Sevdiğini özleyenler buyurun

bende her an özlem duygusuyla yaşıyorum ayrı şehirlerdeyiz ve uzaktayız yakın da değil 7 ay görüşemediğimiz bile oldu çok acı verici böyle birgün iki gün görüşemeyince dert yananları okuyunca kendimle dalga geçiliyormuş gibi hissediyorum ama sevgilim benim yanımdayken bende öyleydim akşama kadar birlikte olurduk eve gidince özlerdim ee sevilen bu 1 gün de de özleniyor tabi ama biraz sabır bayanlar...

bebeğimii nişanlımıı şimdiden çook özledm
siirtte askerr benim bitaneem şafak 141

allahm sevenleri hiç ayırmasn ...

şimdi baktım da bu topiği ilk açan kimbilir neler yapıyoo kavştu sevdğnee allah bizede nasip etsinn inşş

mehtabımız 13

senii çooook özledim vazgeçilmezimmmm

Son düzenleme:
Askerim 2. mektubunu göndermiş çok garip duygular içindeyim

"Yokluğunda kıymetini daha iyi anladım meleğim" demiş canım benim kıyamam ona

Mektup Kağıtlarım, Zarflarım ve Kalemlerim Hazır
Yokluğunu Anlatmaya Hazırlanıyoruz Aşkımın
Daha yeni gitti benim kuzum
kaldı 457 gün
şimdiden çok özledim aşkım seni

biraz önce teslim oldu aşkım yanmda 2 gün nasıl geçti anlamadım umarım safaklarımız da böyle biter seni seviyorum bitanm

bende çok özledim bitanemi bugün tam 69 gün oldu görüşmediğimiz gün sayısı artıyor

Ayrılırken kavgalı ayrıldım öpmedim allahısmarladık bile demedim şimdi özlüyorum böylede olunca daha bi farklı özlüyorum. 17 gün var daha

benim birlikteliğim 7 şubatta 7. ayına girdi ve ben aşkımı 85 günden beri göremiyorum çok özledim onu biliyorumki oda beni çok seviyor ama görüşemiyoruz aslında aramızda 1.5,2 saatlik bi mesafe var ama hayat koşulları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…