Sevdiğini özleyenler buyurun

Bugün sensizliğin 17. günü...
Yemin törenine 11 gün kaldı. Zaman geçmek bilmiyor.. Gelsem, bir görsem yüzünü. Kurban olurum öyle özledimki, öyle burnumda tütüyoki kokun.
Dualarım seninle herşeyim...
Seni çok seviyorum.

Gittiğin ilk günleri hatırlamak dahi istemiyorum ..

Korkunç ! Zaman geçicek mi derken 5. ayımızdayız aşkım ...Bİtecek inşallah .. Bitsin artık ! Dayanamıyorum sensizliğe :KK14::KK14:

Atarsa 330 :63:

Ben sevdiğimi yanında olmama rağmen özlüyorum.Eve gelmesini dört gözle beklerim hep.Canımı istesin v:KK69:erim ya

Çok özledim yaaa, dayanamıyorum artık, sanırsam kaçıp gidip askeriyenin kapısına dayanacağım:85:
Verin artık kocişimi bana:KK47::KK14:

Benımde sozlumu cok ozledımm cok zormus onsuzluk sewgılısı yanında olanlar sewdıgınızın kıymetını bılın ben bılmıyorum dıye degıl yoklugunda daha cok anlıyosunuz herseyı :KK43:

çok özledim ben de sevgilimi :KK43: 5 gün cezada göremedğim yetmiyor gibi haber alamamak da var şmdi delirmek üzereyim :KK43: çok mutsuzumm çoooook özledim çookkk

askerlik bir gün biter de benimkisi subay ve iki yıl tuncelide kalıcak:KK43: 3 ayda bir izne gelebiliyo ve bugün o iznin son günü... Bu gece son kez sarılıp uyuycam, son kez kokusunu duyucam 3 ay sora tekrar görene dek son kez elini tutucam, son kez yanağını okşuycam:KK43: yokluğunda yüzüğümü hiç ama hiç çıkarmıycam........

nısanlım taaa dubaide onu cooook ozluyorum tatıller yetmıyor artık hemen evlenmek ıstıyorum ya :KK43:

Kimse eksik
Kimse fazla değil;
Bir sensin beklenen...
Özledim...:KK14:

cok özledim kahretsin cok özledim bıktım sensiz kalmaktan sensiz yasamaktan sana hep hasret kalmaktan bıktım artık ..
askerliğimize daha var :KK14: seni manyaklar gibi seviyorum, seviyorum seni çok seviyorum herseyimsin sen benim :KK14:

Mis kokulum 15 aydan bu yana sadece 2 ay kaldı hatda yarın 2 aydan da az olucak atarsa 59 :KK69:
bi-ti-yorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şafaklar bitanem .Çok şükür... Hasret dolu geceler biticek kollarımı açtım seni bekliyorum:KK69::KK69::KK69::KK70::KK70:

Sendeyim ben
Gözlerini çevir bak
Geçeceğin her menzil ben
Ve ben varacağın son durak!
Özledim!

Ayrılık!
İlk gün kolaydı
İkinci gün biraz zor
Üçüncü gün daha zor ikinciden

Günden güne daha zor:
Öylesine zordu ki yedinci gün
Dayanılmayacakmış gibi neredeyse