere Son : 21 Gün..

Plakalara Son : 39 Gün..

Şafak : 120

Başka da Yok !

.::emresra::.

:123:

.

artık hissettiğim duyguları kelimelere dökemiyorum bile çok canım yanıyo çok

bitsin artık bu hasrett

eşimi çok özledim biz ne zaman kavuşacağız??? ne zaman aynı şehirde işe gidip geleceğiz???

dayanamıyorum artıkk. her an yarım hissediyorum kendimi.

Hiç sorma canım yaa 10 gündür çok kötüydüm, çok yokluyordu hasret, eğer mehtap eşim sayesinde biraz öne alınmamış olsaydı, iyice kötü olacaktım sanırım, galiba bunda doğru düzgün görüşemememiz ve konuşamamamız da çok etkiliyor... Onlarsız zaten her şey eksik canım yaaa... Ama devran dönecek ve biz de mutlu olacağız canım....

eşimi çok özledim biz ne zaman kavuşacağız??? ne zaman aynı şehirde işe gidip geleceğiz???

Sanırım tayin sebebiyle ayrısınız canım, allah bir an önce kavuştursun inşallah, bu durumda olanlara çok üzülüyorum artık devletin bir çözüm bulması gerekiyor maalesef...

inş canımmm. Ali gttiğinden beri inan daha çok bağlandık birbirimize daha çok sevdik bu yönden iyioldu ama bağlandıkça hasret dahada hissettrdi kendinii. aartık dayanılmıyo malesef. biizmde izne inş 29 gün var ama oda olmama ihtimali varr komutnların insafına kalmış herşeyy çok kızıyorum onlara çokk hakkımıda hç bi zaman helal etmiyorum bu 15 ayımı çalanlara bütün haklarım haram zıkkım olsun

Hayatımızdaki tek eksik parça, kayıp bir yap-bozun parçası gibi Bi'Tanem!!! Şafak 373

Orası öyle bizim mehtap bile daha bugün sabah netleşti biliyor musun? Hemen acilinden uçak bileti ayarladım... Komutanların ne yapacağı belli olmuyor, hiç düşünmüyorlar insanları... Ben helal etmiyorum zaten hakkımı, ona en çok ihtiyaç duyduğum vakitte yanımdan çaldılar, hem de apar topar, hiç planda yokken, sudan çıkmış balığa döndüm, madden ve manen çöküntüye uğradım, bunun hakkını kim ödeyecek

sizin bide 2 3 gün var dimi mehtaba. be adam hiç mi düşünmez bu nasıl bilet ayarlıcak diye söyle bi ay önceden şu tarihte gitceksin diye çok mu zor ya

ayrıca evet canımm hadi ben neyse sen ne durumlara geldin onlar yüzünden. yaa 15 ay koskoca 15 ay bunu 10 ay yap barii

Evet yaa perşembe sabah çıkıyor işte eşim izne, düşün bugün belli oldu...

Aşırı fazla bir süre askerlik bence, sonuçta 15 ay silah eğitimi yapmıyorlar ki, ayak işleri, getir götür, komutanların özel işleri falan filan, bunun için 15 ay çok fazla değil mi

Bu işler için mi eşimden ayrılıyorum ben, emin olsunlar onlardan daha çok benim ihtiyacım var ona, 5 ay yapsın gelsin yetmez mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…