Sevdiğini özleyenler buyurun

benim eşimde dün teslim oldu ben ruh gibiyim arada bir ağlama krizlerim tutuyor alışmak cok zor onu kokusunu o güzel gözlerini ve bana küçük kafalım diyip sevmesini cok özledim cok özledim bebeğim seni Allaha emanetsin oralarda tatlım bebişim benim

ahh canım benim seni ne kadar iyi anlıyorum bilsen.çok zordur ilk günler ama gececek.nerde asker

ahh canım benim seni ne kadar iyi anlıyorum bilsen.çok zordur ilk günler ama gececek.nerde asker

kırklareli vize de kısa dönem asker.inan zaman geçmek bilmiyor şafak bile saymak istemiyorum gözüme okadar büyük gözüküyorki.bide tam emin değilim ama hamilede olabilirim adetim 2 gün gecikti belkide stresten gecikmiş de olabilirim.bilmiyorum yani hayırlısı hakkımızda.senin ki nerde asker canım?

Şafak saymayı özlediğimi düşündüm bir an ama vazgeçebilirim naniknanik
Gerçi 2 hafta 5 gün gibi bir şafak gözüküyo bize ama sadece 4 gün de olabilr:jeyyar:

:nazar::nazar: ŞAFAK 01 :nazar::nazar:

turkbayragi ADANA'YA SELAMLAR turkbayragi

Allahım sana şükürler olsun bu günleride gördükk :Saruboceq:

:lepi:sade ve sadece 1 günüm kaldı doğan güneşime ollleeeeeyyy :lepi:

:sm_cool::teytey::hooray::teytey::sm_cool:​

Canım ama bak mutlaka yaz yarın bize duygularını olmaz mıopuyorumnanaktan

yazıcam tatlım nişanlımın yanından gelir gelmez size herşeyi anlatıcamkaydirigubbakcemile5
özlem duygusu ne alemde diye saçma bir soru sormucam ama şuanda nasıl duygulardasın delikafadulden

Bu arada nerede yapmıştı cnm , askerliğinibilmiyorumkismile

siirt'te yaptı canım askerliğini. çok ağır şartlardaydı bitanem ama atlattı çok şükür.
kurtulduk ordan.:Saruboceq::lepi:
duygularım çok karmakarışık şaşkın şaşkın geziyorum ortalıkta:KK1: kalbim baya baya hızlı çarpmaya başladı elim ayağıma dolaşıyo ne yapacağımı bilemiyorum çok fazla bişey düşünemiyorum bide, sadece geleceği günü hayal ediyorum canım.
:asigim:

X