Sevdiğini özleyenler buyurun

bende sıkkınlık vardı bugun yaa..
sen neden heyecanlandın pırpır oldun:KK1:

ya bugün evlilik listesi hazırladım evli olan 1-2 kisidende yardım aldım.. ayy o neydi öyle yazarken bile yoruldum bunları nasıl alcm bilemiyorum :18:

Son düzenleme:
ya bugün evlilik listesi hazırladım evli olan 1-2 kisidende yardım aldım.. ayy o neydi öyle yazarken bile yoruldum bunları nasıl alcm bilemiyorum :18:

:KK34:yorucu bır liste..
alırsın canım ne var onda..ıhtıyacın neyse onu al..gerısı boş..her ıvır zıvırı alanlardan olmadıktan sonra sorun yok..haydı hayırlısı:nazar:
senınkıne müjdeleseydın kabarık listeyı:KK1:

:KK34:yorucu bır liste..
alırsın canım ne var onda..ıhtıyacın neyse onu al..gerısı boş..her ıvır zıvırı alanlardan olmadıktan sonra sorun yok..haydı hayırlısı:nazar:
senınkıne müjdeleseydın kabarık listeyı:KK1:

söyliyimde kalpten gitsin dimi :KK1: :KK1: ben karısık yazdım ama bu aksam düzenlicem türkiyeden alıcaklarımı ayrı, burdan alıcaklrmı ayrı yazıcam.. ama bu perdeler fln çok aklımı karıstırdı bizim ev daha tutulmadı dügünden 2 ay önce bakıcaklar ama perdenin tr'den alınması lazım burda fazla güzel yok onu nasıl yapcz bilmiyorum ölçüler lazım :97:

söyliyimde kalpten gitsin dimi :KK1: :KK1: ben karısık yazdım ama bu aksam düzenlicem türkiyeden alıcaklarımı ayrı, burdan alıcaklrmı ayrı yazıcam.. ama bu perdeler fln çok aklımı karıstırdı bizim ev daha tutulmadı dügünden 2 ay önce bakıcaklar ama perdenin tr'den alınması lazım burda fazla güzel yok onu nasıl yapcz bilmiyorum ölçüler lazım :97:

perde alınacaksa standart alırsınız..ya da ondan bıraz daha büyük..ona göre kestırılebılır fazla gelirse..çok büyük camlı ev hayalın yoksa oyle yaparsın..

perde alınacaksa standart alırsınız..ya da ondan bıraz daha büyük..ona göre kestırılebılır fazla gelirse..çok büyük camlı ev hayalın yoksa oyle yaparsın..

olmazsa öyle yaparım

peki bu davetiye örnegi nasıl netten buldum çok mu iç sıkıcı hani siyahlar var ya

Sedef Davetiye ~ Sedef Invitation ~ Davetiye, Düğün Davetiyeleri, Davetiye Örnekleri, Nikah Davetiyeleri, Sünnet Davetiyeleri, Davetiye Dizgileri, Davetiye Örnekleri, Sünnet Davetiye Sözleri, Düğün Davetiye, Davetiye Sözleri, Davetiye Simgeleri, Yazı

Son düzenleme:
bu işler eğlencelı..sevdiceğınle bakmak ayrı guzel olacak..bakalım kalpten gıtmezse ne tepkı verecek listeye:KK1: sıteye bakayım bıraz..ebru serısıne..

valla ne desem ben anlamam sen bak ,seç karar ver öyle yapalım diyor :KK1: her turlü begeniye açık olmasamda (zor begeniyorum çünkü :KK1: ) hatta ebru serisinde takılı kalma baska sitelerde de vardır eminim.. siyah olması gerekmiyo illa baska renklrde olur.. simdi çıkıyorum canım sen hosuna gidenleri seç yarın hemen bakarım :107:

Son düzenleme:
valla ne desem ben anlamam sen bak ,seç karar ver öyle yapalım diyor :KK1: her turlü begeniye açık olmasamda (zor begeniyorum çünkü :KK1: ) hatta ebru serisinde takılı kalma baska sitelerde de vardır eminim.. simdi çıkıyorum canım sen hosuna gidenleri seç yarın hemen bakarım :107:

tmm hatun..yarın görüşürüz:80:
ama sen seç AŞKIM oltasına düşme sakın..bak benımkıde oyle dıyor..kandıramadı daha..:KK1:

tmm hatun..yarın görüşürüz:80:
ama sen seç AŞKIM oltasına düşme sakın..bak benımkıde oyle dıyor..kandıramadı daha..:KK1:

yanımda olsa birlikte seçerdik belki ama böyle ayrı sehirlerde olunca biraz zor ben kendi begendigmi yaptırırım :76: belki dügüne yakın katalogdan seçeriz bilmiyorum bakalım sen buldun mu biseyler?

seni evren olarak değil pambım olarak çok özledim essahtan bak:KK69::KK69::KK69:

bende bende çok özledim hemde nasıl kelimelerle anlatamam :KK43:(( daha 1 ayda böyleysem askere gittimi sanırım ölürdüm ben 15 ay :KK43:

X