Sevdiğini özleyenler buyurun

arkadaslar sevdigimi ben de cok ozledim ve malesef cok uzakta istesem de ailem gormeme izin vermiyor.. imkansizz :

34 istanbul...

su günler gecsin artik cok bunaldim

herkes üzerime geliyor..

kimseden destek moral bulamiyorum..

Allahim noluur su günler cabucak gelsin gecsin

sevdiğin insanla ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok zor.. aklın hep onda hayaliyle yaşıyorsun bir yandan ne kadar güvensende şeytan dürtüyor benim sewgilim başka şehirde we üniversite öğrencisi akraba olduğumuz için annelerimiz onun kız kardeşleri falan herkes bizi biliyor beni gerçekten sewdiğine inanıyorum ne zaman olursa olsn gel desem atlar arabaya gelir bnim için her fedakarlığı yapar biliyorm ama diyorum ya bazen şeytan dürtüyor böylece ona soğuk dawranıyrm bu kez aramız bozuluyor we kawuşmamıza daha 4 yıl war napcam ben böyle

geçiyor geçiyor öyle çabuk geçiyor ki sen sanki geçmeyecek sanıyorsun hasret kalmaya da alışıyorsun belli bir zaman sonra :) bizde sizin gibiydik 6 sene oldu :) artık okullu bitirmesine son 3 ay kaldı rabbim izin verirse :) çok şükür :) beni korkutan askerlik o zaman her istediğimde telefonla konuşamıcaz , görüşemeyeceğizama o da geçicel rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. :) sıkıntı yapma zaman çok çabuk geçiyor

:) çk tşk ederm grçekten çk yardımcı oldun Allah razı olsn inş. çabuk geçer. amin hrkes için hayırlısını yapsın ve herkesi sewdiğine kawuştrsun:)

benimm canım da askerrrr bahriyelii yeni sayılır daha 3 ay anca oldu şafak sayaıyorum ben sizin gibi çünkü gitmeden önce ben seninle yapamam bekletmek istemiyorum diyip ayrıldı ve gitti çoook uğraştım ama olmadı seviyo hala hissediyorum ama elden bişi gelmiyo onun geri dönmesi lasım ama o da bahriyeli gemide haftada bir faceye giriyo arada bi duvarını açıyo ne yaptıgından anca öle habr alabiliyorum ama çoooooooooook ösledimmm

aa canim sirf askere gittigi icin mi ayrildi senden

insaAllah bi yolu bulunur tekrar kavusursunuz eger ki gercekten seni seviyorsa oda daha fazla sensizlige dayanamayacaktir..

aa canim sirf askere gittigi icin mi ayrildi senden

insaAllah bi yolu bulunur tekrar kavusursunuz eger ki gercekten seni seviyorsa oda daha fazla sensizlige dayanamayacaktir..

İnşallah canımmm..bu arada evet askere gittigi için ayrıldı biz zaten ayrı şehirlerdeydik ayrılmadan 1 hafta önce gelip yüzük vermişti her şey çok güseldisonra yaşadıgı yere geri döndükten bi kaç gün sonra sesi kesildi sanki hiç haber alamadım 3 gün falan ilk sevgililer günümüzü bile kutlamadı onu geçtim mevlit kandilimi bile kutlamadı sonraki gün sabahtan bir msj konuşab,ilir miyiz diye tmm dedim konuştuk askere gideceği için arkasında birini bekletmek istemiyomuş ne olacagı belli olmazmış işide yoktu henüz askerden geldikten sonrada iş bulmam uzun zaman alıcak ben seni bekletemem tek sorun bende kendinde hiç bişi arama dedi yapma etme dedim dinlemedi git kendi yuvanı kur beni unut dedi bekleme beni dedi faceden msninden sildi beni bende tmm dedim sustumm..(3 gün sonra telden bir msj attı msn şifresini biliodum ben biri msn girmiş sanırım lütfen artık müsadenle msnmi ben kullanabilir m,yim yazmış..bende sinirlendim ve benden başka kime verdiysen şifreni git ona söle seninle ilgili hiç bişiyle işim olmaz dedim bir daha da msj gelmedi..( 1 ay sonra bana kızmayın sakın onu çok merak ettiğim için facesine girdimm msjlarında bizim önceden ki msjlar duruyodu ve askerlik fotolarından foto koymuştu ve o fotolarda parmagında bizim yüzüğümüz vardı..( geçen hafta da duvarını açmıştı facesinin ve bizim şarkımızı paylaşıp üzerine 3 nokta koymuş ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum seviyo gibi hissediyorum ama dönmüyooo.(((((((((

ÖZLEMEK NEYMİŞ ONU ANLADIM! Öfkemi kontrol edemediğim için kaybettim onu.Geri almak için ne gerekiyorsa yapıcam.Okadar özledim ki...

Çok özledim bitanemi, kocamı, canımı...
Şu ölümlü dünyada, sanki çok zamanımız varmış gibi aldılar onu benden, az da değil 15 ay!
Ömrümden 15 ayı çaldılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…