- 20 Ocak 2010
- 1.774
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde asker kuzummm
benim badem gözlüm hakkairde.bende çok özledimm
sesine hasret kaldım bitsin şu sabah 8 den akşam 8 e kadar nöbeti yaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmilekötükedihüso
Askerim,böcüğüm....
alamadım kendimi yine haberlerden özür dilerim yine izledim asker haberini.yine içim cız etti.
Ama elimde değil ki..asker yolu gözlemek böyle işte nerde askerle ilgili kelime geçse dikkatim onun üzerinde,önceden de üzülürdüm şehitlere ama böle yanmamıştı içim hiç,şimdi anlıyorum o anneleri sevgilileri.Ben rahatım iyiyim,bak operasyona bile gitmiyorum diyosun ama gel bana sor nasıl hergünüme ya senin sesini duyamazsam ya bi gün bana bücürüğüm demezsen diye korkularla kalktığımı ama sesini duyduğum o saniye içimden nasıl bir ohh çektiğimi bilemezsin.
Askerim senin kokuna hasret kalalı tam bir yıl geçtikoskoca bir yıl yine bi ramazan gününün salı günüydü.Ben tam bir hafta sesini duymadığım o hafta her nefes alışımda ismini sayıkladım rabbim nolur sesini duyur diye yalvardım.Biliyorum kızıcaksın bana ama tekrar o günü hatırladımAma bak o koskoca bir yılda bücürüğün büyüdü mezun oldu.o günümde belki sen yokdun ama ben sadece seni hissediyodum.Evt bir yıl geçti ama artık sana kavuşmamda yaklaştı Rabbim seni ve tüm askerleri sağ sağlim sevdiklerine kavuştursun.Seni çoooooooooooooook seviyorum böcüğüm...tez gel......