Sevdiğini özleyenler buyurun

282 gün kaldı prensimmmm
çok özledim çook dayanmak çok zor :KK43:
buna mecbur oldugunu bilmek daha acı :KK43:

5 YILDIR BİRLİKTEYİZ 22 temmuzda nişanlandık yaza dügün kısmetse ama o ANKARA da ben ise gaziantep te ancak 2 ayda bir felan görüşebiliyorus ikimizde çalışıyorus.mayıs gelsede evlensek artık::)

2 ayımız kaldı ama ben artık sabredemiyorum çook özledim seni aşkım...Hemen geçsin artık şu günler gel artık geeeellll...
:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

ya kesinlikle gtmem demiyorum ama gtmekte istemiyorumm anlattım bunu aramız bozuldu şuan çok soğuk konuşuyo bnmle

Tahmin edebiliyorum düşüncelerini, uzaga gelin gitmek istemiyor annenin babanın yanında olmak istiyorsun öylemi ..
Ne kadardır birlikteydiniz canım siz ?
Bunu daha önceden aşmadınız mı :S

Tahmin edebiliyorum düşüncelerini, uzaga gelin gitmek istemiyor annenin babanın yanında olmak istiyorsun öylemi ..
Ne kadardır birlikteydiniz canım siz ?
Bunu daha önceden aşmadınız mı :S

2,5 yıldır birlikteyiz tatlımmm yaa ilk 1 sene falan hiç bu konuları konuşmadıkk sonrasında beni her sefernde ikna ediyo ama bi süre sonra bnm yne aklıma geliyo ben nasıl söylrim aileme başka bi şehire gelin gidicem dye :KK50:

2,5 yıldır birlikteyiz tatlımmm yaa ilk 1 sene falan hiç bu konuları konuşmadıkk sonrasında beni her sefernde ikna ediyo ama bi süre sonra bnm yne aklıma geliyo ben nasıl söylrim aileme başka bi şehire gelin gidicem dye :KK50:

Özelden yazıyorum canım.

Dört Duvarımın Adı Sen ,
Açtığım Her Kapı Sen ,
Adım Adım Sen ,
Nefes Nefes Sen ...
Peki Heryer Böylesine Sen'ken ,
Nerdesin Sen !
Neden ;Sensizim Ben ..

Ben sevgilimle 2 senedir uzaklardan aşk yaşıyoruz. Kavuşamamızın tek nedeni maddiyat... O marmarisde ben istanbuldayım. Eskiden olsa uzak ilişkimi asla derdim.. Ama gönül öyle birşey ki aldatma konusunda çok hassas. Nasıl 2 senedir devam ediyoruz bilmiyorum yani aşk o kadar büyükki ama işin içine güvensizlik girer diye düşünmüştüm.. Ama girmedi.. Allah tüm sevenleri kavuştursun en yakın zamanda.. Ve de en önemlisi kavuşturduktan sonra asla ayırmasın.

Ben onu çok ama çok özledimmmmmmmmm

X