doğuda terör rıskı nedenıyle izin yok..ona yasak..göremıyorum o nedenle:85:
böyle bi durumda insanın sabredip beklemektn baska bisey gelmiyor elinden
askrden gelir gelmez yaparsnız bi ni$an :)
böyle bi durumda insanın sabredip beklemektn baska bisey gelmiyor elinden
askrden gelir gelmez yaparsnız bi ni$an :)
sabır ağzımda çiğnedığım ama yutmadığım lokma oldu..gelsın dıye sıkıyoruz dişimi..
özledım onu..göremedım bır türlü..
şafak 50 kaldı ama bndede terelelli yalelli:18:
ama bak okulda ögretmenlik yapıyosun kafanı dagıtıyosun böylece, günün orda geçiyor.. ya çalısmasaydın evde otursan ne olcaktı zaman hiç geçmezdi
bak kısa bi süre sonra bana safak 1 diyceksinhatırlayıp tebessüm edersin bu günlere :107:
okulada gıtmesem ne olurdu hakıkaten bılmıyorum..özlemek guzel bır hıs ama çok olunca cazıbesı kalmıyor..özlemek değil,özlemeyı özlemek istıyorum bır süreliğine..
ınşallah şafak 1 de gelsın
can sıkıcı bırşey bu beklemek..hiç tavsıye etmıyorum..
evet evet o benim aşkımı çook özledimkaç aydır göremiyorum ona dokunmayı özledim nefesini hissetmeyi
onsuz çok yalnızımher anım onunla idi ta ki askere gidene kadar şafak 51
kimsenin edecegini sanmıyorum
neyse misafir geldiben çıkıyorum, görüsmek üzere
bız ayrı ıllerdeydık 2,5 yıldır..özlemeye talimliyiz dıyordukta..hiçte oyle olmuyor..5 aydır nette bıle göremıyorum..kaldı 50 ama nasıl geçer bılmem..sabır sabır
2 hafta önce gördüm bende nette ama bu aralar arayamıyo bile görevi değişti çoközlüyorum çok yalnzım onsuz allah sabır versin canım
aynı zaman gelecek askerlerimiz
bırde bana sor yaa..
benımkını ben 5 aydır görmuyorum..çarşı ıznı yok..netten görüşme yok..şafak 50
şükret arkadaşım..sabret..bak beterın beterı var..hayırlısı ile gelirler ınşallah
aman efkarlandırdın benı :85:
amin..cümlemıze sabır versın ALLAH..evli olunca sze daha zor geliyordur..
Benımkı Şırnak'ta..sizin asker nerde?
ben varm ...... :76:
aaaaaaaahhhh caanıım seni üzmek istemem kesinlikleahh o kadar canım yanıyo kiii..yüzünü görsem bile ayrıldığım an yine başlıyoo:84::84::84:az kaldı diye mi bu kadar özlüyorum acı çekiyorum bilmiyorum
ben evli değilim canımkeşke evli olsaydım 5 yıldır birlikteyiz askrim hatayda
hoşgeldın hatun..nasılsın?