Sevdiğini özleyenler buyurun

Nişanlım askerde izindeydi izinden gideli daha 3 gün oldu ama ben onu şimdiden çok özledim :sinifsinif: Safak 180...

sadece 6 günümüz kaldı 6 günün sonunda güneşimiz bizim için doğacak askerimturkbayragi

Ne güzel sizin az kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah darısı başımıza şafagımız 180 hiç geçmicek gibi geliyo zaman....:sinifsinif:

Nişanlım askerde izindeydi izinden gideli daha 3 gün oldu ama ben onu şimdiden çok özledim :sinifsinif: Safak 180...

canım üzülme geçiyor elbet bir şekilde 9 ayı devirmişsiniz bile ya yeni başlayanlar ne yapsın

Ne güzel sizin az kalmış hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah darısı başımıza şafagımız 180 hiç geçmicek gibi geliyo zaman....:sinifsinif:

inşallah darısı başına canım üzülme canım bir şekilde geçiyor yani bend ehep öyle derdim ama bak şimdi diyorumki ne çabuk geçmiş şuraya bak 454 günü devirmişiz diyorum o yüzen üzülme tatlım.

oy oy tatlıkıs yedın bıtırdın safagı..darısı bızım basımıza inşallah

şafağımız 273

mehtabımız 39

Son düzenleme:
çok saol canım ya evet hayırlısıyla 9 ayı devirdik çoğu gitti azı kaldı kaydirigubbakcemile3
ama napiyim çok özleniyor....onu orda üzmemeek için de telefonda belli etmiyorum güçlü görünmeye çalışıyorum ama nafile :umursamaz:

turkbayragi $afagimiz turkbayragi
Biten: 326
Kalan: 134

Seni Çok Seviyorum.. Öyle Seviyorum ki Seni..
Öyle büyüksün ki içimde!
Küçücük kalbim seninle büyüdü sanki...
Geçmediğin damarım ulaşmadığın hücrem kalmadı...
Seninle doluyum ben ve öyle mutluyumki!
Bu bedende seni taşımak gurur veriyor bana...Benimlesin!

Her bakışımda aynaya;gözlerimde seni görüyorum...
Aldığım her nefeste,baktığım her yerde,yaptığım her iştesin...
Her lafımın başında,ortasında ve sonundasın...
Ben her gece,her sabah,her an seninleyim...
Yağmurdan sonraki toprak kokusunu içine çekmek gibi seviyorum seni!
Denize bakarken insanın içini rahatlaması gibi seni sevmek...
İnsana huzur veren..

Bir çocuğun oyuncağına bağlılığı,onu sevmesi, paylaşamaması gibi seni sevmek!
Bir bebeğin annesine muhtaç olması gibi muhtacım sana...Su gibi ekmek gibi...
Sen yoksan bende olmam, ÖLÜRÜM..!

Nefes almamı, her güne umutla uyanmamı ve her gece huzurla uykuya dalmamı sadece senin varlığın sağlıyor.
Sen olmazsan uykular haram,sabahlar günah bana..

Seni Cok Seviyorum Kocacim

ee yani üzülmek yerine sevinmelisin canım
kesinlikle özlüyorsun dayanamıyorsun ama biraz daha sabretmelisin biraz daha sıkmalıısn bende o kadar zorluklar yaşadım ama sonunda bitiyor zafer bizim oluyor geleceği günü hayal ed bu çok iyi geliyor tatlım

ne demek canım

balıkesir canım senin askerin?

Sıkıntım bide o yönden canım biraz riskli aşkımın yaptığı yer ŞIRNAK / NAMAZDAĞI caNIM Allah hepsini korusun sağ salim teskeresini aldığı günleride görrüürz inşallah.Şimdiden gözün aydın canım sanada....Heyecan başlamıştır değilmi
a.s

hımm çok gerçekten ama cep telefonu kullanıyor dimi amin canım saol canım ama ben bilmiyorum hyecanlımıyım herkes bunu sölüyor bana ama son 2-3 gün içind eheyecanlanıırm sanırım:)

çok canım sıkkın
lanet olsun
amire de diğerleri ne de
eskiden bi telefon açardım durmadan ağlaya ağlaya anlatırdım
simdi onu da yapamıyorum
bugün dünya benimle savasıyo sevdiğim
ve sen yoksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…