Sevdiğini özleyenler buyurun

çok özledim çoooook...

safak 2 saat =)) :KK76:

2 Saat mi :KK53: Aman Allahım canım süper gerçekten, sonunda geliyor demek sevdiceğin demek bitiyor bu askerlik :KK9:
Oh oh hayırlısıyla kavusun inşallah..

Darısı başımızıda olur inşallah baksana şafak daha 298 :KK25:

2 Saat mi :KK53: Aman Allahım canım süper gerçekten, sonunda geliyor demek sevdiceğin demek bitiyor bu askerlik :KK9:
Oh oh hayırlısıyla kavusun inşallah..

Darısı başımızıda olur inşallah baksana şafak daha 298 :KK25:

benimki asker değil =)) mühendis yurtdışındaydı gittimi aylarca gelmmio...ama nihayet saatler sonra bitio hasretlik allahın izniyle..darısı başınıza:21:

benimki asker değil =)) mühendis yurtdışındaydı gittimi aylarca gelmmio...ama nihayet saatler sonra bitio hasretlik allahın izniyle..darısı başınıza:21:

Ne bakarsın sen bana allasen :KK1: Asker beklemeceye odak oldugumuz için öyle anladım valla :KK1:
Neyse sonunda kavuşmak var buda güzel.
Teşekkür ederim canım amin.

Ne bakarsın sen bana allasen :KK1: Asker beklemeceye odak oldugumuz için öyle anladım valla :KK1:
Neyse sonunda kavuşmak var buda güzel.
Teşekkür ederim canım amin.

olabilir böyle durumlarda algılar kapanabiliyor bu saate kadar herkes sevgilisini beklemez...benimde algılarda sorun var valla:KK52:

olabilir böyle durumlarda algılar kapanabiliyor bu saate kadar herkes sevgilisini beklemez...benimde algılarda sorun var valla:KK52:

Haklısın canım.
Öyle valla gitti gideli gözlerim uykuyu uyuttu. Hiç dengemi sağlayamıyorum..
Bana bu ay hariç 9 ay daha uyku yok :KK1:

Haklısın canım.
Öyle valla gitti gideli gözlerim uykuyu uyuttu. Hiç dengemi sağlayamıyorum..
Bana bu ay hariç 9 ay daha uyku yok :KK1:

çok zor ...geceni gündüz gündüzünüde gece olarak yaşıyorsun zor iş valla..bende bayadır öyleyim bak hala uyuyamıyorum ama bukez gelicek diye

çok zor ...geceni gündüz gündüzünüde gece olarak yaşıyorsun zor iş valla..bende bayadır öyleyim bak hala uyuyamıyorum ama bukez gelicek diye

Doğru söylüyorsun canım.
Neyse ki geliyor artık sevdiğin huzurlu olur uykuların inşallah.

X