Sevdiğini özleyenler buyurun

sayılı gün çabuk geçer..neyi beklediğini bilen dayanır özleme..ya ben? ben ne yapayım?bir meçhulu seviyor ve bekliyorum..nerde,ne durumda ve nasıl olduğunu bilmiyorum.tam kavuşacakken sır oldun be aşkım..hani sabrın sonu selametti...

canim anladigim kadariyla ayni durumdayiz yerimseniben
sabret in$allah beklediginin kar$iligini alirsin , özelden bana ula$irsan daha detayli konu$abiliriz , durumumuz ayni boshayallersmile

aşkım yanımdasın ama hala çok özlüyorum seni:asigim: bu aralar hiç birbirimize zaman ayıramıyoruz:çok üzgünüm:

şafak:13 bitlis'e selamalarr

artık hasret sona eriyor kavuşuyoruz birbirimize bitanem allahın izniyleopuyorumnanaktan

bana
sen yolunu gözleyecen,
her telefonu O diye açacan,
aramadığında kalbin göğüs kafesine sığmayacak,
özleyeceksin,
burnunun direği sızlayacak deseler inanmazdım,

güne gün ekliyorum, özlüyorum hem de çok,
sanki her yerde onun kokusu,
bazen uzaktan başkalarını O sanıyorum,
yaklaşıyorum pervasız, aklı gitmiş bir şekilde...
silüeti bile yetiyor kalbimi durdurmaya
güne gün ekliyorum, özlüyorum hem de çok...

$afak: 199
:lepi:MEHTAP..doğan güneş:lepi:

:asigim:SENİ ÇOK SEVİYORUM A$KIMMM:asigim:

çoook özlüyorumm hayatımın anlamını.:gitme: 4.üncü senemiz hergün daha da çok seviyorum aşık oluyorum ona. hani derler ya ruh ikizi diye. işte o benim ruh ikizim. diğer yarım. kader iyi ki bizi bir araya getirdi. ayrı şehirlerdeyiz ama özlemde eklenince aşka değerini kıymetini daha iyi anlıyorsun.. az kaldı hep birlikte olmamıza ... Allahım sevenleri ayırmasın hiç...:sinifsinif::sinifsinif:

ŞAFAK:008

SADECE 8 GÜNCÜK HERŞEYİM.
SONRA HEP BİRLİKTE OLUCAZ GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYORR:asigim:

sadece 6 günümüz kaldı 6 günün sonunda güneşimiz bizim için doğacak askerimturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…