Çok özledim bitanemi, kocamı, canımı...
Şu ölümlü dünyada, sanki çok zamanımız varmış gibi aldılar onu benden, az da değil 15 ay!
Ömrümden 15 ayı çaldılar
kıyamammm benn sanaa ayrıldınız mı bu arada bendee çook ösledimmmmmmm canımııı
kıyamammm benn sanaa ayrıldınız mı bu arada bendee çook ösledimmmmmmm canımııı
Aminnn, sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun:85:allahımm yardımcınız olsunnn...özlem acısııı çook yakıyo insanın canını ama dua edelimm hep de kazasız belasız hemen bitirip gelsinler..gerçi benim bahriyelim gelsinnn ama gelse bile bişi değişmez benii terkedip ayrılıp da gitti.((çoook seviyorumm onuuu.. ((((( 58:
Evet bu çok büyük bir ceza,özlemle hasretle cezalandırılmak...Evet ayrıldık.Hala aşığım oda seviyor biliyorum.Of çok kötü bişey bir insanın kokusunu özlemek.Düşmanıma vermesin ya ...
Evet bu çok büyük bir ceza,özlemle hasretle cezalandırılmak...
Ama ikiniz de seviyorsanız, neden ayrıldınız, hiç şansınız yok mu?
Aminnn, sağol, Allah hepimizin yardımcısı olsun:85:
Gün doğmadan neler doğar, belki gelince herşey değişir, beklediğini onu sevdiğini görünce onun da düşünceleri değişir:26:
inşallah canımmm..hala onun da sevdiğini düşünüyorumm hissediyorumm facesinden falan da görüyorumm bizim yüzüğümzle foto çekinip koymuş askerden sona bizim şarkımızı paylaşmış üzerine 3 nokta kızmayın bana onun facesinin şifresini biliosum facesine girip baktıgımdada önceden ki msjlarmız duruyodu ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bırakıp giden o sonuçta..( 50:
Evet ayrıldık.Hala aşığım oda seviyor biliyorum.Of çok kötü bişey bir insanın kokusunu özlemek.Düşmanıma vermesin ya ...
tamam canım, üzme kendiniVallahi hiç bilmiyorum, kafam basmıyor, sağlıklı düşünemiyorum ya.
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...aybettim-yardim-edin-kizlar.html#post19373962
Zamanın varsa okursun canım.Bana bi yorum yaparsın.
açık açık konuşmayı denedin mi peki?inşallah canımmm..hala onun da sevdiğini düşünüyorumm hissediyorumm facesinden falan da görüyorumm bizim yüzüğümzle foto çekinip koymuş askerden sona bizim şarkımızı paylaşmış üzerine 3 nokta kızmayın bana onun facesinin şifresini biliosum facesine girip baktıgımdada önceden ki msjlarmız duruyodu ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bırakıp giden o sonuçta..( 50:
yaa besbelli çocuk seni sevio, ee sen zaten seviosun:26: ayrı kalmanız ve birbirinize acı çektirmenize ne gerek var? nedennn dersin neden böyle olduk!!! bir daha deneyelim dersin... ne biliyim işte, canı acıyınca insan herşeyi göze alır yaa, sevdiğini ilelebet kaybetmemek için herşeyi yapar...hayır nasıl konuşayım ki ne diyebilirim ki artık ..(((((((((((ne olur bi akıl verinn kafam çok karışık içim acıyooo.. (((((
yaa besbelli çocuk seni sevio, ee sen zaten seviosun:26: ayrı kalmanız ve birbirinize acı çektirmenize ne gerek var? nedennn dersin neden böyle olduk!!! bir daha deneyelim dersin... ne biliyim işte, canı acıyınca insan herşeyi göze alır yaa, sevdiğini ilelebet kaybetmemek için herşeyi yapar...
Bence sen de yap, uzaktan seyirci kalma, seviyorsan sevdiğini geri kazan
wallahi canım ne diyim, onu tanıyan sensin, böyle bişey yapar mı bilemem, tanımadan yorum yapamam. Ama ben kendi sevgilimle böyle birşey yaşamış olsaydım derdim ki "Ne olursa olsun ben seni bekliyorum, bekleme desen de bekliyorum, çünkü sensiz yapamıyorum..."Faceden msj mı göndersem ki ama korkuyorumm benim hala onu sevdigimi beklediğimi öğrenince sevse bile kendini geri çekerse diye çünkü ayrılırken artık olmaz bekleme beni git kendi yuvanı kur son sözüm demiştii..(((((( ya ben böylE YAPINCA KENDİNİ BİŞİ ZANNEDİP DAHA ÇOOK CANIMI YAKARSA.. ((((
wallahi canım ne diyim, onu tanıyan sensin, böyle bişey yapar mı bilemem, tanımadan yorum yapamam. Ama ben kendi sevgilimle böyle birşey yaşamış olsaydım derdim ki "Ne olursa olsun ben seni bekliyorum, bekleme desen de bekliyorum, çünkü sensiz yapamıyorum..."
walla benimki bunu okuyunca şımarırdı, ama gerçek bu, ben onsuz yapamam, o da bunu bilir... Eğer hayatımda o olmazsa da zten başka erkek asla olamaz, bunu da bilir...
eğer gerçekten kararlıysa boşver, bırak gitsin o zman. Sen de gerçekten kendi yolunu çizersin hem. Ya da içimde kalmasın, son kez deneyim dersen, bikez daha konuş derim bendedimm canımmm inan banaa ayrılmamamız için neler dedimm ben seninle yapamam bekleme git yuvanı kur unut beni ben unuttum yazdıı..(((((((((( 58:
eğer gerçekten kararlıysa boşver, bırak gitsin o zman. Sen de gerçekten kendi yolunu çizersin hem. Ya da içimde kalmasın, son kez deneyim dersen, bikez daha konuş derim ben
özledim desen bile yeter be canım...3 ay önce biz ayrılırken söylediği sözlerdi canım bunlarr şimdi ne bahane edipte arayım veya msj göndereyimmm...(((
özledim desen bile yeter be canım...