Slm kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeteli bakalım...
Şafak:12'den sonra 117
Aşkımı o kadar çok özledim ki anlatamam...
Sonunda hattını almış buğün aradı valla gözlerime inanamadım telefonda alıcam dedi şükür eski halimize dönücez inşallah...Hayır arıyamasanda sorun değil diyorum ama içim içimi yiyor tabi aşkımda bunun farkında bidenem benimle konuşmak için onca sıraya giriyor yaa...Bitsin artık şu günlerrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
nan seninki benden 2 gün önce değilmiydi şafağı
hoşgeldinn adaşımmm
yaa bende çok özledim askerimi ya onun tenini kokusunu muhabbetini offf offffffff
bu arada tel almasınada çok sevindim canımmmm:sm_cool:
Hoş bulduk adaşım gıı zaten vardıı ama arkadaşı kaptırmıştı şimdi yeni tel alcaklarmışş...Hayır alışmıştım sürekli sesini duymaya konuşmaya uzak kalmak çok zor gelmişti valla...Ama biz neler atlattık neler...Ralax bir kızım ben artık uslandım büyüdüm diyordum sevdiceğime...Ama bir günlüğüm var onun için tuttuğum biri bitmişyi göndermiştim diğerine başladım...Buğün bir kaptırmışım 9 sayfa yazmışım...Bunuda doğum gününde vericem bundan şimdilik haberi yok...Allah hepimize tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah...AMİN...
bence bir askere en iyi hediye saat.ben sevgilime askere giderken saat hediye etmistim.tsört falan filan alsanda onun isine yaramaz orda.hem bosver süslenmesinkaydirigubbakcemile3
bence bir askere en iyi hediye saat.ben sevgilime askere giderken saat hediye etmistim.tsört falan filan alsanda onun isine yaramaz orda.hem bosver süslenmesinkaydirigubbakcemile3
canımm ya saati giderken yeni aldı yaaa dediğin gibi tişörtte işine yaramaz şöyle manevi değeri yüksek bişi olsun istiyom ama bulamıomm
kızlarr bu topiğe bakıp bana yardımcı olurmusunuz????
http://www.kadinlarkulubu.com/sevgilim-askerde-kizlar-ve-2-eylul-onun-ddogumgunu-t209478/index.html
fotograflar gönder mümkünse beraber oldugunuz
hoşgeldinn adaşımmm
yaa bende çok özledim askerimi ya onun tenini kokusunu muhabbetini offf offffffff
bu arada tel almasınada çok sevindim canımmmm:sm_cool:
canım biliodum kaptırdığını yeni aldı sanmıştımm
ya canımm bende günlük tutuyorum ama biliyon daha bir ay bile olmadı gideli başka ne yapabilirim ya ne gönderebilirmm
manevi dedinde aklıma geldi canım.ben sevgilime cok güzel bir cevsen kolye yollamıstım.hem manevi hemde onu koruyacak bisey.cok güzel cevsen kolyeler var bence tam manevi degerli bisey.gerci dogum günü hediyesine cevsen basit kalabilirmi bilemem ama manevi olarak cok degerli
mannak dosya mı yaptın allaaasen :))
patiskacım saat serbest su geçirmez olması iyi
Askerde olmalarından dolayı fazla duygusal oluyorlar canım...
Hani maddi hediyelerden daha çok manevi değeri yüksek olan şeyler daha çok mutlu eder diye düşünüyorum...Mesela ikinizin resimlerinin olduğu özel bir albüm...Bilmiyorum senin çocukluk resimlerini gördü mü ama eğer onun kinide bulabilirsen düşünsene çocukluktan bu yana ikinizin resimleri ve bir albümde hem geçmişi hatırlar mutlu olur hem senin çocukluğunu görmek onu mutlu eder....Bir saat alabilirsinn üzerine küçük bir not düşebilirsin her saniye beni düşünmen dileğiyle. diye mesela...Sonra ne bilimm küçük bir kutu içine ikiniz için değerli olan ufak tefek şeyler koyabilirsinn mesela onun sana ilk aldığı hediye ne bilim sürekli kullandığın bir toka bileklik kolye gibi ona seni hatırlatıcak her türlü şey...Mesela bir dizide görmüştüm...Kapsülleri açıp küçük kağıtlara onla ilgili düşüncelerini yada güzel sözler yazabilir onu şık bir kutuda gönderebilirsin...Burda yine bir arkadaş sölemişti kalp şeklinde bir kutuda çikolata...Kenarlarından koparılmış üzerinde küçük bir not hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım gibi...Sonracığıma ikinizin resmini bir tişörte bastırabilirsin...İkinizin resminden olmuştum yapboz hazırlayabilirsin...İkinizin baş harflerinin olduğu hoş bir çakmak....Bunun gibi bir sürü şey işte aklıma geldikçe yazarım...:jeyyar::jeyyar:
Askerde olmalarından dolayı fazla duygusal oluyorlar canım...
Hani maddi hediyelerden daha çok manevi değeri yüksek olan şeyler daha çok mutlu eder diye düşünüyorum...Mesela ikinizin resimlerinin olduğu özel bir albüm...Bilmiyorum senin çocukluk resimlerini gördü mü ama eğer onun kinide bulabilirsen düşünsene çocukluktan bu yana ikinizin resimleri ve bir albümde hem geçmişi hatırlar mutlu olur hem senin çocukluğunu görmek onu mutlu eder....Bir saat alabilirsinn üzerine küçük bir not düşebilirsin her saniye beni düşünmen dileğiyle. diye mesela...Sonra ne bilimm küçük bir kutu içine ikiniz için değerli olan ufak tefek şeyler koyabilirsinn mesela onun sana ilk aldığı hediye ne bilim sürekli kullandığın bir toka bileklik kolye gibi ona seni hatırlatıcak her türlü şey...Mesela bir dizide görmüştüm...Kapsülleri açıp küçük kağıtlara onla ilgili düşüncelerini yada güzel sözler yazabilir onu şık bir kutuda gönderebilirsin...Burda yine bir arkadaş sölemişti kalp şeklinde bir kutuda çikolata...Kenarlarından koparılmış üzerinde küçük bir not hepsinin tadına baktım ama senden tatlısını bulamadım gibi...Sonracığıma ikinizin resmini bir tişörte bastırabilirsin...İkinizin resminden olmuştum yapboz hazırlayabilirsin...İkinizin baş harflerinin olduğu hoş bir çakmak....Bunun gibi bir sürü şey işte aklıma geldikçe yazarım...