Sevdiğini özleyenler buyurun

bende askerimi çokk özledim bi yanım hep eksikk günler zorla geçiyo onsuz,yaşamayan bilemeez asker beklemek çoook zormuşş:KK43:(

Aşkımdan uzaklarda geçirmiş olduğum gün sayısı 130:26:

Aşkımdan uzaklarda geçireceğim gün sayısı 328 :KK43:

bzaen bir dokunuş bazen bir sarılış yeterde artar bile hasretliği silip atmaya
ama 6 aydır sensizim askerim herşeye tek başıma yetmeye çalışıyorum yokluğun başa çıkılmaz bi kördüğüm nereyi çözsem yne bir düğüm yeter artık kalbim aklım fikrim ruhum bütün bedenim seninle ve senin olan herşeyi özlemekte özlemdende bıktım yoruldum sen olmayınca anlamsız herşey
seni çok seviyorum kendine olur iyi bak bnm için

bzaen bir dokunuş bazen bir sarılış yeterde artar bile hasretliği silip atmaya
ama 6 aydır sensizim askerim herşeye tek başıma yetmeye çalışıyorum yokluğun başa çıkılmaz bi kördüğüm nereyi çözsem yne bir düğüm yeter artık kalbim aklım fikrim ruhum bütün bedenim seninle ve senin olan herşeyi özlemekte özlemdende bıktım yoruldum sen olmayınca anlamsız herşey
seni çok seviyorum kendine olur iyi bak bnm için

ah canım yaa ne güsel yazmışın gönlüne sağlık:KK9::KK9::KK9:

kavuşucas elbet bir gün allah bida ayısın bu son ayrılık olsun:93::93::93::93:

Çok özledim seni be hayatım gel artık sensiz 1 dk bile geçirmek istemiyorum çok zormuş senden ayrı kalmak ayrı şehirlerde olmak tek sesini duymak yetmiyor bazen dokunmak öpmek istiyorum ama yapamıyorum dışarıda sevgilileriyle el el dolaşıp gezenleri görünce üzülüyorum sende yanımda ol istiyorum bizimde hakkımız birlikte gezmek aşk sarhoşu olmak ama geçecek bir gün biliyorum bu hasret ve hiç ayrılmayacağız önümüzde ki engeli kaldırmak için gittin biliyorum seni bitmeyen özlemimle bitmeyen sevgimle seviyorum seni seviyorum ömrümün tek sahibi

özlemek ne demek içim kan ağlıyo yaşadıklarımız aklıma geliyo sürekli aşkım yanımda olsa şöyle olurdu diyorum böyle yapardık diyorum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:hiç aklımdan çıkmıyorki:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:çok zor imiş asker yolu beklemek belli etmiyorum ama çok yoruldum onsuz bazen kalbim duracak sanıyorum sıkıntımdan aklıma geliyo mutluluğumuz o an yıkılıyorum:KK14::KK14::KK14::KK14:çok özledim aşkım seni bitsin artık bu ayrılık :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

5 gündür sensiz yatıp sensiz uyanıyorum inan aşkım sanki aylardır ayrıyız aşkım seni çok ama çok seviyorum ve bunu bağıra çağıra söylemekten hiç utanmıyorum.

:KK69:Azalır geceler bu dertler biter sen üzülme sen üzülme ölürüm sana ben uzun uzun anlatılmaz tek bildiğim sen aşksın senin için yaşıyorum HERŞEYİMSİN SEN AŞKIM:KK69:

herkes askerini özlemiş ne güzel şafak saymak bazı kız arkadaşlarım var şafak sayıyolar faceden gün yazıyolar okadar güzel bişeyki asker yolu beklemek hepinizi okurken çok duygulandım allah kavuştursun

X