Aminnn şeker, senin de gözün aydın. Kameradan da olsa görmüşsün ne güzel. Ben şuan aşkımıın sesine bile hasretim... Off off çok özledim yine bee...allah tümünüze hayırlı teskereler versın
sevdiğin insanla ayrı şehirlerde olmak gerçekten çok zor.. aklın hep onda hayaliyle yaşıyorsun bir yandan ne kadar güvensende şeytan dürtüyorbenim sewgilim başka şehirde we üniversite öğrencisi akraba olduğumuz için annelerimiz onun kız kardeşleri falan herkes bizi biliyor beni gerçekten sewdiğine inanıyorum ne zaman olursa olsn gel desem atlar arabaya gelir bnim için her fedakarlığı yapar biliyorm ama diyorum ya bazen şeytan dürtüyor böylece ona soğuk dawranıyrm bu kez aramız bozuluyor we kawuşmamıza daha 4 yıl war napcam ben böyle
geçiyor geçiyor öyle çabuk geçiyor ki sen sanki geçmeyecek sanıyorsun hasret kalmaya da alışıyorsun belli bir zaman sonra :) bizde sizin gibiydik 6 sene oldu :) artık okullu bitirmesine son 3 ay kaldı rabbim izin verirse :) çok şükür :) beni korkutan askerlik o zaman her istediğimde telefonla konuşamıcaz , görüşemeyeceğizama o da geçicel rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş. :) sıkıntı yapma zaman çok çabuk geçiyor
$afak 40
benimm canım da askerrrr bahriyelii yeni sayılır daha 3 ay anca oldu şafak sayaıyorum ben sizin gibi çünkü gitmeden önce ben seninle yapamam bekletmek istemiyorum diyip ayrıldı ve gitti çoook uğraştım ama olmadı seviyo hala hissediyorum ama elden bişi gelmiyo onun geri dönmesi lasım ama o da bahriyeli gemide haftada bir faceye giriyo arada bi duvarını açıyo ne yaptıgından anca öle habr alabiliyorum ama çoooooooooook ösledimmm
aa canim sirf askere gittigi icin mi ayrildi senden
insaAllah bi yolu bulunur tekrar kavusursunuz eger ki gercekten seni seviyorsa oda daha fazla sensizlige dayanamayacaktir..
ÖZLEMEK NEYMİŞ ONU ANLADIM! Öfkemi kontrol edemediğim için kaybettim onu.Geri almak için ne gerekiyorsa yapıcam.Okadar özledim ki...